Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 7xx

adi89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לא כ"כ קשורה לנושא אבל קשורה ל159:

3. לבעלי ניסיון, עלויות החזקה ואמינות, איך הם? (כרגע האלפא עולה עשרות אלפי שקלים בשנה)

תוכל לפרט לגבי הסעיף הנ"ל? האלפא לא אמינה בדגם הזה? הטיפולים יקרים?

קשה לי לראות איך סדרה 7 תהיה זולה יותר מ159 מבחינת האחזקה (כולל הוצאות דלק)..

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם לא החזקתי רכב כמו סדרה 7 בעצמי, אבל כמה חברים שלי החזיקו רכבי יוקרה גדולים מזדקנים כמו Audi A6 ו-Volvo 850 (בתקופות שונות). הוצאות האחזקה היו גבוהות מאוד ותקלות מוזרות צצו כל הזמן. ביקור פתע במוסך שנגמר בהוצאה של 15 אלף ש"ח היה כמעט דבר שבשגרה.

יתכן ש-BMW 7 אמינה מאוד - אין לי מושג בקשר לזה - אבל הסיכון כאן אינו קטן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רכב בן 5 זה לא בדיוק רכב מזדקן....

אני מחזיק רכב יוקרה מזדקן בן 12 ואין בו הפתעות כואבות כמו שאתה מציין, אפילו לא קרוב להוצאות אחזקה שאתה מציין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה על התגובות, סדרה 5 וE קלאס בהחלט לא נשללות, אנחנו פחות מכירים את העולם הגרמני, יותר את העולם האיטלקי והאמריקאי

אשמח לשמוע על סדרה 5, עד כמה היא נחותה מסדרה 7, אם בכלל ?

פורסם (נערך)

סדרה 5 קטנה יותר, פחות מרווחת וגם פחות מאובזרת.

זה לא שתקבל רכב פשוט, אבל זה לא סדרה 7. כמו הבדל

של אי קלאס ואס קלאס.

מצד שני, הרכב מהנה יותר לנהיגה, וקליל בהרבה.

האחזקה כל עוד אין תקלות גדולות תהיה דומה למעט

הפרש בביטוח, וצריכת דלק נמוכה יותר עכב ההבדל

בממדים והמשקל.

קח בחשבון שהדגם החדש, התחלף באמצע 2010, במיוחד

בדגמים החזקים יותר, מבוקש מאוד כיד 2, הרבה יותר מסדרה 7.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

התקציב באזור ה200 אש"ח

דרישות: רכב נוח, מפנק, חזק ויכול להוות ייצוג נאה לבן אדם שמתעסק בתחום המשפטים בארץ

פורסם

בשנתונים האלה כבר היה F01. היה ל9י כזה עם מנוע הפשוט שאכל כ13,5 ליטר למאה קילומטר בנסיעה משולבת. למרות 258 כוחות סוס לא הורגש היעדר כוח. זה לא בדיוק גרזן. זאת ספינה. בהחלט לא רכב להתניידות עירונית עקב גודלו ויכולת תמרון נחותה ממרצדס מקבילה. עלויות ביטוח היו כ11 מקיף לשני נהגים נקובים בשם. דווקט דלק מוטורס לא שחטו בניגוד לקמור. כאלפייה לטיפול קטן. הבעיה שאין לאוטו הזה שגרת טיפולים לפי הספר. אתה יודע איך אתה נכנס למוסך ולא יודע איך יוצא. שמים את המפתח בכוס והוא כמו כדור הבדולח אומר מה צריך להחליף. אתה גם יכול לצאת מהמוסך ולחזור עוד שבועיים כי הוא נזכר שגם נוסל בלמים כבר מחומצן וצריך להחליף. הכך מלשבים וחיישנים.

פורסם

אלא אם כן יש סיבה מיוחדת, אני לא רואה סיבה להחליף 159 בסידרה 7.

אם כבר, לך על סדרה-5 החדשה, מ-2010. 535, מנוע 3 ליטר טורבו עם 306 כ"ס וצריכת דלק שפויה.

גם הניהוג יותר דומה ל-159

פורסם

יש גם סדרה 5 עם מנוע דיזל, מניסיון עם מנוע הטווין טורבו ב-x5 הוא מאוד מרשים ועם הנסועה שלכם זה כיוון מעניין.

לגבי אמינות של היחידה הזאת אין לי מושג.

פורסם
גם אין סיבה. 530 גם נוסעת יפה מאוד.

אאל''ט, אין 530, אלא 528 ואז 535.

לחבר טוב שלי יש 520, ואני יכול להגיד שהרכב חזק מאוד

אפילו בגרסה הזו, גם שהרכב עמוס, אז 528 אמורה להיות

לא רעה בכלל...

• תוכן חדש...