Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכישת רכב ב5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולכם ! !

ראיתי שהרבה המליצו על פיאסטה.. יש מצב שאני ילך על פיאסטה... נראה.. =]

בכל מיקרה תודה.. =]

גם חשבתי ללכת על פיאט אונו.. אוטו חסכוני לדעתכם?

172

פורסם

אם אתה גר במקום שאין בו המון עליות כבדות כגון:ירושלים וכדו'..חבל על הפיאט

ואם לא אז תקנה כבר פיאט אונו 60S 1.0fire..חסכוני ביותר ודי נחמד ואפשרי להשיג במחיר זה את שנתון 92 או 91..היא יותר מאובזרת ומפנקת בהרבה מהפיאסטה..הפיאסטה היא סוס פרא על הכביש אבל לא מפנקת.

תחשוב מה אתה צריך.

פורסם
תודה לכולכם ! !

ראיתי שהרבה המליצו על פיאסטה.. יש מצב שאני ילך על פיאסטה... נראה.. =]

בכל מיקרה תודה.. =]

גם חשבתי ללכת על פיאט אונו.. אוטו חסכוני לדעתכם?

שמע בתכלס (בתכלס = בפועל) פיאט אונו זה אוטו סבבה (סבבה = שם תואר חיובי)אבל הוא חיי בשיטת "עין תחת עין"..שזה אומר אם הבעלים הקודמים אהבו תאוטו (תאוטו = את האוטו)ואכן טיפלו בו בזמן ודאגו למה שכרוך מיסביב אז האונו שלהם תיסע כמו ילדה גדולה ללא בעיות..

אך אם הבעלים הזניחו אותה הן חיצונית פנימית [ויזואלית]..ומכאנית [מבט קצר מתחת למכסה מנוע ועד לציריות גלגלים מתלים ופגיעות מרכב [בדרך כלל למטה במרכב ] אז סביר להניח שהאוטו לא טופל ביד אוהבת והוא מקור עתידי לבעיות שונות שיפרקו לך את הארנק ...

בכל אופן שוב לגבי הפיאסטה זה אוטו סביר לנהיגהחסכוני, מהנה יותר מג'סטי ועדין בנוי על עיקרון הטנק=שזה אומר חזק אמין עמיד בכל תנאי קיצוני ובעל עלויות נמוכות בעיקר אם מטפלים בזמן..

אני (אני = הוא)בכל אופן לך ימליץ על פיאסטה משנתונים 88,89 לתקציב שלך ובדגמים אילו נימצא אותו מנוע "יוטא" כמו בדגמי 95,96 שזה מנוע אמיד ואמין בצורה מופלגת!

שיהיה בהצלחה אם תתאמץ עוד תמצא אחת כזו מזוג זקנים שהייתה שמורה בקנאות..[כמו שאני מצאתי את ה205 שלי יד ראשונה חדשה מכאנית וויזואלית עשתה רק 105 קילומטרז לשנתון 92]

בהצלחה...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אייל!

לא הייתי אומר ככה כיוון שיש אנשים שגם בישבילם 5 אלפיות זה כסף וחשוב להם מאוד גם בסכומים כאילו לא ליפול בפח ולקנות עדין משהו טוב בכל זאת ...זה לא ככה לקנות ולנסוע יש הרבה מעבר לזה שבעיקר גובל בהיבטים כלכליים מסוגים שונים שיבואו אחר כך שמישתנים מיצרן ליצרן [חלקים צריכת דלק טיפולים בעיות תורשתיות וכדומה..] שגם עליהם אנחנו חושבים..בעיקר שאין אבא רוטשילד

והסכומים האילו מהכיס הפרטי שלנו ככה אנחנו נדע לבחור בקפידה ולעריך את מה שיש לנו !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני הייתי ממליץ לך פיאט 127 אוטו זול, טוב, ואמין(שלי לפחות).

צביקה :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

אוקיי.. תודה לכם!

כנראה שצימצמתי את האפשרויות לפיאט אונו ולפיאסטה... =]

מה בערך היחס קילומטרים\ליטר שלהן?

וקראתי פה נושאים אחרים בפורום לגבי האונו.. שמתי לב שכולם הזכירו שזה לא אוטו "סוחב" במיוחד..

הפיאסטה יותר טובה מהאונו מהבחינה הזאת?

172

פורסם

לא עדיף לך לחסוך קצת, ולצאת עם אוטו קצת יותר טוב מסביבות ה-5K ?

(וכמו שרשמו פה, קח בחשבון את הוצאות : דלק,ביטוחים וכ'ו...)

פורסם

אם אני יחסוך.. נגיד עד 8.. 10 אלף גג.. האפשרויות ישתנו? או שרק זה יעלה את השנתון שאני יכול לקנות?

172

פורסם

ב 10,000 ש"ח תקנה סובארו ליאונה טובה (מושג יחסי) מסוף שנות השמונים. חפש אחת שמורה עם מעט ידים ומעט קילומטרים, והיא תשרת אותך בנאמנות ובתקציב אחזקה נמוך.

ככלל עדיף לרדת שנתון ולשלם יותר על אוטו שמור עם קילומטראז' נמוך מאוטו חדש או מאובזר יותר שטחנו אותו. שים לב לרמאים כי כאלה יש בשפע.

פורסם

ברור שבתקציב יותר גבוה יש לך יותר סיכוי לקנות משו יותר טוב, תשאוף למקסימום שאתה יכול להוציא עליו, אבל אל תשכח, כמו שכבר אמרו פה, להשאיר כסף בצד לתיקונים, ביטוח וכל שאר ההוצאות האלו...

ומה שאמרת, שעדיף לחפש אוטו ישן בצורה אינדוידואלית יותר, מאשר רק להסתמך על זה שהוא נחשב אמין , זה נכון ב-100%. אבל כשאתה מתחיל לחפש אוטו, ואם אתה באמת רוצה אוטו שישרת אותך טוב, אז זה בדר"כ לוקח הרבה זמן עד שאתה מוצא אוטו ישן במצב תקין יחסית. ובמכונית שנחשבות כאמינות, יש לך יותר סיכוי להתקל באוטו כזה, משמע בזה שתתחיל לחפש אוטו בין כאלה שנחשבים לאמינות, יש לך יותר סיכוי למצוא אותו במצב תקין יחסית מאשר שאם תחפש בקרב מכוניות שדורשות הרבה טיפולים ונחשבות ללא אמינות.

• תוכן חדש...