Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

מדובר על רכב מאזדה 323F אוטומט, כשהרכב קר ההילוכים עוברים חלק, אבל אחרי כמה דקות נסיעה כשהרכב מתחמם יש קפיצה/מכה בין הילוך ראשון לשני, בדקתי שמן כשהידית הילוכים הייתה על N אחרי שהעברתי בין כל ההילוכים והשארתי לפחות 10 שניות בכל הילוך ויש שמן,

הייתי אצל ספי לבדיקה והוא אומר שהגיר תקין בערך 90% והמליץ על החלפת שמן גיר {שזה מפחיד אותי כי אני לא יודע מתי החליפו שמן לאחרונה או אם החליפו בכלל}.

הרכב עם 204,000K

תודה מראש, ניסים.

פורסם

היית אצל המומחה שאמר לך מה לעשות ואתה מתייעץ עם אנשים שאתה לא מכיר בפורום?

או שתחייה עם זה, או שתחליף שמן גיר.

מה בדיוק אתה שואל?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כשהייתי אצל ספי לא ידעתי שכשהאוטו קר אין את המכה הזאת, זה היה יומיים אחרי שקניתי את הרכב,

השאלה שלי היא האם הקפיצה רק לאחר התחממות הרכב יכולה לנבוע מבעיה שמישהו מהפורום יודע את הפיתרון או שצריך להחליף שמן ולהתחיל להוציא כסף על דברים שלא בטוח יעזרו, ויש מצב שרק יקלקלו.

פורסם

קודם כל גם אני לא מנסה לערער על בעל מקצוע, מה גם שההתייחסות שלי היא דרך התכתבות בלבד.

בדרך כלל השמן מקבל את התכונות הרצויות רק לאחר שהתחמם. אצלך נראה שהמצב הפוך, יכול להיות שהשמן התפרק והחלפתו תשפר את המצב.

פורסם

תמיד קיים סיכוי להוציא כסף על דברים שלא יעזרו כי "בטוח" זה רק המוות ו.... גם מס הכנסה

זאת עדיין ההוצאה הכי נמוכה שתוציא בכל הקשור בתקלות גיר.

ספי כבר ראה גיר אחד או שתיים בחייו ובטח יודע על מה הוא מדבר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קנה שמן גיר מקורי למזדה בצע החלפה חלקית רק מה שיש בקרטר וסע לשלום . אם הגיר יקרוס אז הוא גמור בכל מקרה והוא יקרוס בכל מקרה גם על השמן הקיים . ואם זה רק השמן בלוי או לא מתאים אז רק תרוויח . זה השמן שמומלץ MAZDA ORIGINAL OIL ATF M-V

ראיתי כזה נמכר בירושלים מה ממלאים במכוני גירים אין לי מושג אני לא יודע . אבל הבדל גדול מורגש לפחות ברכב שלי בין שמן חדש של דקסטרון שמילא הבעלים הקודם לשמן המקורי ששמתי אני אחרי הקניה .

• תוכן חדש...