Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A 3 מכונס נכסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. חבל שלי מעוניין לקנות רכב מכונס נכסים. מדובר באודי A3 2001. נאמר לו שהוא צריך להזמין פורץ, בישביל לקחת את הרכב. השאלה שלו. אם ברכב הזה רק צריך להחליף סוויץ?.. כי יש רכבים שמחליפים את הסוויץ עם המחשב רכב ואז הסיפור יקר מאד. תודה לעונים

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

לא מדובר על רכב נדיר. הייתי מחפש, אפילו אם זה מכונס נכסים, רכב עם מפתח.

אל תשכח שאתה צריך גם לעקוף את הקודן שקיים ואולי גם אימובילייזר.

משכנתא זה קל

פורסם

-את השאלה הזו הפנה לפורץ לפני שאתה מזמין אותו, אני מניח כי תרצו לנסוע עם הרכב כך שיש צורך להתגבר על האימובילייזר המובנה ברכב.

-מפתח חדש (אלקטרוני וברזל) ניתן להזמין אצל היבואן/מוסך שירות לפי מספר שלדה.

-לפני פחות משנה החלפתי מפתח מקורי של מרצדס אצל "פאר מנעולים" בכפר סבא למפתח חדש, גם שם הייתה בעייה של טיפול במחשב הרכב אך הם התגברו עליה. שווה להרים אליהם טלפון.

• תוכן חדש...