Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולפס כמיקאלס הארד בודי. בתאכלס- ציפוי קל ליישום שאמור להחזיק איזה שנתיים לפי החברה, והשוס שלו זה הגנה מסווירלים.

הוא מוחלף בימים אלו ע"י חומר חדש בשם בודיגארד

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום האס-מקס קיבלה טיפול.

שטיפה-פלסטלינה-שטיפה- טיפול פוליש נקודתי במפגעי פתיחות דלתות וכד'-גלייז- wolf BG.

היישום של ה Wolf קל. מאוד קל. החומר מאוד דק ודי קשה להבין אם אין נסיון קודם עם המשפחה שהוא עושה את העבודה. אבל הוא עושה.

התוצאה חלקה ומבריקה.

כמו כן, יישמתי קולינייט 845 על שטח מוגבל. אני אעקוב אחר התוצאות ואעדכן. חכו כמה חודשים ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

הזמנתי הפעם את ה Wolf bgהחדש יותר. אני מקווה שלא יאכזב.

שי, אשמח באם תעלה חוות דעת על חומרים ייחודיים שיש ברשותך שאינם מוכרים לרוב המשתמשים.

משתמש מנוסה שיכול להעריך נכונה את איכות החומר יתרום רבות לחברים כאן.

עריכה - הIS הישנה שלי חזרה אלי השבוע לטיפול, הרכב נמכר לאחי ולפני העברת הבעלות הוא נהנה מטיפולי יופי מקיפים.

התרשמתי לטובה מעמידות הקולינייט 845, המריחה האחרונה נעשתה בסוף 2014 ועדיין הייתה תחושה שהחומר קיים על הצבע, למרות שהרכב נשטף מידי שבוע (שטיפה ידנית עם שמפו טוב).

באמת הפתעה לטובה וזה מאחד שטוען שה- 845 הוא מוצר מעולה.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

דורקי בשמחה. מאוחר יותר אעשה זאת. בנתיים תמונה מקדימה על חלק מהחומרים שנדבר עליהם:102a7af13c7dac00053954db772cfc57.jpg

פורסם (נערך)

Wolf's Hard Body - יש לי איתו ניסיון של כשנתיים וחצי. על 3 מכוניות. הבקבוקון קטן 150 מ"ל. מופיע בתמונה בתחילת השרשור.

בפרסומים של ה HB מראים בסרטון נסיונות לשרוט מכונית עם חפץ חד ולא מצליחים. סרטונים אחרים מראים חפצים שמונחים על הרכב ומחליקים או מים מוזרמים ופשוט נדחים (שיטינג). הדברים האלו מאוד מפתים, אבל הנתון שאותי פיתה במיוחד זו טענה שהחומר מחזיק שנתיים.

היישום קל מאוד. אני משתמש באפלקטור שמופיע בתמונה למעלה. ספוגית נוחה לאחיזה. החומר דק מאוד ושקוף לחלוטין. ההמלצה היא על יישום בטמפרטורה קרירה 10-14 מעלות אם אני לא טועה. בארץ זה לא הגיוני על פי רוב. אבל מניסיון, מכונית שעמדה בצל בטמפרטורה של עד 22+- מעלות לא תגרום ליישום להכשל. ניסיתי פעם אחת ביום חם, אמנם בצל ואז הבנתי מהר שההסרה הופכת לקשה. ויתרתי וחזרתי בטמפרטורה נמוכה יותר.

בעת המריחה נדמה שאין חומר על הספוגית ושלא מבוצעת מריחה כי השכבה כמעט בלתי נראית. לפעמים משחקים קצת עם זוית הראיה של המשטח בכדי להשתכנע שאכן יש חומר על הספוגית. מדי פעם מזליפים מספר טיפות וזה מספיק למשטח של 40 ס"מ על 40 ס"מ בערך.

החומר מתייבש תוך כרבע שעה ואז מטלית צהובה של הקוראני סופגת את שכבת המאט העדינה מאוד שנוצרה. החומר אמנם לא קל להסרה כמו אבק אבל ממש לא דורש כוח או עקשנות. רק מעברים מהירים וייסודיים. התחושה הראשונית היא של ברק וחלקות משכנעים.

מה שמעניין יותר - כנראה יש זמן איחוי ולאחר מספר שעות הברק מתחזק.

כמו כל חומר הגנה - מומלץ מאוד לעשות הכנה. שטיפה טובה, פלסטלינה ופוליש אם נחוץ. אני לא השתמשתי אף פעם בתערובות אלכוהליות לניקוי והתוצאות עדיין היו לטעמי.

לעניין העמידות - אין מילים. החומר מחזיק שנה בקלות ללא סווירלים ועם עמידות מוחשית. אחרי תקופה כזו היה נדמה לי שהופיעו מעט סוורלים ולא המתנתי ויישמתי שוב.

בחודשים הראשונים לאחר היישום, ההתנגדות ללכלוך נדבק טובה מאוד. זה נחלש עם הזמן.

