Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

משהו מאד מוזר, בפעם הראשונה שזה קרה הוספתי מים מקוריים (אדומים) וזה הפסיק, לאחר שבועיים בערך קצת יותר שוב זה מהבהב אני בטוח שאם אוסיף שוב את המים זה ייפסק אבל למה זה מופע?

אני לא רואה שיש נזילה גם כשהרכב עמד (היום) על חולות לא ראיתי נזילה

מישהו יודע ומכיר את הבעיה?

תודה

פורסם

חום מנוע לא צריך לעלות עם עדיין קיים נוזל קירור ברדיאטור והחוסר הוא רק במיכל העיבוי. מאיפה הנזילה? צריך לבדוק את הרדיאטור, צנרת הקירור, רדיאטור פנימי, נזילה חס וחלילה לכיווו המנוע, משאבת מיים, בית טרמוסטט...בקיצור, בצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.

פורסם (נערך)

מה מצב מי הקירור עכשיו מבחינת מפלס ? האם תקין ?

אם היה חוסר חד פעמי (ונניח שבשל כך נדלקה הנורית) שהושלם ולא חסר כעת - והנורית עדיין דולקת -

יש מצב לתקלה של חיישן גובה הנוזל (המצריך אאל"ט החלפת המיכל).

אם מים נעלמים כל הזמן - נזילה או סיבה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

המפלס כרגע בדיוק באותה כמות כמו שהיה לי בפעם שעברה כשנדלקה הנורית קצת פחות מהפס של ה MIN.. אני גם חשבתי שזה בגלל הגובה אבל נשמע קצת מוזר לטעמי, נגיד לחבר שלי יש פולו 2004 ואצלו יש נזילה בטוח אבל אצלו הנורית לא נדלקת, אז אני לא מבין מה קורה פה

-האם ה OBD יכול לאתר נזילה?

פורסם (נערך)

סתם OBD לא שווה הרבה במקרים כאלה, אבל ואג קום נכנס עמוק יותר ויכול אולי לזהות תקלה בחיישן.

כמובן שצריך גם לבדוק אם באמת יש נזילה.

בדוק תיבת ה"פ.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

עזוב כרגע את הרכב של החבר (אולי יש שם תקלה אחרת בנוסף).

אצלך ההתראה על ירידת מפלס נוזל קירור כנראה תקינה.

אם אתה מציין שברכב שלך יש עדיין ירידת מפלס נוזל קרור - גש בהקדם לבדיקה במוסך.

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב אז קודם כל תודה על התגובות, אסף ביקר אצלי נעשתה בדיקה עם VAG COM ולא נמצאה תקלה הקשורה לחיישן, אומנם יש סימני נזילה קטנים מאוד בבית טרמוסטט אבדוק את העניין ואשגיח על המחוג והמים נקווה שהכל בסדר.. נעדכן בהמשך

-תודה אסף!

• תוכן חדש...