Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סתם רציתי לשתף את זה.

היום נסעתי ושכחתי לשים חגורה - לא חשוב כרגע למה , היית בלחץ(עזבו תסיפור באמת)

ושוטר הבחין בי ועצר אותי .

כשעצרתי הייתי כולי בלחץ ויצאתי ואמרתי לו שאני יודע שנסעתי בלי חגורה וביקשתי ממנו שלא יקנוס אותי וסיפרתי לו את מצב שלי והוא בדק בקשר שאין לי עברות קודמות ורק אמר לי: סע בזהירות והמשיך לנסוע.

הגיע לי הדוח , ואני הייתי בטוח שאני אקבל את הדוח.

אבל השוטר הזה פשוט יצא איתי גבר . רק התחושה שיש לך כשאתה חושב שאתה עשוי לקבל דוח כזה ואולי לאבד את הרשיון - זאת פשוט חוויה מתקנת.

חוץ מזה , היום חזרתי להאמין שיש גם שוטרים נורמליים במדינה שלנו.

זהו, רק רציתי לשתף את זה ולהגיד שאם עוצרים אתכם אל תהיו ערסים ואל תעליבו את שוטר בזה שתנסו להגיד שהוא ראה לא נכון וכו' . תודו באשמה ובקשו רחמים(כל עוד לא נהגתם שיכורים וכו) ,אולי תיפלו על בן אדם נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי חתחתול
פורסם

באשמה מודים רק כאשר בוצעה עבירה. להודות באשמה על עבירה שכלל לא בוצעה מתוך תקווה שזה מה שיגרום לשוטר לוותר לך על הדו"ח זה רעיון גרוע, גרוע מאוד.

עכ"פ, אני שמח בשבילך שזה נגמר ככה ומקווה שלהבא לא תשכח לחגור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
באשמה מודים רק כאשר בוצעה עבירה. להודות באשמה על עבירה שכלל לא בוצעה מתוך תקווה שזה מה שיגרום לשוטר לוותר לך על הדו"ח זה רעיון גרוע, גרוע מאוד.

עכ"פ, אני שמח בשבילך שזה נגמר ככה ומקווה שלהבא לא תשכח לחגור.

זה דווקא מה שיעזור לך להמנע מלקבל דוח משוטר

פורסם

נכון יש שוטרים "טובים" שקצת נותנים לאזרח אוויר. פעם האחרונה שנתפסתי עובר על החוק השוטר בהחלט ויתר לי די בגדול, הוא רמז לי שאם הייתי מבני מיעוטים זה היה נגמר אחרת.

פורסם
נכון יש שוטרים "טובים" שקצת נותנים לאזרח אוויר. פעם האחרונה שנתפסתי עובר על החוק השוטר בהחלט ויתר לי די בגדול, הוא רמז לי שאם הייתי מבני מיעוטים זה היה נגמר אחרת.

כן, לפעמים יש לנו מזל ואנחנו נופלים על שוטר גזען ואידיוט.

ארז רונן

פורסם
כן, לפעמים יש לנו מזל ואנחנו נופלים על שוטר גזען ואידיוט.

אז מה אתה בעצם אומר? נהיית שוטר ?

-איך ידעתי שיהיו חכמולוגים כאלה שחייבים תמיד להתנפח.

הבן אדם עשה מעשה אנושי ותו לא. יש גזענים בכל מקום - לאו דווקא שוטרים.

• תוכן חדש...