Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוטף ת'רכב בשיטת שיפופוTM עם ONR כמובן.

אתמול שטפתי את הרכב והיו מלא חרקים על המכסה והגריל, ריססתי APC של מג'ווירס על האזור ונתתי לו לשבת כדקה, לאחר מכן ריסוס נדיב של ONR והחרקים נעלמו בניגוב קל.

בדרך כלל הONR לא מסיר לי אותם לחלוטין ואני עובר עם ספוג פלסטלינה, חשבתי להתחיל להשתמש קבוע בAPC על האזורים האלה. השאלה הגדולה האם APC יכול להזיק לצבע?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

שיטת שיפופו זה נחמד :)

בגדול, apc הוא חומר אגרסיבי, אני לא יודע אם השיטה הזאת מומלצת.

כמובן שזה תלוי בדילול שלך, אם הapc נמצע בכמות מאוד קטנה, יחסית בטוח.

אני חושב שכמה וכמה מעברים עם onr qd כן יעלימו לך סימנים של חרקים, זה מה שקורה אצלי.

לא מעלים ועדיין רוצה להשתמש ב-apc?

תרכוש את optimum power clean, זה החומר לניקוי כללי הכי בטוח שאני מכיר.

זול הוא לא, יקר יותר מידי, גם לא.

ניתן לדילול גבוה מהרגיל.

אם אתה שוטף בשיטה שפרסמתי, כנראה שיש לך מגבלה במים.

הייתי ממליץ לך בכל מקרה לקחת בקבוק של ליטר וחצי מים, ולאחר המעבר עם ה-apc , לשפוך את תכולת הבקבוק באיזורים בהם עברת עם הניקוי הכללי, מה שבטוח בטוח.

עריכה:

החותמת שלך אדירה!

"יאללה בירי".

פורסם

APC למיניהם בדרך כלל הם לא PAINT SAFE מקריאה בפורומים בחו"ל.

OPC מצד שני, הוא בטוח לשימוש על הצבע אפילו בריכוז מלא. (הדבר הזה בטוח לשימוש על כול סוגי המושבים גם, כולל עור!)

ואת זה אני אומר מנסיון.

בלי קשר, ה OPC הוא כמה רמות מעל כל ה APC האחרים ביחד. החומר הזה פשוט מדהים.

רק חבל שנכון להיום אי אשפר להשיג אותו בארץ ומחו"ל אין מקום שאפשר לקנות אותו במחיר שלא ייצא במחיר הזוי.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם (נערך)

opc= optimum power clean

לא יודע למה לא ניתן להביא.. באוטוסטור אין בקטלוג כבר. ופניתי להרקולס היבואן של אופטימום ואמרו שאין במלאי ולא יהיה בקרוב.

ובחול מחיר המשלוח פי 2 ממחיר המוצר :\

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...