Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ בדחיפות רבה לטפל בבעיה הזאת ולא לדחות למחר כי ברגע שהשרשרת תקפוץ תצתרך לשפץ מנוע ובעלות פי 4 מהשרשרת,

כמו שאמרו לך תדבר עם צ'מפיון אולי יבואו לקראתך (למרות שהם חייבים כי זה כשל בייצור).

אני אישיתי הייתי נוסע לת"א ומטפל אצל רון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

האמת שדיברתי עם צ'מפיון והם ניסו לדחוף לי כול מיני דברים, האוטו טופל ב 62 במוסך מורשה, היום הרכב עומד על 80..

מוסך רון, מה העלות של דבר כזה?

עריכה אחרונה על ידי AmStAf-

פורסם

יש מצב שסתם מדובר בטורים גבוהים בשניות הראשונות. לחימום ושאין שום בעיה? אני חא מזמן קניתי אוקטביה 1.2 tsi ודאגתי שראיתי את כמה שרשורים בנושא אבל נרגעתי ששמעתי ביוטיוב את הצליל של התקלה

פורסם

לאחר בירור עם שירות לקוחות צמפיון, הם לא מכירים דבר כזה לא היה מעולם, לא יכולים לנחש מה התקלה דרך הטלפון, לא היה ריקול לדבר כזה, זה לא עולמי, בקיצור ממש מתנערים!, הציעו לי לבוא לבדיקה ב 450 ש'ח כולל מע"מ, פשוט הזוי!

הצליל ששמעתי ביוטיוב זה הצליל, לא טורים גבוהים..

פורסם

תסלח לי, אבל הגישה שלך מראש לא רצינית.

גש למוסך שיבצעו בדיקה ויאבחנו את הבעיה במקום (אתה לא חייב ללכת לאותו מוסך אלא אפילו מוסך אחר ברשת). שנית, במידה והבעיה אכן ברצועת הטיימינג, בקש פגישה עם נציג שירות ארצי ותשוחח איתו.

אני יכול להגיד לך ממה שאני ראיתי אצל אחי הגדול שהתקלקלה לו ב SMAX משאבת הגה כח לאחר תקופת האחריות, הוא פנה לשירות הלקוחות במכתב לאחר שהוא היה במוסך ואבחנו את הבעיה, הסביר להם שהוא מרוצה מהרכב ומעוניין להמשיך להיות לקוח שלהם,

בהתחלה הם אישרו לו השתתפות מרצון טוב של 50% מהעלות, הוא כתב מכתב שני ואז אישרו לו החלפה ללא תשלום.

דרך הטלפון אי אפשר לבצע דיאגנוסטיקה, גש למוסך ואם זה לא יעזור בקש פגישה עם נציג שירות ארצי.

אם הרכב לא באחריות הם לא חייבים לך כלום, אז מה שאתה יכול לעשות זה לכתוב מכתב יפה ואולי ישתתפו איתך בעלות תיקון אבל שוב וכפי שאחרים כתבו לך יכול להיות שהרעש תקין.

אני גם חושב ששווה לבדוק איזה שמן מילאו ברכב אם היה טיפול אחד שלא טופל במוסך מורשה, אולי מילאו שמן עם צמיגות בסיס גבוהה מדי ואז לוקח לשמן קצת זמן להגיע לכל החלקים במנוע.

פורסם

הגישה שלי מאוד רצינית ידידי, אני עושה הכול כדי לברר אודות הבעיה ולא רואה טעם לשלם מחיר גבוהה על בדיקה, מצטער..

פורסם

אם יש מוסך ובעל מקצוע שיש עליו קונצנזוס שנים, זה רון. לנסוע לבקר את רון יהיה הכי מקצועי וגם הכי זול. אי אפשר לאבחן עג הפורום, מה גם שהמנוע הזה מלא בסיפורי טיימינג שגמר מנוע, אז חבל על הזמן שאתה מבזבז.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז בהצלחה.

