Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי קטנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אני מתחיל עבודה חדשה שממוקמת בהרצליה ומידי פעם באונ' תל אביב (אני מראשון), ואני מחפש את הדרך תחבורה היעילה ביותר. מכיוון שבקרוב מאוד תל אביב תהפוך להיות פקק אחד גדול ואיתה כל גוש דן עם תחילת העבודות על הרכבת הקלה, אני מחפש דרך תחבורה יעילה יותר מרכב 4 גלגלים רגיל.

האופציות שיש לי הן:

רכבת+אופניים חשמליים.

קטנוע עד 125 סמ"ק (זה הרישיון שיש לי כרגע).

נניח שנייה את האופציה של הרכבת+אופניים בצד כי לה יש יתרונות וחסרונות שמאוד ברורים לי, ואין ממש הרבה גמישות בהם. האופציה של קטנוע על הנייר היא האופציה הטובה ביותר. יש לי ניסיון (ישן אומנם) של נסיעה בקטנוע (50 סמ"ק בכל התואר הראשון, אי שם לפני 5 שנים פלוס...) ואני כבר הרבה זמן רוצה להחיות את התענוג של דו גלגלי. הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע אם קטנוע בנפח 125 סמ"ק יחזיק טוב בדרכים מהירות כמו איילון או כבישים מהירים אחרים, והאם המרחק (30 ק"מ לכיוון, בערך) לא יקרע את הקטנוע...

אשמח לשמוע מכם חוות דעת בנושא, המלצות לקטנועים מתאימים, או בכלל המלצות לאופציות תחבורה אחרות שלא חשבתי עליהן.

תודה לעונים!

פורסם

קטנוע 125 יכול לשרוד יופי את הנסיעה הזאת אולם אני הייתי מגדיל את הר.נ. ומחפש קטנוע 250.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

^^^^

תודה על התגובה. אכן הגדלת הרישיון ל A1 הוא על הפרק, אבל אני אחכה עם זה קצת, גם בגלל הזמן, ובעיקר כדי לתת לאישה קצת זמן להתרגל שאני שוב על דו גלגלי, ואחרי שזה יהיה כבר עובדה מוגמרת (והיא תבין את היתרונות של זה) אני אוכל להתפנות לשדרג את הרשיון. לכן כרגע זה רק 125.

פורסם

ה-125 ישייט לך בכביש בן עירוני בסביבות 100 קמ"ש. תלוי בדגם, 250 הוא מהיר משמעותית תוכל לשייט במהירות של כ-120, בלי להתאמץ. אם רוב הנסיעה היא בן עירונית הייתי מתחיל ישירות עם 250.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תודה רבה על המידע. כאמור, הגדלת רישיון תהיה רלוונטית רק בעתיד. בינתיים, יש לך אולי המלצות על 125 מומלצים לצרכים שלי? והאם יש הבדלים משמעותיים בין שנתונים?

פורסם

השאלה מה התקציב? אם יש לך תקציב לגוירד חדש (18000) הכי טוב, יש שניה צריך לבדוק כמה ק"מ הוא עבר.

לך לאתר ה"שכן" , פול זג (שינו את השם שלו, לא זוכר למה) ותתיעץ שם לגבי קוטנועים.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

היי

בגדול אין בעיה כל עוד אתה תדע לא לקרוע אותו, לא להתקרב לסלד האדום משמע תסע על 95-100

מבחינת קטנוע מומלץ אני הייתי תקופה ארוכה עם ג'וי רייד כלי מצויין אבל קח בחשבון שזה כלי הרכב שהכי נגנב בישראל כבר שנתיים אם אני לא טועה

טיפולים שלו זולים אבל כל 3K אולי עדיף לך להשקיע עוד קצת בחיפוש ובכסף ולקנות קטנוע של הונדה שדורש טיפולים יותר מרווחים, מנוע יותר אמין ובעיקר הכי פחות גניב (גילוי נאות חודש אחרי שקניתי גוי רייד חדש הוא נגנב לי חמש בערב מתחת לבית ומאז אני עם הונדה). להונדה יש את הדילן שהוא נחמד או אם תרצה להשקיע קצת את ה s-wing

• תוכן חדש...