Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכשלתי טסט ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה נכשלתי יום חמישי הזה טסט ממש על כלום,קיבלתי פשוט טסט מתנה כי המורה שלי ידעה מי הבוחנים יהיו באותו היום וידע איזה מסלולים הם עושים.

היה מעגל תנועה ולפניו מעבר חצייה,לפני מעגל תנועה אני מאט את הרכב ופשוט לא שמתי לב לאישה שקפצה.

המהירות של הרכב הייתה קטנה,אבל הבוחן התערב.

פשוט טסט מתנה עם מסלול שהיה רק שנייה אחת הרסה פשוט הכל שנייה.

נהיגה מושלמת,העברת הילוכים מושלמת,הכל מושלם עצירות בעצור וכ'ו.

לדעתכם כמה זמן יקח לחכות לטסט שני?גר בנהריה?

אגב לקחתי את ההכשלה[המוצדקת]הזאת ממש קשה,אני לא חושב על כלום חוץ מזה,כל בוקר קם כל פעם חושב על זה,חושב על זה שיכולתי להיות כבר עם רישיון ביד אבל שנייה אחת הרסה לי את זה.

לא התלוננתי על ההכשלה כי היא מוצדקת ואני מפיק ממנה לקחים,תראו איך שנייה אחת של חוסר תשומת לב פשוט הרסה הכל.

הבאסה זה איך שיצאתי כזה מטומטם והסתכלתי קודם כל על המעגל תנועה ורק אחרי זה על המעבר חצייה,בנוסף זמן ההמתנה לטסטים חודשיים שלוש זה פשוט הורג.

מה לעשות?

פורסם (נערך)

אני ממליץ לפנות לרב שלך.

תראה מה הוא ממליץ בסיטואציה הזאת, אולי יש תפילה שניתן לומר לטסט שני.

בכל מקרה אל תוותר כי זה מה שהבוחנים רוצים, לדכא את הדור הצעיר בארצנו.

אם זה מעודד אותך, עברתי טסט שלישי.

מבחירה.

עריכה אחרונה על ידי mill3r
נזכרתי שעברתי טסט שלישי.
פורסם
אני ממליץ לפנות לרב שלך.

תראה מה הוא ממליץ בסיטואציה הזאת, אולי יש תפילה שניתן לומר לטסט שני.

בכל מקרה אל תוותר כי זה מה שהבוחנים רוצים, לדכא את הדור הצעיר בארצנו.

אם זה מעודד אותך, עברתי טסט שלישי.

מבחירה.

אני לא מאמין בשום רב ובשום ה',אני מאמין בעצמי.

למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן לטסט מה הם לא יכולים לעשות כלום בנוגע לזה?3 חודשיים זה לא נורמאלי!

פשוט אני יצטרך לקחת שיעורי ריענון ולמה לא מחכים 21 יום וזהו,מטומטמים במשרד הרישוי הזה.

פורסם

אולי הסיבה שנכשלת היא שאתה לא מאמין!

אני ממליץ להתחזק לטסט הבא, הרב שלי תמיד אמר לי ש"מי שמאמין לא מפחד ובטסט זה עובד" ואתה יודע שזה נכון כי זה מתחרז.

תקופת ההמתנה בהחלט ארוכה, אך אולי זה לטובה, תחשוב כמה פסוקים תוכל ללמוד בתקופה הזו.

פורסם

הזמן המתנה בין הטסטים הבנתי זה כי אין מספיק כוח אדם בתחום. אני לפני 5 שנים המתנתי שבועיים בערך.

נכשלת במבחן? תתכונן טוב יותר לפעם הבאה, אין מה לעשות, זה מה יש. אני עברתי בשני כי בראשון לא נתתי זכות קדימה מחוסר תשומת לב, קורה, אתה לא הראשון ולא האחרון שנכשל בטסט.

תפיק לקחים ותיגש כשיגיע הזמן.

פורסם
עוד אחד שמאמין ברבנים

ועוד מגיב ביום שבת

אני מגיב בשבת כי פיקוח נפש דוחה שבת.

כאשר יש לי אפשרות להציל נפש תמימה וגם לעזור לה לעבור טסט תוך כדי, זו מצווה גדולה מלשמור את יום השבת!

פורסם

כאשר יש לי אפשרות להציל נפש תמימה וגם לעזור לה לעבור טסט תוך כדי, זו מצווה גדולה מלשמור את יום השבת!

הסתלבט רץ גם ביום שבת

פורסם

בבקשה לא לריב,כל אחד יאמין במה שהוא רוצה ואין צורך לעורר על זה דיון.

פשוט איך ששנייה הרסה לי את זה.

ועוד קיבלתי טסט מתנה עם המסלול הכי קל,טסט של 10 דק' בקטנה וזהו היה לי את הרישיון המיוחל ביד והמלווה היה צריך להתחיל לתקתק.

הזמן לחכות זו הבאסה העיקרית ולקחת שיעורים וכו,לעבור עוד פעם על המסלולים.

מה הקטע?

שלפני הטסט לקחתי כפולה,והמורה ידע מה המסלולים ועברנו עליהם.איך לא שמתי לב אליה כוסשלהאמק איך

.

פורסם

חבר, אין צורך בשפה כזו.

כנראה שאשה זו נשלחה לך מן השטן על מנת לבחון אותך, אל תתן לו את מה שהוא חפץ בו.

זמן ההמתנה בהחלט ארוך מאוד, אך אני לא ממליץ לקחת שעורים לאורך כל התקופה הזו, 2 אולי 3 שעורים בשבוע שלפני הטסט ירעננו אותך מספיק לפי דעתי, זה לא משהו ששוכחים מהר.

את השאר הזמן הפנוי תוכל להעביר בלימודי תורה.

פורסם

מה אני יגיד עברתי טסט שלישי..

בכל מקרה, טסט שני היה לי מושלם, הוציא אותי לכביש מהיר מחוץ לעיר בלי חנייה בלי כלום.

לא נגע בהגה ולא נתן ברקס ועדיין הכשיל אותי :(

בכל מקרה אני בין טסט לטסט חיכיתי חודש במקסימום חודש וחצי, לא נראה לי שזה תקין לחכות 3 חודש בין טסט לטסט..

פורסם
חבר, אין צורך בשפה כזו.

כנראה שאשה זו נשלחה לך מן השטן על מנת לבחון אותך, אל תתן לו את מה שהוא חפץ בו.

זמן ההמתנה בהחלט ארוך מאוד, אך אני לא ממליץ לקחת שעורים לאורך כל התקופה הזו, 2 אולי 3 שעורים בשבוע שלפני הטסט ירעננו אותך מספיק לפי דעתי, זה לא משהו ששוכחים מהר.

את השאר הזמן הפנוי תוכל להעביר בלימודי תורה.

קודם כל היה לי בוחן.

אני אקח שיעור כל שבוע על מנת לזכור את המסלולים.

תודה.

פורסם

הטסטר הציל אותך מתאונה שהיא כולה באשמתך, ואתה דואג לטסט שהיה ועוד מקלל את ההולכת רגל ?

שתה כוס מים קרים, תמשיך ללמוד נהיגה.

אתה עדיין לא כשיר לנהוג לבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...