Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשעה טובה ומוצלחת התקנתי את הרכיבים הבאים אצלי ברכב אחרי התלבטויות רבות ולא מעט מחקר ברשת:

רכב: Chevrolet Malibu 2009 LT

יחידת ראש: Pioneer AVH-X5750

מגבר: Kicker ZX650.4

מונו: Hertz EP1D

סט קומפוננט: Eton RSR160

סאב: DC Audio 15" Level 4

הסטאפ הנ"ל מותקן אצלי ברכב כבר כשבוע (הסאב הצטרף לחגיגה לפני מס' ימים), והותקן ע"י האמן - ישראל ג'וניור.

ביקשתי מג'וניור שיעשה התקנה סטנדרטית, ושיצליח להתמודד עם הבלון גז העצום שיושב לי בתא מטען.

לכן הוחלט להכין פלטת MDF שעליה יורכבו המגברים ושכל הפלטה תותקן על המושבים האחוריים.

מיותר לציין את המקצוענות של ג'וניור והפדנטיות שלו במהלך ההתקנה. מקצוען אמיתי!

לגבי הרכיבים:

ההפתעה הכי גדולה מבחינתי זה הסט של אטון עם השילוב של הקיקר.

למי שזוכר, לא מזמן פתחתי שרשור שבו התלבטתי מבין כמה סטים מחברות שונות, שבסיכומו הייתי דיי נעול על סט ששמעתי בעבר - K2P של פוקאל (או בגרסה העדכנית שלו KRX2).

יצא לי להגיע לישראל (srool) ולשמוע את הסט הנ"ל של Eton (למרות שלא כל התלהבתי מהעניין בהתחלה, כי כבר הייתי דיי נעול על ה-KRX2)

אחרי השמיעה של הסט זאת הייתה התגובה שלי:

shut-up-and-take-my-money.jpg

סט באמת מדהים וברמה גבוהה. אל תתנו להספק לבלבל אתכם, הסט הזה מסוגל לספוג, והמון. אשתדל להגיע למפגש הקרוב ולתת למי שמעוניין להתרשם מהמערכת והרכיבים המותקנים בה.

מוסר ההשכל מהחפירה הנ"ל? תלכו לשמוע לפני שאתם נעולים על קומפוננט או סאב כזה או אחר!

מבחינת הסאב של DC לבל 4 - לא באמת הופתעתי... ציפיתי שהוא יגרום לכל האיברים הפנימיים שלי להקיז דם (כן, אפילו עם מונו שלא באמת מדגדג אותו!)

הבחילה של אשתי אחרי כל נסיעה מאז התקנת המערכת גורמת לי להבין שבחרתי את הרכיבים הנכונים :-D

אני אצרף תמונות בהמשך :-)

עריכה אחרונה על ידי Milk-Inc

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

תתחדש!

בחירת רכיבים מעולה - מניסיון.

לדעתי המונו הזה באמת לא ממש מדגדג את הסאב.

הבחירה הטבעית היא ללכת על מונו של DC 1.2 או 2.0 .

1.2 יעשה עבודה מעולה - שמעתי את השילוב הזה ממש לאחרונה.

2.0 יעשה עבודה אפילו יותר טובה, אבל יצריך ממך עלויות נוספות לשדרוג מערכת החשמל.

יאללה תמונות!

פורסם
פשש נכנס לך ה15 שם? תכלס לא האמנתי שראיתי את הגודל אבל ג׳וניור תותח תתחדש אחינו ותגיע למפגש בשבת

למה שבתא מטען כמו של מאליבו לא יכנס סאב וופר 15 אינטש? מה גודל התיבה?

למאליבו יש תא מטען ענק עד כמה שזכור לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתחדש!

בחירת רכיבים מעולה - מניסיון.

לדעתי המונו הזה באמת לא ממש מדגדג את הסאב.

הבחירה הטבעית היא ללכת על מונו של DC 1.2 או 2.0 .

