Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

מדי פעם, בהנעה קרה המנוע מרעיש ומפסיק לרעוש לאחר 3 שניות (זה לא המקרה בסרטון).

בסרטון צילמתי את המנוע לאחר שהיה כבוי 4 שעות, אז אני לא בטוח שהוא היה קר בהתנעה.

חברים, בבקשה תתנו את דעתכם על השמע:

https://drive.google.com/file/d/0Bw-M72mw266ZbFlwTHB4YkhwS3M/view?usp=sharing

פורסם

צריך לבדוק מה מצבם ואם זו אכן הסיבה לרעש , לראות אם צ'מפיון מוכנים להשתתף בעלויות או להחליף על חשבונם, בהנחה שטיפלת במוסכים שלהם עד עכשיו.

אם לא, אפשר לפנות למוסך רון מומלץ הפורום לטיפול בבעיה.

פורסם (נערך)

רעש שרשרת וואגית טיפוסית!

גש מהר לטפל בזה ,העסק הזה גורם בסוף להרס המנוע

כמו שאמר קודמי ,נסה להתמקח עם צ'מפיון שיסדרו את זה באחריותם

הימור שלי: יבדקו ויגידו שהכל תקין ,שכך זה צריך להיות! במקרה כזה אל תוותר וגש לרון לאבחון מדוייק! אל תחסוך בזה ,זה עלול לעלות אח"כ הרבה הרבה יותר

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם

לא רוצה להפחיד אותך, אבל הרעש הזה אמור להימשך שניות מספר ואחר כך להיעלם, עד שהמנוע יתקרר. כשזה קורה בהתחלה.

אצלך זה נמשך ונמשך... {כמובן שלא צריך להיות רעש בכלל}.

הייתי מציע לא לחכות עם זה, ולו יום אחד אפילו. גש דחוף להחלפת מכלול הטיימינג. ותנסה לקבל קודם את "רצון הטוב" של היבואן.

סע ממש לאט למוסך, כי השרשרת בשלבי גסיסה. מתי נגמרה האחריות ה"רשמית"?

פורסם
בוקר טוב

אחריות לגבי שרשרת ומותח בדגם המנוע הזה הוא עד 150,000 ק"מ/ 5 שנים.

בהצלחה.

תוכל להפנות אותי למסמך רשמי שבו אני אוכל לנפנף במוסך של היבואן?

תודה.

פורסם

עדכון מצב:

לקבלת חוות דעת, הייתי במוסך רון ובשלושה מוסכים של צ'מפיון - האחרון הוא המוסך המרכזי ליד איקאה.

מוסך רון: רון אמר שהמצב קטסטרופלי וחייבים מיד להחליף שרשרת ומותחן בעלות 2,500 שקלים, שאלתי אותו אם כדאי לבדוק אצל היבואן הרשמי קודם, שאולי היבואן יוכל להחליף בחינם מפאת הקילומטרז' הנמוך, רון אמר שאם לא יסכימו להשתתף בתיקון, אז שאני מיד אחזור אליו.

מוסך יבואן ראשון: בבני ברק - הסניף סגור, חבל שהוא עדיין רשום באתר הרשמי וגיליתי את זה רק אחרי שהגעתי לשם.

מוסך יבואן שני: פליקס - אחד העובדים אמר "אני לא שומע רעשים חריגים במנוע, רגע אני קורא לבוחן", באמת הלך לקרוא לבוחן אבל לא היה בוחן במוסך. "שלום - שלום"

מוסך שלישי: מרכזי - אחד העובדים במקום הקשיב למנוע, לא שמע כלום, הציע לי לחכות כמה שעות עד שהמנוע יתקרר ואולי הוא ישמע רעשים חריגים בהנעה קרה. לאחר 3 שעות המתנה במוסך התניע שוב, שוב לא היו רעשים חריגים ואז הסבתי את תשומת ליבו לרעשים ששמע רון - מין רעשי יניקה מדי פעם מאזור המנוע, על זה הבחור החביב ענה שאלה הם רעשי ווקום מאיזו משאבה (לא זוכר את שמה של המשאבה), והמנוע במצב מצויין. אם אני ארצה, אני אוכל להגיע בערב, להשאיר את האוטו ללילה ובבוקר נתניע ביחד עם אותו עובד הנעה קרה על אמת.

חזרתי הביתה ועכשיו נשאר לחכות ולראות - אם השרשרת תשבר\תקרע, אז רון צדק ובמוסך המרכזי טעו, אם השרשרת תחזיק מעמד עד שאני אמכור את האוטו, אז כל הכבוד למוסך המרכזי.

נ.ב.

אני רוצה להודות לקטיה מחטיבת שירות צ'מפיון מוטורס - היא התקשרה אליי בעקבות הפוסט ושאלה אותי אם אני מעוניין להבדק במוסך, כמובן שהסכמתי ויום למחרת חזרה אליי בחורה אחרת לתיאום פגישה.

בשום מקום הבדיקה לא עלתה לי כסף, למרות שבמוסך המרכזי אמרו לי לפני הבדיקה שאני מחוייב עליה ב354 ש"ח כולל מע"מ. משום מה לא גבו ממני את הסכום למרות שבסוף שאלתי למי לשלם, ואמרו לי שלא צריך.

דבר אחרון, בסרטון שהעלתי בהתחלה הרעש של המנוע כנראה תקין, כי בכל המוסכים הסכימו שזה רעש תקין ורק במוסך רון נאמר שיש רעש לסירוגין שבמצביע על תקלה - רעש שלא שומעים בסרטון.

נ"ב לנ"ב

קטיה מצ'מפיון בדוק התקשרה אליי תוך כדי שאני רושם את התגובה הנ"ל ווידאה שהכל בסדר.

פורסם

ידידי הכל לא בסדר.

מרחו אותך [מחוסר מקצועיות או מחוסר הגינות. זה לא משנה].

תטפל בזה לפני שיהיה מאוחר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...