Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי צבע מטופ קולור של הרכב. הרכב שלי שחור מטאלי . ניתן לי צבע לפי צבע הרכב המוטבע על הרכב פלוס ספריי לכה.

אתמול צבעתי שריטות שנמצאות בדלתות הרכב ובגג. מחמת המהירות שהייתי צריך לנסוע ברכב נתתי לצבע להתייבש רק כשעה ואז עברתי עם הלכה על הצבע. כתוצאה מכך יש לי כתמים כאלה שהם שונים מצבע הרכב שנראים באור רגיל. וגם כשעוברים עם היד על האיזור הצבוע יש תחושה קצת של חספוס. מישהו שמתעסק בפוליש אמר לי שאם הוא יעשה פוליש על זה בעצם כל האיזורים שצבועים יהפכו להיות בצבע לבן וצריך ללכת לעשות שלייף סבון ולא לנגוע כרגע.

האם האבחנה מדויקת? מישהו מכיר מישהו אמין ולא "משוגע" עם מחירים? ניסיון כלשהוא עם התופעה? הצעות?

• אחראי פורום
פורסם

בן כמה הרכב?

מניח שלא חדש, לא באמת ציפית שלא יהיו הבדלי גוון וטקסטורה, נכון?

ברור שיהיה מחוספס כי צביעה בספריי היא דבר אחד וצביעה בטכנולוגיה של מפעל היא אחרת, שלא לדבר על אם ביצעת נכון או לא נכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בן כמה הרכב?

מניח שלא חדש, לא באמת ציפית שלא יהיו הבדלי גוון וטקסטורה, נכון?

ברור שיהיה מחוספס כי צביעה בספריי היא דבר אחד וצביעה בטכנולוגיה של מפעל היא אחרת, שלא לדבר על אם ביצעת נכון או לא נכון.

הרכב בן 5 שנים. שחור מטאלי

• תוכן חדש...