מי שחושב שאפשר לעשות דיאגנוסטיקה דרך מסך המחשב או דרך הטלפון- שיבושם לו.

קנית רכב בכמה עשרות אלפי שקלים ואתה מתקמצן על בדיקה במוסך? לא ניראה לי כ"כ הגיוני, אבל בסדר. זכותך.

(אגב, היו לנו במשפחה הרבה רכבי VAG, כולם היו מטופלים במוסך מורשה צ'מפיון בב"ש שהוא מוסך מעולה והמחירים שלו דיי דומים למוסך רון, מעולם לא ביקשו מאיתנו כסף על בדיקה כי ידעו שאת התיקון נבצע אצלהם אבל זה לגיטימי לבקש תשלום על בדיקה כי לבעל עסק יש הוצאות וכל מוסך רשאי לבקש תשלום על בדיקה).

דיאגנוסטיקה דרך הטלפון/מסך המחשב דומה לאחד שיתקשר לרופא ויגיד לו "אני לא מרגיש טוב, מה הבעיה? איזו תרופה אתה יכול לתת לי?".

פורסם

לא העיניין של לגשת למוסך, אני נמצא בצבא יקירי וקשה לי להיות נגיש למוסך, אני מרמת הגולן ולנסוע למרכז זו נסיעה לא פשוטה, ליפני שאתם תוקפים תסתכלו על כול התמונה, מצטער שלא מכיסי להוציא 500 שח על בדיקה ואני כן מנסה למצוא מקומות זולים יותר בסביבתי.

פורסם (נערך)

זו כבר בעיה אחרת.

מבחינה כלכלית רכב זו לא השקעה, זו שקיעה ובטח ובטח בתור חייל.

רכב זה כלי שדורש תחזורה שוטפת. חוץ מזה, אני בטוח שיש מוסכים טובים באזור שלך.

ושוב, אי אפשר לעשות דיאגנוסטיקה בצורה כזו. חייב לגשת למוסך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
לא העיניין של לגשת למוסך, אני נמצא בצבא יקירי וקשה לי להיות נגיש למוסך, אני מרמת הגולן ולנסוע למרכז זו נסיעה לא פשוטה, ליפני שאתם תוקפים תסתכלו על כול התמונה, מצטער שלא מכיסי להוציא 500 שח על בדיקה ואני כן מנסה למצוא מקומות זולים יותר בסביבתי.

חביבי,עדיף לך להוציא עכשיו 500 ש"ח על בדיקה מאשר 35000 ש"ח אחר כך על מנוע.

יש דברים שלא סובלים דיחוי,זה אחד מהם.

אין פתרון אחר חוץ מלבדוק את המנוע פיזית,אי אפשר לאבחן תקלות בטלפון.

וברוב המקרים ברגע שבחרת לטפל בתקלה במוסך שבו עשית את הבדיקה,אז מקזזים את מחיר הבדיקה ממחיר התיקון.

איחלתי לחייל בהצלחה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השילוב של חייל, דל תקציב, TSI ו DSG הינו שילוב לא מומלץ.

או שתיפרד מהחיילות, או מהרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מצטער שלא מכיסי להוציא 500 שח על בדיקה ואני כן מנסה למצוא מקומות זולים יותר בסביבתי.

נראה שכבר בדקו את הרכב שלך והגיעו למסקנה מה צריך להחליף. 2000 ש"ח זה כנראה המחיר הנמוך ביותר שתמצא לעבודה שאולי תהיה איכותית. יצרן המנוע שלך פישל כפי שכתבו לך מקודם ואין הרבה מה לעשות מלבד לתקן את הפשלה. אם אתה רוצה להיות בטוח שהמנוע שלך ברשימה, גש למוסך צ'מפיון, תבקש לראות את רשימת המנועים הבעייתיים ותבדוק אם המנוע שלך נמצא ברשימה.

• תוכן חדש...