יצויין שהמכוניות חונות בחניה מקורה. הנסועה שלהן פחות מהממוצע והן נשטפות עם ONR ועם מטליות מיקרו של הקוראני.

במהלך התקופה - שנתיים וחצי השתמשתי בכ 3 בקבוקי QD של wolf אשר נטען שמחזקים את ההגנה. אחרי שימוש בהם יש תחושה שהחומר יושם זה עתה. הריח של ה QD ראוי לציון כי הוא פשוט טוב.

כמות החומר מספיקה להערכתי ל 5 פעמים. המהדרין מיישמים פעמיים. פעם חוזרת לאחר יותר מיממה. אני לא ביצעתי זאת.

לאור שביעות הרצון הגבוהה שלי - עם סיום הבקבוק הראשון, רכשתי את הגרסה החדשה יותר BodyGuard. היום יישמתי אותו לראשונה. בשלב זה אני לא מזהה כל הבדל מהחומר הקודם, חוץ מהתחושה שהוא אפילו יותר דק.

בשורה התחתונה אני ממליץ מאוד. אמנם חומר יקר אבל באמת עובד! יש סיכוי שיישום קפדני (ניקוי עם מרכיב אלכוהול) ושכבה כפולה, יתנו הגנה שתתקרב לתקופה הנטענת (24 חודש).

http://www.wolfschemicals.com/en/termek/wp-0np---nano-coating----hard-body-

http://www.wolfschemicals.com/en/termek/wp-0np2-bodyguard

http://www.wolfschemicals.com/en/termek/wq-2n---nano-quick-detailer----reparation-

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

החומר לא מאוד יקר, מה שמייקר בתאכלס זה המשלוח- של הQD, שאמורים לשים כל כמה חודשים (חודש-חודשיים ממה שאני זוכר) כדי לחזק את ההגנה של הציפוי.

לא יודע כמה הוא דק, אבל אם הוא דק כמו האופטיקוט (נראה לי שכן) אז הבקבוקון אמור להספיק ל5 מכוניות בשכבה כפולה, נכון? (20 מ"ל אופטיקוט מספיק ל3 שכבות על רכב סופר מיני אם עובדים בסופר קמצנות)

החדש אמור להיות עמיד יותר ולתת יותר ברק.

לא קניתי אותו רק כי האופטיקוט עלה 270 ש"ח לפני חצי שנה בערך :)

פורסם

לא זכור לי שמצויין על המוצר שה QD חייב להיות מיושם בכדי לקבל תוצאה ארוכה. אבל עובדה שקניתי. הרי אנחנו מחפשים כל הזמן איך לשפר את הטוב.

את ה QD רכשתי עם מוצרים נוספים, ככה שעניין המשלוח מצטמצם.

אני בטוח שיש טובים ממנו, אבל כשאני מרוצה ממשהו אני שומר לו אמונים. אני מחכה לחוות דעת רציניות לפני שאני מחליף שחקן מנצח.

פורסם

שי, תודה רבה על חוות הדעת, נהניתי לקרוא.

זה בהחלט אחד מהחומרים שאשקול את הקניה שלהם למרות שעד עכשיו לא הייתי מודע לו וליכולותיו.

פורסם

מילה נוספת על ה QD. אין דבר יותר קל ליישום ממנו. התזה ומעבר עם מיקרופייבר וזהו. תוצאה מיידית.

יחד עם זאת, יש ליישם אותו על משטח נקי. זה לא QD לניקוי קליל אלא שכבה בפני עצמה.

שאלה - הקולינייט 845 - האריזה ממש פשוטה. הפקק די עלוב. לא נותן תחושה של סגירה חזקה. כזה שאם מסובבים עוד קצת כשמגיעים לסוף הסבוב הוא נפתח מחדש (סוג של הברגה דפוקה).

בנוסף המרקם של החומר נראה כלא אחיד. חלק קצת קרמי וחלק מגובש יותר. ככה זה גם אצלכם?

פורסם

שי - הפקק של הקולינייט אכן בעייתי משהו ובבקבוק אחד שיש לי הוא נסגר עם קפיצה של שן, דבר שמחייב סגירה עם רגש.

בתמונה שצירפת רואים שכבה של 3-4 מ"מ של נוזל שמנוני שצף מעל מרכיב קרמי - ככה זה גם אצלי ולכן יש לערבב את הבקבוק היטב לפני היישום.

פורסם
מילה נוספת על ה QD. אין דבר יותר קל ליישום ממנו. התזה ומעבר עם מיקרופייבר וזהו. תוצאה מיידית.

יחד עם זאת, יש ליישם אותו על משטח נקי. זה לא QD לניקוי קליל אלא שכבה בפני עצמה.

שאלה - הקולינייט 845 - האריזה ממש פשוטה. הפקק די עלוב. לא נותן תחושה של סגירה חזקה. כזה שאם מסובבים עוד קצת כשמגיעים לסוף הסבוב הוא נפתח מחדש (סוג של הברגה דפוקה).

בנוסף המרקם של החומר נראה כלא אחיד. חלק קצת קרמי וחלק מגובש יותר. ככה זה גם אצלכם?

