Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכרתי מוצר באיביי שהגיע פגום לקונה, נראה ממש כאילו הוציאו אותו מהאריזה ושברו בזדון.

הקונה שלח תמונות ומייל קצר של let's see, insecure packing!!!

זה מייל קצת קצר וציני למי שאמור להרגע נפגע.

יכול להיות שגם הוא עשה את זה.

מה עליי לעשות? לפנות לדואר, איביי, פייפאל, להגיד לו שישלח בחזרה?

פורסם (נערך)

השאלה שצריך לשאול היא עד כמה המוניטין שלך חשוב לך וכמה עולה המוצר בשבילך. אולי כדאי לך לעשות REFUND מלא (אם המוצר לא שמיש לחלוטין או הקונה ממש לא מרוצה)/חלקי (אם הקונה מוכן להשתמש במוצר) לקונה כדי לשמור על השם הטוב שלך. זה שהוא ישלח מוצר שבור עליך חזרה יעזור לך?

בית עסק שמתעסק בטפל במקום העיקר - זה בית עסק ישראלי טיפוסי, כלומר לא תחרותי, עם תודעת שירות נמוכה, אף אחד לא ירצה לקנות ממנו אם יש אפשרות לקנות ממקום אחר.

קונה שמעסק ברמאות - זה יכול להיות קונה ישראלי בהסתברות גבוהה, בגלל זה מוכרים רבים לא רוצים לשלוח מוצרים ארצה.

בשורה תחתונה, במקרה שלך הקונה קיבל מוצר שבור. איך המוצר הגיע שבור אליו? האם תוכל להוכיח שהוא שבר בכוונה?

קייס נגד המוכר באיביי זה לא כל כך טוב למוכר. אני חושב שהוא עשה לך טובה ששלח מייל ולא פתח עדיין קייס. אבל זו כמובן דעתי האישית והבלתי מקצועית כי אני לא מוכר באיביי או בכל פלטפורמה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר על דגם אספנות כך שאין פה עניין של שימוש.

המוניטין שלי די חשוב לי אבל גם 300$+ גם חשובים לי.

כשאני מזמין מוצר מאיביי אני מצלם בוידיאו את הפתיחה, מה גם שהוא לא שלח תמונות ל האריזה.

אני לא מתכוון להחזיר לו את הכסף בלי לקבל את המוצר חזרה

פורסם

שלחת את הדגם לחו"ל? עשית ביטוח על משלוח?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כששולחים משהו יקר ($300) רצוי מאוד להקפיד על הדברים הבאים:

1. אריזה שמשמעותית גדולה יותר מהמוצר עם הרבה פצפצים.

2. אריזה כפולה, כלומר לארוז את המוצר ואז לארוז את האריזה באריזה שגדולה ממנה ובין שתי האריזות פצפצים למכביר.

3. לצלם את תהליך האריזה.

4. לוודא שיש ביטוח למשלוח.

לדעתי אתה חייב לזכות את הקונה. הוא בטח לא אשם, או לפחות לא ניתן להוכיח זאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1 ו2 בוצעו, 4 קיים אבל רק על אובדן, לא בטוח שעל נזק.

העניין הוא שנראה שמישהו היה צריך לפתוח את האריזה ולגרום נזק במזיד, למשל רואים בתוך (!) הקופסה מכות שנעשו ע״י חפץ חד.

פורסם

זה עדיין לא אומר שהקונה גרם לנזק. הכללים של eBay מוטים לטובת הקונה ואני לא רואה הרבה ברירה אלא להחזיר את הכסף.

אם אתה בטוח שהקונה גרם לנזק אתה יכול לפתוח נגדו case.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

עידכון,

הקונה קצת מוזר כי האנגלית שלו קלוקלת ונראה שרק רצה לתת לי טיפים על אריזה ושהוא אוהב את הדגם (wtf?).

לא רציתי להשאיר את העניין באוויר אז שלחתי לו פיצוי וביקשתי פידבק חיובי.

תם ונשלם

• תוכן חדש...