Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההולוגרמות על טילים זה לא המצאה שלי. אני בדיוק קורא ספר על פסיכופטים (מבחן הפסיכופט, בתרגום ישיר) ומסופר שם על אדם שהיה סוכן MI5 בעברו, וטען בשלב מסוים שהפיצוצים ברכבת התחתית בלונדון ב-7.7.2005 היו לא אמיתיים. בהמשך הוא גם טען ש-9.11 היה לא אמיתי, והסביר שאלו היו טילים של הממשלה שהיו סביבם הולוגרמות של מטוסים. חפש בגוגל 9.11 hologram ותמצא כל מיני הזויים כאלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, לא חסר, זה פשוט יצירתי וטרם שמעתי עליו :)

יש סדרה אמריקאית טובה שנקראת 'שנות השישים' ושני פרקים מתוכה

מוקדשים לרצח קנדי, בין השאר צץ בה איזה מדרוב אחד שהיה DA איפושהו

[גאריסון שמו] והמציא מסע צלב+ראיות למציאת ה'רוצח האמיתי' של קנדי. הוא מופיע לא מעט

בפרק ואתה קולט שהוא סתם פרנואיד דפוק, מתישהו זה התברר גם בזמן אמת.

מליארדי אנשים בעולם שקטים שלווים והגונים ומולם אחוזון מזערי אפסי וזניח של מדרובים

שתופסים נפח והתייחסות. מעייף מאוד

ממליץ לצפות, זה גם מעקר קצת מתוכן לא מעט מהנושאים הקונספירטיביים\מצביע על מקורם.

The first one to get angry loses

פורסם

SRONIS אתה מחפש להתנגח סתם, הבנתי כבר שאתה בדיעות שמאל מובהקות,

אתה עדיין מאלו שמנויים לעיתון הארץ (לא בטוח על איזו ארץ אבל ניחא) שידוע בכך שהוא העיתון של השמאלנים, אם תעקוב אחרי פרסומים בפייסבוק מאתרי התקשורת את תראה שבעצם כל ההסכם עם איראן הוא בולשיט, ומלא חורים, הסנאט לא ממש מבין איך שר החוץ הדביל הזה הסכים לכך,

ויש מתנגדים להסכם בכל העולם, גם ערב הסעודית כבר רומזת על אופציה צבאית מול איראן, ורק קרי ואובמה חיים בסרט,

האמריקאים כבר הבינו שנפל עליהם נשיא פח זבל שרק עושה נזקים,

אבל פה הכי קל לתקשורת להשחיר את פניו של נתניהו, מההתחלה זלזלו בו שהוא מבלבל את המח עם הגרעין האיראני, וגם עכשיו מאשימים אותו שהוא לא הצליח למנוע את זה מהם,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כן, יש הרבה מתנגדים, ןלכל אחד סיבותיו הענייניות מה רע בהסכם.

אבל התנגדות על בסיס "אובמה הוא מוסלמי והוא רע ליהודים" לא רק מגחיך את הדובר, אלא הרבה יותר חמור, מרוקן מתוכן את הטענות הלגיטימיות נגד ההסכם כי פתאום רואים את כל מתנגדי ההסכם כ"הזויים" או "הוזים" או "פרנואידים סכיזופרנים".

פתאום טענה לגיטימית של "בשניה שיהיה להם פצצה הם מוחקים את ישראל" נשמעת הזויה ותלושה בערך כמו, "אובמה הוא מוסלמי שונא ישראל".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

estk, עזוב אותך מדיבורים על שמאל וימין ועיתון "הארץ".

שאלתי שאלה: למה אתה חושב שמה שמנחה את נשיא ארה"ב זו שנאת ישראל ולא אהבת ארה"ב?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
estk, עזוב אותך מדיבורים על שמאל וימין ועיתון "הארץ".

שאלתי שאלה: למה אתה חושב שמה שמנחה את נשיא ארה"ב זו שנאת ישראל ולא אהבת ארה"ב?

קשה לי להאמין שפוליטיקאים מונחים על ידי כל כך הרבה אהבה כמו שאתה מתאר. הם בסך הכל רוצים להיזכר בשל משהו מסוים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי כל מי שלא חושב עושה מה שביבי (שהוא איש נכבד ומוערך מאד) רוצה בדיוק, אוטמטית נתפס כשונא ישראל.

