Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לדעת לגבי השינויים שבוצעו ברכב ב-2009. כמו כן, אשמח לחוות דעת כללית על הרכב.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

שלום.

יש לי 407 שנת 2007 אין לי מושג על השינויים שבוצעו ב2009.

אתה יכול לפרט יותר טוב מה אתה מחפש ברכב? איזה מנוע? למי מיועד? 5 אנשים?

פורסם

השאיפה היא למצוא רכב שיהיה מרווח מספיק בכדי להכיל 5 אנשים בנוחות גדולה יחסית. בטיחות גבוהה ואמינות טובה (יודע שהפיג'ו זה לא שיא האמינות, אבל אם מטפלים כמו שצריך אז היא אמורה להפגין אמינות טובה). כל שאר הפרמטרים מתגמדים ופחות מעניינים אותי.

משפחתיות גדולות כמו הפיג'ו, סיטרואן c5, סובארו b4 וכדומה... הסיבה שבחרתי להתמקד בפיג'ו היא בגלל היחס של המחיר לתמורה.

כרגע ה-407 היא זאת שמושכת אותי הכי הרבה.

פורסם

לא ציינת איזה מנוע, אבל אני מנחש שזה 2.0 מנוע אמין שיצא מהבית פיג'ו-סיטרואין (אלא אם אתה מוצא 407 עם מנוע 2.2 עדיף בהרבה על 2.0) עם הגיר AL4 שאתה צריך לבדוק לעומק במכון הגירים, אם הגיר עבר החלפה או שיפוץ יהיה לך ראש שקט לכמה שנים.

אתה צודק בקשר לאמינות, זה תלוי איך שמטפלים בו, אם מוצאים שמורה שטופלה כראוי, פיג'ו לא תבגוד בך.

אצלי עם המנוע 2.0 עם הגיר AL4 כבר שנתיים וחצי, עד עכשיו אפס תקלות ורכב מפגין אמינות טובה.

בקשר למרווח, במידה ורכב מיועד ל-5 אנשים מבוגרים הסיטרואן C5 תהיה יותר מרווחת מפיג'ו, אכן פיג'ו נוחה מאוד אבל מרווח רק לילדים.

שאלות נוספות אשמח לעזור.

פורסם

ההבדלים הם בעיקר קוסמטיים :

- פנסים מעוצבים יותר

- פגושים עם פס כרום ללא הפלסטיק השחור ( כמו בדגם ST לפני מתיחת הפנים)

- גיר עבר כיול כמו גם בסיטרואן C5 שזו שנת ההשקה של הדגם הנוכחי .

- בד מושבים שונה

- פנל רדיו בצבע שחור תומך MP3

- בדגם ה PACK שעונים עם רקע לבן וטבעת כרום

זהו פחות או יותר

כפי שציינו הסיטרואן C5 עם המנוע 2 ליטר הזהה עדיפה לטעמי בדגם הקומפורט ( עם מערכת המיתלים ) יותר מאובזרת יותר מרווחת וגם נראית יותר מודרנית ( לטעמי) הרבה תוספות ומחשבה שהשקיעו ברכב .

אם תמצא אחת שטופלה כראוי עם הסטורייה וק"מ נמוך יכולה להיות עסקה משתלמת במחירים שהן נסחרות כיום עלות מול תועלת .

פורסם
שמואל, תודה רבה על חוות הדעת שלך.

טרופר, הכוונה בהמלצתך היא ל-c5

2008-2011?

C5 2009-2010 - מנוע ה 2000 ליטר הוותיק מגלה אמינות והרכב מפנק מאוד . ניתן להשיג אותן במחיר ממש זול וגם מי שחושש ממנועי הטורבו מחפש את הדגמים האלו.

מ 2011 הגיע המנוע 1600 מוגדש שאמנם יותר חזק וגמיש אבל היו כמה מחלות ילדות עם מותחני הטיימינג - כך שאם הוחלפו או שהרכב עם ק"מ נמוך ומטופל לא צריך לחשוש בנוסף הוחלף לגיר יפני 6 הילוכים .

פורסם

אני חובב של רכבי פיג'ו ובסה"כ מאד נהנתי מהרכב. לא היה לי אותו לכל כך הרבה זמן אבל עדיין, מספיק בשביל להשאיר רושם חיובי

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...