Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי זה מתפלאים למה כל הווקס נספג באפ(יתה)ליקטור.

ובנימה רצינית יותר - TNC אני מקווה שזרקת את הווקס הנ"ל

Opel Adam S 2017

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב אתה רוצה ווקס קל ליישום? יש לך ספריי ווקס של OPTIMUM CAR WAX - עולה באיזור ה 60-90 ש"ח באוטוסטור, יעשה לך את העבודה מצויין וקל ביותר, ללא צורך במגבות מיוחדות מלבד מגבת באפינג כדי שלא ישארו סימנים, אם אתה מהאיזור קפוץ למשה ותרכוש את זה ממנו, אחלה שבאחלה מוצרים שיש, אני מערבב אותו בבקבוקון יחד עם הסונקס BSD וקיבלתי מוצר מעולה שמגן לכמה חודשים על הצבע.

כשתגיע לבערך 10% מהבקבוק דבר איתי... אני רוצה לנסות אותו קצת. (קניה או החלפה אם בא לך)

לגבי המגבות- אני חושב שקצת הבהלתם פה אנשים. ה-100\200\600 ש"ח פה זה לכמה מגבות שמחזיקות כמה שנים בד"כ. 3 צהובות 70X40 של הקוריאני ב80-90 ש"ח מספיקות בשביל ניקוי ONR של כל הרכב ויחזיקו מעמד איזה שנתיים בשימוש שבועי. ותאכלס צריך נגיד 2 סטים כאלה, אובר ב-80\140 ש"ח (תלוי על איזה מבצע וגודל נופלים), ושני סטים של מטליות פשוטות 5 ב-100 שישמשו ל101 דברים וגם יחזיקו שנתיים. 300 ש"ח לשנה במגבות (וגם זה בהגזמה).

פעם בשנה שמפו ב-50\60 ש"ח, פעם בשנתיים כפפה ב-40, פעם בשנתיים-3 וקס ב-100\150 ש"ח... תאכלס בסוף יותר לא יקר מאוד ובטווח הארוך זול יותר משטיפות ב-25\30 ש"ח כל שבועים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)
רק אני לא מבין למה פות"ש מנסה לעשות ווקס עם חומוס מקולקל ופפריקה? :|

זה גם ככה ווקס שמורחים עם פיתה.

אחרי זה מתפלאים למה כל הווקס נספג באפ(יתה)ליקטור.

ובנימה רצינית יותר - TNC אני מקווה שזרקת את הווקס הנ"ל

אה אתם רעבים?! הייתי מארגן משהו ... אולי טעימות חח :-D

אגב הווקסים הם טבעיים בדרך כלל לא?! נו מה רע, טבעי אסלי כמו שאומרים.

בקשר למגבות, כן זה אחלה להשקיע אבל עדיף בחומרים מאשר במגבות, גם סנו סושי זה מפעל איכותי מוכרים לך מוצר איכות הם רוצים שזה יתפוס נתח שוק גדול. בכל הארץ

מעניין אגב אם הם יסכימו לייצר מוצר ייחודי לרכב, (כי כנראה רק שרשום For Car אז אנשים פה יבזבזו גם 1000 שקל. קצת פרופורציות רבותיי.

liav12 - אגב למה לזרוק אמרו להשתמש בחישוקים, מה גם הם לא ראויים לזה, מה שמצחיק שכשקניתי את זה, המוכר תמיד ידע להגיד, זה ווקס טוב ! זה ווקס מעולה! זה טוב זה טוב זה טוב, שאלתי אותו טרטל ווקס יש לך, הוא אומר כן אבל זה יותר טוב.., ברור לי שהוא רוצה למכור, אבל בכל זאת למה דווקא את זה. אז קשה לי למצוא דברים טובים בסביבה שלי.

לכן ביקשתי שמות, גם של מגוויארס וגם של קארפלן מוצרים טובים איכותיים שהתנסתם בהם.

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

הם ממליצים על הטוב ביותר כי הם לא מכירים משהו אחר. פשוט.

הווקסים של מגס' מחזיקים מעט זמן כנ"ל קארפלן. אבל הם לא רעים להתחלה.

יש לי הרבה ווקסים שלהם אתה יכול לקחת להתנסות מילא אין לי בהם שימוש.

או שתנסה את אופטי סיל שהוא גם מחזיק יותר זמן + קלות יישום. (רסס נגב)

פורסם

כחלק מתהליך יישום הווקס חייבים להכין את הרכב בצורה הכי טובה שיש בכדי לראות תוצאות מהווקס.

חלק מהתליך הוא ייבוש הרכב ממים לחלוטין שלא ישארו סימנים.

מגבת וציוד הקפי מלבד חומרים הם שלבים ודברים שקשה לזלזל בהם כשרוצים תוצאות טובות, בטח כשאתה נמצא בפורום שנכנסים אליו לפרטי פרטים והתחום הזה תופס תאוצה וקשה שלא להישאב אליו.

