Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי משלמה סיקס סיטרואן C4 מודל 2011(הדגם שאחרי מתיחת הפנים), עכשיו כידוע הרכב יש נעילה אוטומטית של הדלתות ברגע שהוא מגיע למהירות 10 קמ"ש.

הבעיה שלי היא לאחר הנסיעה אם אני יוצא מדלת הנהג בלבד שאר הדלתות נשארות נעולות (כאשר אם יוצאים מכל דלת אחרת היא פותחת אוטומטית את כולם). מה שאני לא יודע אם המצב הזה תקין או לא. הבעיה פה זה שכל פעמים שאני נוסע לבד(שזה רוב הפעמים) בשביל לנעול את הרכב דרך השלט אני צריך קודם לפתוח אותו ואז לנעול.

 

משהו יודע להגיד לי אם זאת תקלה או ככה הרכב בנוי? ואם זאת תקלה זה משהו שאני יכל לטפל לבד או שלגשת למוסך?

פורסם

זה נראה לך תקין? ברור שלא. הצרפתיות בנויות בצורה עקומה אבל לא עד כדי כך..

זה נראה שלא רכשת אותו מזמן אם כך גש לשלמה סיקסט אמורה להיות אחריות

×
×
  • תוכן חדש...