Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פגישות עסקיות בווינה בעוד כשבועיים, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לטייל יומיים בכבישי האזור - בדגש על כבישים צדדיים, הרים, נוף, אזורים כפריים וכו' - לא "כבישים מהירים" - ועוד יום אחד אחרי הפגישות לטייל בעיר עצמה לפני שאני חוזר.

אשמח להמלצות, בפרט לגבי אזורים ונקודות ציון מומלצות לטיול במרחק לא גדול מדי מווינה - כאמור במטרה להנות מנהיגה נעימה ועצירות התאוורות, הרחק מפקקי תנועה ומהאזורים העירוניים.

לגבי וינה עצמה, אני מניח שאמצא כבר מה לעשות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

סביב וינה אין כבישי נהיגה מעניינים במיוחד. אלו מצויים סביב זלצבורג ואינסברוק - לכיוון גרמניה / איטליה.

בוינה עצמה לא חסר מה לעשות. אם זו הפעם הראשונה שלך וינה, אין לי בעיה לתת לך רשימה (ארוכה) של מה לראות ולעשות בעיר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מומלץ בחום!

לפני כמה שנים טובות מצאתי את עצמי בוינה. אחרי יומיים של שוטטות תיירותית בעיר, הזמנתי מיני ONE ידנית ויצאתי לחרוש כבישים צדדיים, ובהחלט יש. תהרוג אותי אם אני זוכר לאן נסעתי, אני רק זוכר הרבה כיף, הרבה ירוק, והרבה כבישים כיפיים. ותיקח איתך בגד ים. יש מקומות שאפשר ממש לטבול בכל מיני נהרות ואגמים, יחד עם אנטישמיים מקומיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ערן, ה-כיוון. תכין מצלמה. מעבר לכביש אדיר (ללא ספק טוב מהסטלביו פאס), יש גם נוף מטריף.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ד"א, יש עוד כבישים נחמדים סביב זלצבורג והגרוסגלוקנר. עשיתי לעצמי רשימה, אני רק צריך למצוא אותה ואעביר לך.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצטער להפריע להשפרצה הקבוצתית על הגרוסגלוקנר (כן, הייתי בשנה שעברה, אהבתי מאוד ואולי אחזור גם השנה), אבל קיימים פאסים קרובים יותר לוינה, עם נוף מרהיב (לא מנסיון אישי, עדיין, לצערי)-

http://driveeuropenews.com/2014/05/04/mapping-the-alps-solk-pass-austria/

http://driveeuropenews.com/2014/06/17/great-roads-around-the-red-bull-ring/

(לכל חובבי הנהיגה באירופה- מומלץ להוסיף את האתר למועדפים).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...