Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לדעת ממי שזוכר באותה תקופה היכן הוצבו הסוללות בתל אביב ? והאם היום ישנה סוללה טילי פטריוט איפושהו בתל אביב?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי הכל על מפות קוד 1:50.

Make me an offer

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הפטריוט שהוצבה במלחמת המפרץ ניסתה ליירט טילים (במקור זאת סוללת נ"מ שעברה הסבה )

כיום הגרסה המשופרת שלה מוצבת ב ערב הסעודית. אמורה למנוע ירי רקטות מתימן (כאילו שתימנים יזרקו משהו ) והסביבה

בארץ יש כבר סוללות אחרות המשמשות לירוט טילים , חץ , כיפת ברזל ובקרוב גם שרביט קסמים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עזבו זה, אם כבר ללכת על קטע של סוכן חיזבאללה - מפות של אתרי נפילות כל הסקאדים, נדמה לי שלא פורסם מעולם.

אגב, האגדה האורבנית טוענת שבלילה הראשון שירו עלינו סקאדים (חוץ מהעובדה שכמה מאות-אלפי עולים-רוסים כמעט הלכו לעולמם בגלל שהסבתא שפכה בחדר טונה של אקונומיקה נגד החל"כ :lol: ), הפטריוטים שנורו כמעט והורידו מסוקי חיל האוויר שהיו מעל גוש-דן ותיצפתו לאתר נפילות, רק לאחר מכן המסוקים הורחקו אל מעל קו החוף ואף לתוך הים.

אגב פטריוט - למיטב-זכרוני הטיל שנפל ברמת-גן וגרם להרס רב ולהרוג אחד נפל שם כתוצאה מהסטת מסלולו על ידי טיל פטריוט.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
מעוניין לדעת ממי שזוכר באותה תקופה היכן הוצבו הסוללות בתל אביב ? והאם היום ישנה סוללה טילי פטריוט איפושהו בתל אביב?

באותה תקופה כאשר גרתי בחולון הוצבה סוללת פטריוט עם חיילים הולנדים בבריכת ימית 2000.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
מעוניין לדעת ממי שזוכר באותה תקופה היכן הוצבו הסוללות בתל אביב ?

אם זכרון ילדותי אינו משטה בי, אני חושב שסוללות הפטריוט נצפו באיזור חוף תל-ברוך/הצוק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

גם באיזור צומת חולון היו סוללות פטריוט, מול האיזור של מקווה ישראל.

ואתם צודקים, היו מקרים בהם טילי הפטריוט פשוט פגעו בסקאד אך לא השמידו אותו,

וכתצואה מכך שברי הסקאד והפטריוט עצמו גרמו לנזקים עצומים.

באותה תקופה כאשר גרתי בחולון הוצבה סוללת פטריוט עם חיילים הולנדים בבריכת ימית 2000.

גרתי וגדלתי בחולון, לא זכור לי שהייתה ימית 2000 בשנת 1991... :shock:

פורסם

הימים היו ימי קשיים מכיוון שזומנתי בצו 8 למילואים בדרום וכאשר הייתי חוזר הבייתה הייתי מבחין בבחורות (ילדות) רודפות אחרי כחולי העיניים ומדים יפים ומגוהצים ואנוכי נראה כמו אחד שהוציאו אותו ממכונת כביסה.

פורסם
וואלה? לא ידעתי.

טוב, הייתי בן 8 במלחמת המפרץ, כל מה שמחוץ לשכונת נאות רחל היה חו"ל בשבילי.

לא נורא. עוד תתבגר...:-D

אני הייתי כמה שנים אחרי שחרור מצה"ל.

פורסם
עזבו זה, אם כבר ללכת על קטע של סוכן חיזבאללה - מפות של אתרי נפילות כל הסקאדים, נדמה לי שלא פורסם מעולם.

אגב, האגדה האורבנית טוענת שבלילה הראשון שירו עלינו סקאדים (חוץ מהעובדה שכמה מאות-אלפי עולים-רוסים כמעט הלכו לעולמם בגלל שהסבתא שפכה בחדר טונה של אקונומיקה נגד החל"כ :lol: ), הפטריוטים שנורו כמעט והורידו מסוקי חיל האוויר שהיו מעל גוש-דן ותיצפתו לאתר נפילות, רק לאחר מכן המסוקים הורחקו אל מעל קו החוף ואף לתוך הים.

אגב פטריוט - למיטב-זכרוני הטיל שנפל ברמת-גן וגרם להרס רב ולהרוג אחד נפל שם כתוצאה מהסטת מסלולו על ידי טיל פטריוט.

הם לא הירידו מסוקים אלא סתם עפו חסרי מעש כי המכם שלנו עבד על אותו התדר.

אלה היו המילואים הכי קצרים שלי. הוקפצנו בתחילת המלחמה, לילה אחד על גג עיריית תל אביב והביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...