Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו שני שיהיה סוס העבודה של המשפחה ויחסוך כסף ביחס למאזדה 3 שיש לנו.

רוב הנסיעות הן נסיעות קצרות לעיר הקרובה (כ-5 ק״מ) ונסיעה בתוך העיר. בד״כ יסעו באוטו 1-3 אנשים ומספיק שלהם יהיה נוח. תא מטען לא חשוב. חשוב לי בטיחות ועלות אחזקה (דלק בעיקר, אבל כמובן טיפולים ואמינות). מעדיף אוטו שקט נח ואוטומטי. ביצועים לא מעניינים, כל עוד לא פוגם בבטיחות.

ממה שקראתי סוזוקי סוויפט נראית מתאימה. המליצו לי גם על מאזדה 2. אבל פתוח להצעות אחרות.

התקציב שלי כ75000, ולכן אולי אקנה סוויפט חדש ידני או משהו בן 2-3 אוטומטי (לא חייבים להוציא הכל...)

תודה מראש על עצותיכם.

רונן

פורסם

אני החזקתי סוויפט ידני 2013 למשך שנה,

מבחינת דלק הרכב צרך כ-1/14-15 , הרכב היה חדש כך שלא היו בעיות, ממה שאני מכיר את הרכב הוא אמין, בטיחותי, מבחינת מרווח ונוחות לנוסעים הוא בסה"כ בסדר גמור (גם 4 אנשים מבוגרים יושבים בנוח) קח בחשבון שזה רכב עם שוק חזק אז אם אתה קונה יד 2 קח בחשבון שהמחירים לסופר מיני יהיו די יקרים יחסית לקטגוריה שלו.

פורסם
אני מחפש אוטו שני שיהיה סוס העבודה של המשפחה ויחסוך כסף ביחס למאזדה 3 שיש לנו.

רוב הנסיעות הן נסיעות קצרות לעיר הקרובה (כ-5 ק״מ) ונסיעה בתוך העיר. בד״כ יסעו באוטו 1-3 אנשים ומספיק שלהם יהיה נוח. תא מטען לא חשוב. חשוב לי בטיחות ועלות אחזקה (דלק בעיקר, אבל כמובן טיפולים ואמינות). מעדיף אוטו שקט נח ואוטומטי. ביצועים לא מעניינים, כל עוד לא פוגם בבטיחות.

ממה שקראתי סוזוקי סוויפט נראית מתאימה. המליצו לי גם על מאזדה 2. אבל פתוח להצעות אחרות.

התקציב שלי כ75000, ולכן אולי אקנה סוויפט חדש ידני או משהו בן 2-3 אוטומטי (לא חייבים להוציא הכל...)

תודה מראש על עצותיכם.

רונן

אם חשוב לך בטיחות ועלות דלק אז הסוזוקי סוויפט עדיפה על מאזדה 2. לסוויפט יש מנוע 1.2 ליטר לעומת 1.5 ליטר במאזדה, יותר חסכוני בדלק. אגב צריכת הדלק של המאזדה 2 רק קצת יותר טובה מצריכת הדלק של המאזדה 3, ככה שלא בטוח שהמעבר מה-3 ל-2 יחסוך לך הרבה כסף.

אם אתה מחפש בטיחות וחיסכון בדוק גם את ניסאן מיקרה. בתקציב שלך אפשר למצוא אחת כמעט חדשה, בת שנה וקצת. מכונית בטיחותית (6 כריות אוויר, 4 כוכבי בטיחות) ומאוד חסכונית בדלק (14-15 קילומטרים לליטר ואפילו יותר, בדגם האוטומטי כמובן).

• תוכן חדש...