כנ"ל עיתון הארץ וכל מי שלא ימין מובהק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

cassano, יכול להיות. יכול להיות שאובמה סתם רוצה שיזכרו אותו (אגב, לדעתי גם ביבי וזה מפחיד, אבל זה לדיון אחר).

זה עדיין לא הופך אותו לשונא ישראל, כן?

אולי אני לא מבין מספיק בפוליטיקה בינלאומית, אבל באמת שאני לא מצליח לראות איזה אינטרס יש למדינות המערב בכלל לנהל סכסוך עם איראן. יותר מזה, ניסיון מהעבר הלא רחוק מלמד שבכל מקום בו ניסו להתערב גרמו יותר נזק מתועלת.

פורסם

אתה עדיין מאלו שמנויים לעיתון הארץ (לא בטוח על איזו ארץ אבל ניחא) שידוע בכך שהוא העיתון של השמאלנים, אם תעקוב אחרי פרסומים בפייסבוק מאתרי התקשורת את תראה שבעצם כל ההסכם עם איראן הוא בולשיט, ומלא חורים, הסנאט לא ממש מבין איך שר החוץ הדביל הזה הסכים לכך,

ויש מתנגדים להסכם בכל העולם, גם ערב הסעודית כבר רומזת על אופציה צבאית מול איראן, ורק קרי ואובמה חיים בסרט,

אבל פה הכי קל לתקשורת להשחיר את פניו של נתניהו, מההתחלה זלזלו בו שהוא מבלבל את המח עם הגרעין האיראני, וגם עכשיו מאשימים אותו שהוא לא הצליח למנוע את זה מהם,

אתה אפילו לא שם לב שאתה מכניס אנשים לתוך רובריקה מסוימת ומחליט שאתה יודע הכל עליהם לפיה. החלטת שאני מנוי הארץ, החלטת שידוע שהוא העיתון של השמאלנים. מתי תחליט שאני באמת מוסלמי?

זה אפילו יותר גרוע, שכן אתה לוקח מקטעי דברים, חצאי עובדות ואפילו סתם דברים שאתה קורא, מוסיף להם "ידוע ש..." בהתחלה וקובע בתור עובדות. איך הגעת לכך שאובמה מוסלמי? שהוא אנטי ישראלי מובהק? שהוא עשה את כל הצעדים האפשריים כדי להתקרב למדינות ערב? שהוא פתח את נאון הניצחון שלו כשנבחר בברכה בערבית? שהוא בעד אירן? שהוא מנסה לגרום לישראל לוותר על שטחים תמורת טכנולוגיות מטופשות? מה מזה פרי דימיונך הקודח ומה אמת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אל תרתח,.

פשוט אתה צריך להבין, אתה מנוי הארץ והוא מנוי רוטר :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטער להתבטא בבוטות - מי שפח הזבל כאן הוא ביבי.

9 שנים שהוא מכהן כראש ממשלה ועשה (ועדיין עושה!) כמעט את כל הטעויות האפשריות בתחום החברתי, המדיני ויחסי החוץ, ואפילו המקורבים אליו חושבים שהוא אידיוט (אני מכיר באופן אישי אחד מהם).

מי שהביא את ההסכם הגרוע הזה עלינו הוא רק ביבי, אחרי שתקע לאובמה אצבע בעין. ההסכם הזה הולך להיות בכייה לדורות.

אתם אפילו לא יכולים לתאר לעצמכם איזה אסון יקרה אם איראן, ביחד עם חולי הנפש שעומדים בראשה, תהיה אימפריה כלכלית בעקבות ההסכם.

פורסם
אתה אפילו לא שם לב שאתה מכניס אנשים לתוך רובריקה מסוימת ומחליט שאתה יודע הכל עליהם לפיה. החלטת שאני מנוי הארץ, החלטת שידוע שהוא העיתון של השמאלנים. מתי תחליט שאני באמת מוסלמי?

