Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ מכיוון שאינני מבין כלל בתחום

רוצה להחליף את המערכת המקורית שיש לי ברכב

למולטימדיה חיפשתי תואם מקור ולא כ"כ מצאתי וראיתי שיש מלא מערכות אוניברסליות איך אני יודע מה מתאים לשלי?

הרכב המדובר פיאט פונטו איבו 11'

פורסם

אני לא ממליץ לך על מערכת "תואמת מקור" חפש מערכת אפטרמרקט תקבל תמורה גבוה יותר למחיר.

מערכות מוליטמדיה הם לרוב בגודל 2DIN מדובר במידה סטנדרטית ,אתה צריך מתאם מסגרת רדיו בגודל 2DIN

עבור הרכב שלך וכמובן מכשיר מולטימדיה 2DIN בהתאם למה שהתקציב שלך מאפשר.

פורסם

המתאם היחיד שיש לפונטו איבו בשוק הוא עבור 1DIN.

יש כמה מערכות מולטימדיה סיניות תואמות מקור, אך בקושי יש מי שמייבא אותן לארץ. הצלחתי למצוא רק מערכת שמריצה WIN CE ודרשו עליה סביב ה-3000 ש"ח בשלושה מקומות שונים.

ניתן "לקמבן" מקום ל2DIN אך שים לב שזו עבודה לא פשוטה כלל.

עוד כדאי לדעת ש 2DIN סטנדרטי לא ידע לתקשר עם השליטה שלך מההגה ללא מתאם canbus שגם מוסיף לעלות הכספית של ההחלפה.

יש מערכות תואמות מקור שמריצות אנדרואיד ולדעתי הן הבחירה הטובה ביותר, רק שהמחיר מתחיל מ-450 דולר עם אחריות מפוקפקת ואופציה ריאלית לתשלום מיסים בנוסף לסכום הנ"ל.

האם במערכת המקורית שלך יש בלוטות' וחיבור USB ?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אצלי אין USB ואין BLUE & ME וכבר התייאשתי בניסיון.

במקומך הייתי תופס בשתי ידיים את מה שיש לך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...