Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הקלאץ' שלי גמור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיאט גרנדה פונטו שנת 2008 1.2.

לאחרונה הכנסת ההילוכים נהייתה קצת קשה וגם הדוושה עצמה די קשה. גם ההפרדה מתבצעת בחלק העליון של הקלאץ'.

עם זאת, המצב לא נוראי ואני נוסע בסדר גמור והעברת ההילוכים נעימה ואין שום מכות תוך כדי הנסיעה.

כשעשיתי לפני חודש טיפול גדול במוסך שמשון ביהוד, נאמר לי שלקלאץ' שלי יש חודש-חודשיים לחיות ואז אצטרך להחליף.

אני לא מרגיש שינוי מאז הטיפול האחרון ומבחינתי להישאר במצב הזה.

האם אני הורס משהו חשוב בכך שאני דוחה את החלפת הקלאץ'? ואם המצב שתיארתי הוא לא כ"כ נוראי, באיזה שלב אני באמת צריך לבצע את ההחלפה הזאת.

בנוסף, אשמח לשמוע עלויות הגיוניות להחלפת קלאץ'(מקורי או לא מקורי ואיכותי) במוסך שאינו מורשה. אני מפ"ת ואשמח להצעות מהאיזור.

(בשמשון אמרו לי באיזור ה3000 שקל, וזה נראה לי הזוי לשלם את הסכום הזה על רכב שקניתי ב17).

תודה רבה לעוזרים!:-)

פורסם
לאחרונה הכנסת ההילוכים נהייתה קצת קשה
העברת ההילוכים נעימה

האם אתה סגור על עצמך?

בכל אופן, במוסכים אוהבים להקדים את המאוחר , מן הסתם, כבעלי אינטרסים.

באקסנט שלי סיפרו לי בטיפול של 280,000 שלקלאץ שלי אין יותר מ10 אלף קילומטר למשוך.

מכרתי אותו ב315K עם קלאץ בסדר גמור.

אני אומר שתמשוך אותו עד שכבר ללא ספק הוא גמור , שזה אומר כאשר אתה מרגיש שהוא מחליק.

פורסם

הכוונה שלי שההכנסה עם המוט הילוכים היא קשה. לפעמים צריך להשתמש בקצת כוח כדי להכניס את המוט להילוך הראשון והשני.

העברת ההילוכים עצמה עוברת בצורה נעימה, ושחרור הקלאץ' לא גורם לאיזושהי דפיקה או רעידה.

פורסם

האמת שאני לא יודע. קניתי לפני חצי שנה את הרכב והכנסתי לא מזמן למוסך שמשון ביהוד ליישור קו. לא אמרו לי משהו על השמן גיר אפילו שאמרתי שיטפלו בכל מה שצריך וגם שהידית לא מתפקדת כמו שצריך. הרכב עבר כמעט 150 אלף.

• תוכן חדש...