Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב שני לאישה (היום מתניידת ביונדאי גטס 2008). רוצה לעבור לרכב מודרני יותר, כיפי יותר וידני (טוענת שנמאס לה מהשיעמום של תיבה אוטומטית).

הפינאליסטית היא הפיאסטה החדשה עם תיבה ידנית.

השאלה היא איפה אני אקבל את העסקה הטובה יותר? בסוכנות קיבלתי הצעה ל-80K על הכביש בלי שום אופציה להנחה בגלל שידרוג למערכת מולטימדיה שהם מאלצים אותי לקחת (וייז במקום אייגו, רדיו אינטרנטי וכד').

חיפשתי ב-0 ק"מ מליסינג וראיתי רק את הגרסה האוטומטית (עולה 82 במקום 100 אלף בסוכנות - מרשים!).

אז מה האופציות שיש לי מלבד סוכנות לרכוש חדשה בזול יותר?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

נסה באיילון מוטורס, פעם הם היו מביאים את הפיאסטה הידנית באותו מחיר אבל עם יותר אבזור.

מעבר לזה אין לך אופציות נוספות. אין פיאסטה ידנית ב-0 קילומטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי אצל איילון מוטורס היום, לא מביאים יותר פיאסטות. באסה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

זאת הבעיה עם ידניות, השוק מצומצם יותר, ויש פחות אופציות, גם בחדשות וגם ביד שניה. (אלא אם מדובר על קבוצת מיני - שם יש ידניות בשפע, גם מליסינג.)

אמרת שהפיאסטה פיינליסטית, אבל תבדוק בכל זאת גם את קיה ריו ידנית, באיזה מחיר אפשר לקבל אותה. בזמנו כשאני חיפשתי - התרשמתי ממנה יותר מאשר פיאסטה.

פורסם
זאת הבעיה עם ידניות, השוק מצומצם יותר, ויש פחות אופציות, גם בחדשות וגם ביד שניה. (אלא אם מדובר על קבוצת מיני - שם יש ידניות בשפע, גם מליסינג.)

אמרת שהפיאסטה פיינליסטית, אבל תבדוק בכל זאת גם את קיה ריו ידנית, באיזה מחיר אפשר לקבל אותה. בזמנו כשאני חיפשתי - התרשמתי ממנה יותר מאשר פיאסטה.

מחזק את זה שאפשר למצוא רכבים יותר טובים בתקציב מאשר הפיאסטה (שוב עניין של טעם אישי) כמו למשל הריו, בגודל הייתי ממליץ על לשמור על ראש פתוח. בכל אופן, אם אתה אוהב הפיאסטה אז תחכה שיגיע הסטוק הבא.. אין לך הרבה ברירות :)

פורסם

80K ?

לפני חצי שנה היא עלתה 73K.

הם העיפו את המערכת מולטימדיה הביזיונית שהיתה להם ?

בכל מקרה אני בספק אם המערכת החדשה שהם נותנים שווה את ההפרש.

איזו מערכת זאת, אנדרואיד, או וינדוס CE ?

של חברה ידועה, או זבל סיני זול כמו שהיתה המערכת הקודמת (שאתה יכול לקרוא עליה כאן) ?

עד כמה שאני יודע הוויז שיש במערכות שמבוססות על וינדוס CE היא מגרסה מאוד ישנה.

• תוכן חדש...