1.2 יעשה עבודה מעולה - שמעתי את השילוב הזה ממש לאחרונה.

2.0 יעשה עבודה אפילו יותר טובה, אבל יצריך ממך עלויות נוספות לשדרוג מערכת החשמל.

יאללה תמונות!

תודה :)

את האמת שאני בספטמבר טס לנופש בארה"ב, אז תיכננתי לרכוש משם את ה- DC 2.0 ולהביא אותו איתי לארץ.

יש כבר תשתית, אני רק אצטרך להוסיף מצבר פריקה עמוקה ושדרוג/חיזוק של האלטרנטור.

פשש נכנס לך ה15 שם? תכלס לא האמנתי שראיתי את הגודל אבל ג׳וניור תותח תתחדש אחינו ותגיע למפגש בשבת

בקושי נכנס... הייתי צריך להיאבק ולהקיז דם כדי להכניס אותו לשם.

קודם היה צריך להכניס את התיבה, ורק אז להרכיב את הסאב עצמו.

אני אשתדל להגיע למפגש :)

תתחדש.

אבל איפה התמונות?

עוד לא יצא לי אפילו לצלם, אשתדל להעלות כמה תמונות יותר מאוחר היום

למה שבתא מטען כמו של מאליבו לא יכנס סאב וופר 15 אינטש? מה גודל התיבה?

למאליבו יש תא מטען ענק עד כמה שזכור לי.

אכן, התא מטען ענק, אבל הפתח שלו פשוט בנוי בצורה נוראית.

הבעיה היא שיש לי בלון גז שתופס שטח חשוב מאוד וגדול בתא מטען. אני אצלם תמונות גם שמראות את הבלון עצמו.

התיבה כרגע (3.15CF) בתוך התא מטען היא Face Up, וגם לא ממוקמת הכי טוב בלי שום קשר. זאת תיבה פורטד כמובן.

זה דיי זמני עד שאני אראה בדיוק מה הדרך הכי טובה למקם אותה, ואולי גם קצת לקצץ בנפח (מה שאני ממש לא רוצה לעשות, אבל אם לא תהיה ברירה...)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

שמע, תדאג לעשות לבלון גז הזה בדיקות תקופתיות נגד דליפות ותיזהר טילים כשאתה מתעסק שם עם חיבורי חשמל - שלא יהיו לך ניצוצות בשום פנים ואופן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתחדש!

האם הקומפוננט מחובר בגישור?

תודה!

לא, אין צורך :)

מתנצל על העיכוב חברים, הנה כמה תמונות שינסו להמחיש את ההתקנה ביחד עם הבלון גז הזה שם שתקוע כמו עצם בגרון:

20150727_191813 (Small).jpg

20150802_144604 (Small).jpg

20150802_144632 (Small).jpg

20150802_144734 (Small).jpg

20150802_144833 (Small).jpg

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

מאליבו מוסבת גז - מחשבה מעניינת - מה צריכת הדלק\גז באמת? מתוך סקרנות. - יש לי עכשיו B4 ואני יודע שהרכבים האלה תומכים בהסבות מהסוג הזה, אמנם אין לי כוונה כרגע אבל בהחלט מעניין.

עוד טיפ קטן - אתה שמת שם את המפתחות של הרכב על מסגרת תא המטען - זה יכול להגמר במצב שאתה סוגר את דלת תא המטען ונשאר עם רכב נעול או שלט רכב מרוסק - סתם בשביל הרגל - תשאיר את המפתחות בכיס או על משטח חיצוני שהן לא יכולים להנעל בתוכו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם יש לך פריסה די נוחה, בשביל לקבל צריכת כל כך טובה ועדיין לנהוג בספינת שיוט נוחה ומפנקת - בעיני זה שווה את ההשקעה - נכון, פוגע בנפח תא המטאן אנושות אבל מאפשר לך להנות מספינה עם צריכת דלק של מכסחת דשא.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...