Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נכנסו ברכבי מאחור, הכניסה לא רצינית על פניו (הרכב ליסינג, הוא ילקח לבדיקה).

העניין הוא, שהרכב לפני החליט באמצע נתיב יחיד (כשהשפת מדרכה היא אדום לבן) לעצור ולהוריד מישהי (ובכך לחסום את הכביש).

אני עצרתי את הרכב שלי אחרי אותו הרכב (לא בלימה פתאומית) ולאחר מכן רכב נכנס בי מאחורה (אני לא פגעתי ברכב מלפני).

ע"פ החוק היבש ברור לי שהרכב מאחורי אשם בגלל חוסר שמירת מרחק.

הרכב מלפני הרבה יותר הרגיז אותי מהרכב שפגע בי בגלל ההחלטה שלו לעצור איפה שבא לו למרות שאסור לו (תקנו אותי אם אני טועה).

האם יש משהו לעשות עם אותו הרכב? (כדי שלהבא ידע לא לעצור באמצע הכביש).

תודה,

פורסם

אל תנסה לתקן את העולם - זה לא פועל. תקן את רכבך, תן לחברת הליסינג להתעסק עם הנהג הפוגע ושכך מהסיפור. אפילו לא תהיה לך בעיה של מכירת רכב עם או בלי "קצה שלדה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב מלפני הרבה יותר הרגיז אותי מהרכב שפגע בי בגלל ההחלטה שלו לעצור איפה שבא לו למרות שאסור לו (תקנו אותי אם אני טועה).

תודה,

אם לא יצאת אליו עם לום , להלום בו במקום , תמשיך בחייך.

סתתםםםםם

ואם היה בולם כי ילד רץ לו בין הגלגלים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שנכנס בך אמור להרגיז אותך כי הוא לא שומר מרחק, לא עירני ולא נוהג לפי תנאי הדרך.

הרכב שעצר לפניך יכל לעמוד שם מ1001 סיבות שלא קשורות לחוסר העירנות של הנהג האשם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם צודקים שהוא יכול לעמוד שם מ 1000 סיבות, ואם הוא היה עוצר בגלל ילד שקופץ לכביש או סתם ככה כי גירד לו האף, זה היה מתקבל מבחינתי.

אבל לעצור בשביל להוריד מישהי (כשאסור), מאוד הרגיז אותי...

פורסם

תודה,

שכח ממנו ותמשיך הלאה. האם אתה עדיין מצפה שיקום בבוקר ויגיד:" וואאהווו, עצרתי רק בשביל להוריד מישהי? איזה טעות עשיתי"?

אני לא חושב שזה הולך לקרות.

לדעתי התשובה לשאלה המצוטטת: לא, אין כל כך מה לעשות, לצערי.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...