Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

התלבטות קשה בין השתיים. ברמת הגימור הנמוכה יותר של הפלואנס (קומפורט), השתיים כמעט באותו המחיר.

אשמח להמלצות, הערות והארות, במיוחד ממחזיקי הרכבים הנ"ל (בעיקר טולדו עליה לא מצאתי חומר רב, מישהו מחזיק ברכב הנ"ל?).

בוצעה נסיעת מבחן על הרנו, ממתין לטולדו. הרכב ישמש ללימוד נהיגה בלבד (לא ישמש לנסיעות פרטיות).

נקודות למחשבה (בלי חשיבות לסדר):

1. גימור וגדג'טים בפנים הרכב.

2. יבואן ואחריות.

3. אמינות - בעיקר של הטולדו אבל גם של הרנו. האם המנוע זהה למנוע המותקן בג'טה? ההספק בסיאט נמוך משמעותית.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי rk1
פורסם

הפלואנס היא משפחתית בגודל מלא, בעוד שהטולדו היא תת-תשפחתית (כמו ראפיד, I25, פיג'ו 301 ואחיותיהן), משמע שנוחות ונינוחות הנסיעה בטולדו נמוכה מהפלואנס. מנועי הדיזל של VAG נוטים להיות אמינים יחסית, ובשילוב עם תיבה ידנית אני חושב שהאמינות תהייה טובה יחסית (מכיר נהג מונית שבבעלותו בורה ידנית מנוע 1.9, עשתה מעל מליון ק"מ בלי בעיות מיוחדות ובלי להחליף גיר\מנוע).

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31411-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%98-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B.aspx?nav=model

פורסם

אין פרמטר אחד שבו הטולדו טובה מהפלואנס. לא בנוחות, לא בצריכת הדלק, לא בבידוד הרעשים, לא במרווח הפנים ולא באורך האחריות.

אז אם זה לא ברור - לך על הפלואנס.

אם בא לך ״להתפרע״, בדוק את סיטרואן C3 פיקאסו דיזל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב - פות"ש מורה לנהיגה, ול"סקס אפיל" של הרכב יש משקל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT, זה אמור לרמוז שלטולדו יש סקס אפיל? :roll: (עריכהה: צביקה הקדים אותי)

אני גם חושב שהפלואנס יותר מוצלחת מהטולדו/ראפיד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

את זה לא כתבתי, אבל לא נראה לי ש-C3 פיקאסו תמשוך תלמידים.

עכ"פ שלחתי את הבחור לדבר עם המורה לנהיגה של הבת שלי שיש לו טולדו דיזל (העדיף אותה על פני אחת מאחרונות היטי TDI הידניות - השד יודע למה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבא שלי מורה נהיגה, לאחר נהיגה בשתיהן, העדיף את הפלואנס על פני הטולדו.

המון מורים בעיר שלי (רחובות) מלמדים על פלואנס, מעטים מאוד על טולדו, לא יודע מה זה אומר, אבל אבא שלי אחרי הנהיגה על שתיהן אמר שהפלאונס יותר נעימה ללימוד מהטולדו.

קח בחשבון שהמזגן בפלאונס מעט חלש ולוקח לו קצת זמן להתמודד עם כל החלל של הרכב.

פורסם

לטולדו (ואחותה הראפיד) מתלים מרושלים המציעים שיכוך מהמורות בינוני מינוס, הנחות משמעותית משאר רכבי הקונצרן. הפלואנס הרבה יותר נעימה ונוחה בהקשר הזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...