Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו גראנד סניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לרכוש את הרכב בנ"ל טורבו דיזל אטומט ב139000 ?

מחיר מעולה

חסכוני בדלק

קצת קטן יותר מהC4

הם מתחייבים לקנייה חוזרת במחיר מחירון.

אבל איך הוא בהשוואה לC4 פיקאסו ?

פורסם

הי,

שים רק לב ש-139 במודעות של קרסו שווה מעל 145 על הכביש - "יש רק צבע מטאלי במלאי...בתשלום", רישוי, מיכל דלק, קודן וכו'. מעשית כנראה שאין גם אופציות לשדרוג בתשלום (> פנים שחור משחור, אבל לפחות יש כעת מסילות בגג שזה יעיל למי שסוחב). הנדסת האנוש קצת מבולגנת (מערכת שמע ומולטימדיה, אקלים) אבל לא סוף העולם - זה מתפקד יפה כשמשתלטים על זה.

הרכב אכן צפוף יותר מ- C4 פיקאסו (וגם בהרבה ממיצובישי גרנדיס למשל), אבל סידור המושבים / מטען מודולרי ונוח לתיפעול (קיפול / פתיחה). רק שעם 7 מושבים פתוחים צריך קצת להנדס ולכווץ את המטען.

הסניק יותר ידידותי לנהיגה מהפיקאסו, תחושת נהג קלילה יותר והתנוחה קרובה ל"פרייבט", וגם קל יותר לתימרון עירוני.

את השילוב הזה מנוע דיזל + גיר רובוטי אני מכיר מהמגאן סטיישן והוא יעיל ונעים (הגיר מתפקד טוב ביחס לרובוטים אחרים).

פורסם

מה שמושך אותי ברכב זה הטורבו דיזל האם יש אופציה טובה יותר לרכב חסכוני ( יכול להיות בנזין טורבו חסכוני) במחיר קרוב .

עד 165 אלף ?

פורסם

טויוטה פריוס פלוס, 172 אלף ש"ח. חסכוני מאוד בדלק, למרות שהוא לא דיזל ולא טורבו-בנזין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

מישהו מכיר את הרכב ויכול לספר לי יתרונות וחסרונות ?

באופן טבעי הייתי רוכש את הC4 החדשה ,אבל פה המחיר משמעתית זול.

מה אני מפספס ? למה זה זול ?

הייבריד זה יקר ומיותר ( טורבו הבנזין עדיף ).

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם (נערך)

היום עשיתי כמה ביקורים אצל היצרנים השונים אכן אין לאף יבואן גרסה חסכנית בדלק במחיר הזה.

עשיתי נסיעה על הגרנד כן פחות נוחה מלפנים מהסיטרואן אבל מאחור הרבה יותר נוחה.

מנוע שקט מאוד ודי חזק לא ניתן להבחין שזה דיזל.

כל השאר די דומה .

עיצוב עדיף לסיטרואן.

הטיוטה ממש לא מרשימה פלסטיקה פשוטה ומושבים אחורה תת רמה ואין מקום למטען .

הסיטרואן בהחלט עדיפה בגרסת הדיזל אבל המחיר 185 אלף !!

הזמנתי את האחרונה שיש בארץ במבצע .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

"

מה אני מפספס ? למה זה זול ?"

"הזמנתי את האחרונה שיש בארץ במבצע ."

....כנראה בגלל שקנית במסגרת מבצע חיסול מלאי לזמן מוגבל. זה מעל 30 אלף ש"ח הנחה ביחס למחיר המחירון. תתחדש ותהנה!!

אגב, אני מאוד התלבטתי ולבסוף רכשתי משומשת 2014 שכמעט ולא נסעה "כחדשה" ועדיין עמוק באחריות, וגם מלאה בתוספות - משהו די נדיר, רק שזה הדגם עם מנוע בנזין. למעשה, אם אפשר היה למצוא את הטורבו-דיזל עם אותן תוספות (פנים וריפוד בהירים, גג זכוכית נפתח, ועוד ועוד ועוד קצת) זה האידיאל שחיפשתי, אבל ממה שהבנתי פשוט אין כאלה בארצנו.