זה אפילו יותר גרוע, שכן אתה לוקח מקטעי דברים, חצאי עובדות ואפילו סתם דברים שאתה קורא, מוסיף להם "ידוע ש..." בהתחלה וקובע בתור עובדות. איך הגעת לכך שאובמה מוסלמי? שהוא אנטי ישראלי מובהק? שהוא עשה את כל הצעדים האפשריים כדי להתקרב למדינות ערב? שהוא פתח את נאון הניצחון שלו כשנבחר בברכה בערבית? שהוא בעד אירן? שהוא מנסה לגרום לישראל לוותר על שטחים תמורת טכנולוגיות מטופשות? מה מזה פרי דימיונך הקודח ומה אמת?

עיתון הארץ, זה עיתון שמאלני ידוע, אתה פשוט מדבר כמו אחד שדוגל בדיעות שמאל,

רק היום פורסם שבעצם לג'ון קרי אין ממש תשובות לסנאט על הסכם הגרעין, ממה שקראתי שם "האיראנים יתנו דגימות של הקרקע " , נו באמת, לתת להם התראה של 3 ימים לפני ביקור פקחים מהאו"ם, בחייך זה בדיחה ??

לפני מבצע צוק איתן היתה דרישה מארה"ב שנוותר על ביקעת הירדן תמורת מזל"טים ואמצעי ריגול, וכמובן שביבי העיף את ההצעה הזו בבעיטה,

ולידיעתך אובמה מוסלמי, אם אתה לא יודע את זה אז כנראה שאתה באמת חי בחלל.

תקרא קצת על חברך האהוב אובמה

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A8%D7%A7_%D7%90%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%94

אובמה מתעקש על נסיגה ישראלית מבקעת הירדן

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/520/414.html

תמליל של הנאום

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3298469,00.html

ועוד קצת על המנוול הזה שבגלוי בעד מדינה שמחמשת טרוריסטים בכל העולם,

http://news.walla.co.il/item/2716181

פרטים בה"פ .

פורסם
cassano, יכול להיות. יכול להיות שאובמה סתם רוצה שיזכרו אותו (אגב, לדעתי גם ביבי וזה מפחיד, אבל זה לדיון אחר).

זה עדיין לא הופך אותו לשונא ישראל, כן?

.

בוודאי שהדבר היחיד שביבי רוצה זה שיזכרו אותו, ביבי הוא פוליטיקאי, וככזה יש לו ראשית כל אינטרסים אישיים לפני כל דבר.

לגבי שנאת ישראל של אובאמה, קטונתי. אני חושב שהוא נשיא רע לישראל, לא מעבר לכך.

פורסם (נערך)

כן, יכול להיות. אולי עדיף מישהו כמו בוש, שהפיל את חוסיין. מצד שני, כפי שכבר כתבתי (האמת, אחרי שקראתי איזה טור דעה בנושא), לא בטוח שזה הועיל לנו בכלל. קשה לדעת מי עושה יותר נזק - מי שדרדר את היציבות באזור, או מי שעכשיו פועל בצורה מאופקת יותר.

עריכה קצרה: estk, למרות שעדיין לא ענית על מה ששאלתי קודם - אפשר לשאול מי הם הבוגדים במסווה של חכים, שאתה מדבר עליהם?

הזכרת שמות של 3-4 אנשים. יאיר לפי הוא בוגד? ציפי ליבני?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם

סדאם חוסיין היה פושע בקנה מידה עולמי,

בוש הפיל אותו בגלל העניין של נשק להשמדה המונית,

סדאם חוסיין עשה פשעים נגד העם שלו, וגם קדאפי, אז ככה שלא ממש היה צריך "סיבה מיוחדת" להעיף אותם,

הבעיה היא שהמסולמים בעיראק לא יודעים מה זה "שלטון דמוקרטי" הם מבינים כח, וסדאם חוסיין וקדאפי שלטו בהם בכח.

יש הבדל מהותי בין העולם של ארצות ערב לבין שאר העולם, יש המון מדינות שעדיין חיים לפי חוקים של פעם , עונשי מוות, שליטה אגרסיבית , אבל ככה הם רגילים ומכירים, אז אין סיבה לנסות לשנות את זה.

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...