Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2005 mazda

רכשתי את הרכב לפני שנה וחצי בידיעה שהרכב בבעלות פרטית.

לפני חודש עברתי תאונה והרכב אובדן להלכה,

חברת הביטוח עשתה בדיקה לגבי בעלים (סה"כ 5 בעלים) קודמים וגילתה כי הרכב היה "השכרה לשעבר" (לא היה ידוע לי) הורידו לי 22%.

יש לציין אין שום רישום ברישיון שהרכב היה "השכרה"

האם ישנה אופציה לתבוע את זה שרכשתי ממנו את הרכב? מה האפשריות לדעת שרכב היה "השכרה" אם לא מצויין ברישיון

פורסם

אני יודע שישנה אופציה בעמדות של הסופר-פארם להוציא את היסטוריית הבעלים של הרכב (ללא שמות. רק תאריכי בעלות).

אני לא זוכר אם מציינים שם את מקוריות הרכב (פרטי / ליסינג / השכרה). אתה יכול לגשת ולנסות.

בכל מקרה, אני יעקוב אחרי השרשור הזה. מעניין מה יהיו התשובות של החברים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

2005 mazda רכשתי את הרכב לפני שנה וחצי בידיעה שהרכב בבעלות פרטית.

לפני חודש עברתי תאונה והרכב אובדן להלכה,

חברת הביטוח עשתה בדיקה לגבי בעלים (סה"כ 5 בעלים) קודמים וגילתה כי הרכב היה "השכרה לשעבר" (לא היה ידוע לי) הורידו לי 22%.

יש לציין אין שום רישום ברישיון שהרכב היה "השכרה"

האם ישנה אופציה לתבוע את זה שרכשתי ממנו את הרכב? מה האפשריות לדעת שרכב היה "השכרה" אם לא מצויין ברישיון

פורסם

עד כמה שאני יודע, עד לפני 2008 לא היה רשום ברשיון רכב אם הרכב היה בעבר בהשכרה או ליסינג.

במידה ומה שאני אומר זה נכון, הסיכוי שלך זה רק אם תוכל להוכיח שהמוכר ידע על כך והעלים את המידע הזה. בהנחה ואין לך זיכרון דברים, אז אין הרבה מה אפשר לעשות

פורסם

איך ייתכן שאין שום רישום של השכרה/החכרה ברישיון ? אם אין רישום הוא לא שימש לזה וחברת הביטוח לא יכולה להוריד .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

יצאת בזול,עם מקוריות השכרה וכמות כזאת של ידיים היו יכולים גם להוריד לך 27%.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לאחר רישום יד 3, רישום המקוריות נמחק מרשיון הרכב.

רישום זה נותר על כנו במחשבי משרד הרישוי.

אי לכך, תמיד יש לבדוק את מקוריות הרכב בעת העברת הבעלות ואין להסתמך על הרישום ברשיון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למשל בעמדות של סופר פארם? או שחייב להגיע למשרד הרישוי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואם כבר מגיעים למשרד הרישוי, ניתן להעביר שם את הבעלות באותו נוהל כמו בדואר? אפשר לתפוס 2 ציפורים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...