פורסם

הזמנתי את האחרונה שיש בארץ במבצע .

זו לא בדיוק האחרונה, כי את האחרונה מישהו קנה כבר לפני שבועיים. אתה ככל הנראה קנית את "האחרונה האחרונה לא מאמין שמצאתי לך רכב...".

בשבוע הבא יש מבצע על האחרונות בהחלט שאתמול שוחררו מהמכס. וכל זה בדגמי סניק שיוצרו ב 2013.

אוטו טוב. קנייה חכמה. עם ישראל לא אוהב. וזאת לא ממש האחרונה. תתחדש!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
זו לא בדיוק האחרונה, כי את האחרונה מישהו קנה כבר לפני שבועיים. אתה ככל הנראה קנית את "האחרונה האחרונה לא מאמין שמצאתי לך רכב...".

בשבוע הבא יש מבצע על האחרונות בהחלט שאתמול שוחררו מהמכס. וכל זה בדגמי סניק שיוצרו ב 2013.

אוטו טוב. קנייה חכמה. עם ישראל לא אוהב. וזאת לא ממש האחרונה. תתחדש!

זו היתה האחרונה שעוד לא עברה רישוי , היו להם עוד 6 שעברו כבר רישוי ומיסים שולמו .

ויש לי פטור חלקי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השבוע אנחנו צריכים לשלם על הרכב לשחרר אותו מהמכס.

קצת עלו לי מחשבות ,בעיקר בגלל זה שאין כאלה רכבים על הכביש .

כל מבחני הדרכים שקראתי הגיעו למסקנה שמדובר במיניוואן מושלם .

עולה השאלה אם הוא כל כך מושלם למה אף אחד לא קונה , עובדה שפלואנס נמכרת אז רנו זה לא הסיבה.

אני זקוק לרכב לעבודה נוח חסכוני ועם מקום מאחור , יש הרבה 7 מקומות אבל לא חסכוניות כמו הDCI.

האם יש אלטרנטבה אחרת ,בהתאם לדרישות שהצגתי ? לא מסחרי !!

הC4 פיקאסו החדש מגיע עם המנוע הבכיר בלבד, נשמע מושלם אבל המחיר 185 אלף נראה לי מוגזם

פורסם

יש היום מבחר מאד גדול של אפשרויות. הגראנד סניק היא אופציה טובה ועונה לדרישות שהצבת. כל בחירה שתעשה יתכן שיהיו לך אחר כך מחשבות אחרות. לדעתי שלם את הכסף ושחרר את הרכב - אני בטוח שלא תצטער.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עם האאוטלנדר 7 מקומות כבר כמה ימים ולטעמי במושב האחורי יכולים לכל היותר להיכנס 2 סומאלים שלא עשו בר מצווה, ובתנאי שתדחוף את המושב האמצעי קדימה עד הסוף, בהנחה שליושבי השורה השנייה אין יותר מידי רגליים. אין מיזוג לשורה שניה ושלישית ורק יש פן שיוצא לרגלי השורה השניה. אין לו 3 מושבים נפרדים כמו בסניק בשורה שניה, אלא משהו כמו 1.5 +1 (ולא באמת 2+1 ) כנטען. אצלי 2 מושבי בטיחות מעוגנים בחגורות הבטיחות/איזופיקס כך שהשורה השניה נעולה ולא ניתנת להזזה ושורה שלישית ניתנת לגישה רק מתא המטען. בסניק ניתן לשים 2 מושבי בטיחות אחד ליד השני (בדקתי ברכב עצמו) ואז מושב צדדי אחד ניתן לקיפול ולגישה לשורה 3.

בסניק יש מיזוג יעודי לשורה השניה. בקיצור אם אתה לא מחפש ביצועים הסניק אחלה אוטו

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...