ברגע שתשתמש במגבת uber לדוגמא(שעולה 100 שקל בערך כולל משלוח) אתה תבין עד כמה היא מגבת מעולה שחוסכת זמן בייבוש הרכב ושמירה על הצבע מפני שריטות והכנתו ליישום ווקסים וכו’.

פורסם (נערך)

וכמובן להוסיף לא לשטוף רכב בשמש ישירה זה מתכון לסימני מים על כל הרכב, ואז הכאב ראש גדול יותר מאשר רכב מלוכלך.

כמו כן הכנה מתאימה עם פלסטלינה + שטיפה ופאנל וויפ / IPA שהוא אלכוהול מדולל 1:3 במים כדי להסיר לכלוך שיצא וירד מהפלסטלינה.

TNC לגבי השימוש בווקס בחישוקים לדעתי תבזבז יותר זמן בלמרוח את זה עליהם ולהסיר מאשר ההגנה שתקבל מזה, ווקס על ג'נטים אם הוא לא חזק מספיק הוא לא יחזיק לך.

השתמשתי ב FUSSO ועד כמה שהוא אוטם וחזק ומחזיק על פח חצי שנה +- הוא לא ממש החזיק לי על הג'נט יותר משלושה שבועות / חודש.

נ.ב המגבות לא פחות חשובות מהחומרים רק שתדע, כמו שאמרו ההשקעה היא לא בום במכה להשקיע אלפייה על מגבות - זה מפגר, עם הזמן קניתי סט אחד של הירוקות = 100 ש"ח, מגבת לייבוש עוד 80 (מחבר פורום) עוד כמה מטליות לפנים הרכב וכאלו להסרה של ווקס הגעתי אכן ל 500-600 ש"ח אבל המגבות האלו עדיין אצלי, כבר שנה ועדיין נראות ומרגישות חדשות (דאג לשטוף עם שמפו טכסטיל ולא מרכך אחרת המגבות לפח).

רצית פרופורציות אז הנה :)

I.G - שלחתי לך בפרטי

נ.ב - TNC באיזה איזור אתה גר?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
כחלק מתהליך יישום הווקס חייבים להכין את הרכב בצורה הכי טובה שיש בכדי לראות תוצאות מהווקס.

חלק מהתליך הוא ייבוש הרכב ממים לחלוטין שלא ישארו סימנים.

מגבת וציוד הקפי מלבד חומרים הם שלבים ודברים שקשה לזלזל בהם כשרוצים תוצאות טובות, בטח כשאתה נמצא בפורום שנכנסים אליו לפרטי פרטים והתחום הזה תופס תאוצה וקשה שלא להישאב אליו.

ברגע שתשתמש במגבת uber לדוגמא(שעולה 100 שקל בערך כולל משלוח) אתה תבין עד כמה היא מגבת מעולה שחוסכת זמן בייבוש הרכב ושמירה על הצבע מפני שריטות והכנתו ליישום ווקסים וכו’.

אני מסכים איתך ככל שתשלם יותר תקבל תוצר טוב יותר (ואגב לא בכל המקרים זה נכון) מה אגיד לך אני התרגלתי בחיי להשיג בזול כל דבר , ובכמה שיותר זול, ותמיד תודה לאל תמיד זה יצא הכי מושלם והכי טוב, אז גם מגבת של 20 שקל מבחינתי אם היא עושה את העבודה זה המטרה שלה, ונכון גם אני חושב שכדאי לרדת לפרטים הקטנים אבל לדעתי כן אפשר להשיג אותם גם בעוד קצת עבודה עם משהו זול יותר, רשמתי כבר כמה פעמים, צריך להגדיר מה התחביב כאן של הפורום, בזבוז על מוצרי יוקרה כי זה "נחשב" להכי טוב

או לנסות להשיג את התוצאה הכי טובה, ומכיוון שאני לא מכיר את הדברים היקרים אני משתמש כעת בדברים זולים ואני מגיע לתוצאה

הרצוייה

הם ממליצים על הטוב ביותר כי הם לא מכירים משהו אחר. פשוט.

הווקסים של מגס' מחזיקים מעט זמן כנ"ל קארפלן. אבל הם לא רעים להתחלה.

יש לי הרבה ווקסים שלהם אתה יכול לקחת להתנסות מילא אין לי בהם שימוש.

או שתנסה את אופטי סיל שהוא גם מחזיק יותר זמן + קלות יישום. (רסס נגב)

יש לך לינקים למוצרים טובים שאוכל לראות את השמות שלהם, אגב במה אתה משתמש כעת? ואתה רואה ממש הבדל קריטי בין הזולים למה שאתה משתמש כעת? הוא ממש יקר? מה מחירו

וכמובן להוסיף לא לשטוף רכב בשמש ישירה זה מתכון לסימני מים על כל הרכב, ואז הכאב ראש גדול יותר מאשר רכב מלוכלך.

