Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאליבו מוסבת גז - מחשבה מעניינת - מה צריכת הדלק\גז באמת? מתוך סקרנות. - יש לי עכשיו B4 ואני יודע שהרכבים האלה תומכים בהסבות מהסוג הזה, אמנם אין לי כוונה כרגע אבל בהחלט מעניין.

עוד טיפ קטן - אתה שמת שם את המפתחות של הרכב על מסגרת תא המטען - זה יכול להגמר במצב שאתה סוגר את דלת תא המטען ונשאר עם רכב נעול או שלט רכב מרוסק - סתם בשביל הרגל - תשאיר את המפתחות בכיס או על משטח חיצוני שהן לא יכולים להנעל בתוכו.

בעיקרון בנסיעה בין עירונית צריכת הדלק במאליבו היא בסביבות ה-1 ל-11.

המערכת גז מעלה במעט את הצריכה לאזור ה-1 ל-10.

אני חייב לציין שזה פשוט עולם אחר. מיכל מלא יוצא לי 174 ש"ח, שעם מיכל כזה בנסיעה רגועה בינעירונית אני בכיף יכול לגמוע גם כ-500 ק"מ.

עלות ההסבה (כולל בדיקות של נציג מהטכניון, מילוי המיכל והכל) היא 7500 ש"ח. עם אחריות מקיפה של שנה או 60 אלף ק"מ (המוקדם מהשניים).

אני לא יודע איך המערכת תהיה ב-B4, אבל אצלי לא הרגשתי שום שינוי מבחינה של הספק (אני בטוח שאם אעלה את הרכב על דיינו אני אראה ירידה של כ-8 כ"ס, אבל החיים האמיתיים הם לא דיינו ו-8 כ"ס זה לא משהו שמורגש ברכב שיש לו 220 כ"ס \ מנוע V6 \ שלוש וחצי ליטר)

לגבי המפתחות - Old Habits Die Hard :)

shapin - מה הכוונה פעם למלא דלק פעם למלא גז?

המערכת גז צורכת מעט בנזין בכל התנעה (עד שזה מגיע לחום מספק, ואז המערכת גז נכנסת מיד לפעולה), אבל מיכל בנזין מלא יכול להספיק לכשלושה חודשים בשקט.

בכל שאר הפעמים אתה פשוט ממלא גז כרגיל.

אני עושה 200 ק"מ ביום לעבודה. אני אכסה את העלות של ההסבה תוך חצי שנה ~ :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

שמע זה ידוע שההבדלים הם מהותיים, מצד שני אני נוסע 40 קילומטר לעבודה הלוך חזור, כרגע לא מוכן להקריב את השטח בתא המטען.

עד כמה שזכור לי דווקא ההספק אמור לעלות אבל כמו שאמרת, זו הגרסא עם המנוע החזק יותר, כוח לא חסר שם, אולי אפילו יש יותר מידי. (יותר ממה שהמרכב והמתלים מסוגלים לרסן)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...