כמו כן הכנה מתאימה עם פלסטלינה + שטיפה ופאנל וויפ / IPA שהוא אלכוהול מדולל 1:3 במים כדי להסיר לכלוך שיצא וירד מהפלסטלינה.

TNC לגבי השימוש בווקס בחישוקים לדעתי תבזבז יותר זמן בלמרוח את זה עליהם ולהסיר מאשר ההגנה שתקבל מזה, ווקס על ג'נטים אם הוא לא חזק מספיק הוא לא יחזיק לך.

השתמשתי ב FUSSO ועד כמה שהוא אוטם וחזק ומחזיק על פח חצי שנה +- הוא לא ממש החזיק לי על הג'נט יותר משלושה שבועות / חודש.

נ.ב המגבות לא פחות חשובות מהחומרים רק שתדע, כמו שאמרו ההשקעה היא לא בום במכה להשקיע אלפייה על מגבות - זה מפגר, עם הזמן קניתי סט אחד של הירוקות = 100 ש"ח, מגבת לייבוש עוד 80 (מחבר פורום) עוד כמה מטליות לפנים הרכב וכאלו להסרה של ווקס הגעתי אכן ל 500-600 ש"ח אבל המגבות האלו עדיין אצלי, כבר שנה ועדיין נראות ומרגישות חדשות (דאג לשטוף עם שמפו טכסטיל ולא מרכך אחרת המגבות לפח).

רצית פרופורציות אז הנה :)

I.G - שלחתי לך בפרטי

נ.ב - TNC באיזה איזור אתה גר?

אוקי, תודה, אגב מזה הפאנל וויפ עם הפלסטלינה, אני עבדתי עם פלסטלינה ומים, יצא עבודה ממש ממש טובה כל השחור יצא והיה אפשר לראות את זה על הפלסטלינה, אבל העבודה קצת קשה, לגבי הווקס, רוצים שאני אזרוק אותו בכח אה, אני שואל שוב האם אתה או מישהו מכאן השתמש בו פעם? דווקא באוטוסטור אמרו לי גם שהוא ווקס סבבה, אני לא אשתמש בו לאור הדברים של החברים כאן

אגב אני גר בפתח תקווה.

פורסם

אני אגיב רק לגבי המגבות, כמו שאמרו לך, בחישוב גס מגבת ירוקה מהקוריאני תעלה לך פחות מ20₪ למגבת.

פשוט יש בחבילה 5 מגבות, בגלל זה זה נראה לך יקר.

מה שטוב בהם שהם איכותיות ויחזיקו לך ים זמן.

פורסם

עדיף מאוד שלא תשתמש בפלסטלינה ומים, אלא בחומר יעודי, אתה עלול להזיק ללכה ולעשות סימנים יותר גרועים מאשר לא לעשות פלסטלינה בכלל. יש דבר שנקרא מריחה של הלכה שזה קורה על פח חם או כאשר יש יותר מדי חיכוך ללא חומר סיכוך נורמלי.

Opel Adam S 2017

פורסם

Tnc

שהייתי ילד/נער שטפתי את הרכב של אבא שלי עם סבון כלים (אמה) ואני לא זוכר שזה פגם ברכב, ווקס עשיתי של טרטל ווקס וניגבתי עם ג'ילדה עור צבי.

אני לא אחראי לתוצאות, השימוש על אחריות המשתמש.

AMAA---רטרו copy.jpg

פורסם

עם השנים זה כן יפגע, זה אולי לא יראה לך אבל חומר שיושב על הפח ולא מגן UV לפחות או נותן הגנה כלשהי מנזקי המזג אויר יגרום לצבע לדהות ולשנות גוון.

מבטיח לך שהצבע היה מפוצץ סווירלים ואולי גם קילופים.

מעבר לזה - אף סבון כלים לא יתן מראה נוצץ לרכב, אולי נקי כן (ויש כאלה שממליצים שטיפה עם נוזל כלים לפני יישום פוליש ווקס).

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לך לינקים למוצרים טובים שאוכל לראות את השמות שלהם, אגב במה אתה משתמש כעת? ואתה רואה ממש הבדל קריטי בין הזולים למה שאתה משתמש כעת? הוא ממש יקר? מה מחירו

כל הפורום מלא בהמלצות כולל הלוחות שמלאים במוצרים איכותיים. (לי בעצמי יש שם למשל אוטם צבע מעולה ועוד ווקס למתחילים)

נסה לקרוא בפורום שרשורים מעניינים ולהבין מה אתה מחפש? ואז למקד את השאלות שלך למוצרים רלוונטיים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...