שקראתי על הקולינייש 845 , ראיתי שהרבה אנשים מעבירים אותו לבקבוק לחיץ, וככה אני עשיתי ..., הרבה יותר נוח, מאחר וזה וקס שצריך ליישם דק ולהשתמש בקצת מהחומר , בקבוק לחיץ מאפשר לשלוט על המינון בניגוד לבקבוק הרגיל שעשו אותו עם חור גדול מידי ולרוב נשפך יותר ממה שצריך.

לגבי המרקם , כתוב בהרבה מקומות שמומלץ להכניס את הבקבוק לדלי עם מים חמים לפני השימוש ולערבב טוב טוב את הבקבוק ....

אני אישית מערבב טוב וזה מספיק.

פורסם

תודה להתייחסויות לגבי הקולינייט. לרגע חשבתי שהגיע אלי מוצר דפוק.

התייחסות לחומר נוסף - מגוויארס אולטרא פיניש 205. גלייז:

משמש אותי ל 2 מטרות - כששומרים טוב על המכונית צריך הרבה פחות פעמים לגעת בפוליש. הפוליש הזה נועד לתהליך הגימור. מסיר סווירלים ונותן את הפיניש לברק יפה. ניתן להשתמש במכונות למינהן אבל גם ביישום ידני. השתמשתי בו למכסה מנוע וגג לפני יישום ההגנה והוא השיג את המטרה שלשמה נוצר. אין משהו מיוחד לספר. יישום רגיל, לא קשה מדי. תוצאה מבריקה בהחלט.

היישום השני - טיפול בנגעים נקודתיים - נגיעות של דלתות בחניונים ושיפשופי חניה. מי שחי בתל אביב לא יכול להמנע מזה. אני בד"כ אוהב להתחיל דווקא עם החומר הכי עדין שאפשר בכדי להסיר מינימום לכה. מה שפלסטלינה לא מסירה, אני מנקה עם הפוליש הזה. הוא מאוד עדין וצריך נחישות, אבל הניסיון שלי מלמד שזה משיג את המטרה. גם כתמים של צריבת לשלשלת או משקעים לא מזוהים נכנעים יפה לחומר. חייב לציין שעד היום היכן ש WOLF היה מיושם לא נדרשה התערבות כזו חוץ ממקרה בודד של טיפה לא מזוהה שנוקתה.

מומלץ, אבל לזכור שזה חומר עדין. מי שמצפה לפוליש להסרת שכבות, שיחפש משהו אחר. הכמות בבקבוק מועטה.

פורסם (נערך)

התייחסות לחומר נוסף - מגוויארס אולטרא פיניש 205. גלייז:

משמש אותי ל 2 מטרות - כששומרים טוב על המכונית צריך הרבה פחות פעמים לגעת בפוליש. הפוליש הזה נועד לתהליך הגימור. מסיר סווירלים ונותן את הפיניש לברק יפה. ניתן להשתמש במכונות למינהן אבל גם ביישום ידני. השתמשתי בו למכסה מנוע וגג לפני יישום ההגנה והוא השיג את המטרה שלשמה נוצר. אין משהו מיוחד לספר. יישום רגיל, לא קשה מדי. תוצאה מבריקה בהחלט.

.

תאמין לי שאני שומר על הרכבים שלי בקנאות - טיפול דיטיילינג כל כמה חודשים

שמירת הרכב מכל מפגע של צואה/מזהמים (מעבר מיידי לניקוי) שטיפה כל שבוע באופן סדיר כולל חומרי הגנה/הברקה מהשורה הראשונה. עדיין, כמעט בכל רכב שאני מכיר אצלי -אחרי מעבר של פלסטלינה, יש מעל פני הצבע גוון דק של לכלוך (מעטה שחור של מזהמים) שרק פוליש פיניש אפילו בצורה העדינה ביותר

מחזיר לצבע את חיים שלא היו לפני.

אני מודע לסיכונים בשימוש יתר בפוליש -לכן צריך הבנה יותר מבסיסית בנדון.

אבל השינוי בין מעבר פוליש לבין לא? ברור לעין אפילו לא מקצועית.

כמובן תודה על השיתוף מההתנסות שלך במוצרי וולף.

אני זוכר את הפעם הראשונה שרכת אותם (בהמלצת חבר פורום) ואת ההתלהבות מהיישום והתוצאה שלהם. אין ספק שמדובר במוצרים איכותים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אכן את ההמלצה לוולף ולמגווירס 205 קיבלתי מחבר הפורום GUGY. הוא נעלם לאחרונה. היו לו המלצות חדשניות ומוצלחות.

פורסם
לא זכור לי שמצויין על המוצר שה QD חייב להיות מיושם בכדי לקבל תוצאה ארוכה. אבל עובדה שקניתי. הרי אנחנו מחפשים כל הזמן איך לשפר את הטוב.

את ה QD רכשתי עם מוצרים נוספים, ככה שעניין המשלוח מצטמצם.

אני בטוח שיש טובים ממנו, אבל כשאני מרוצה ממשהו אני שומר לו אמונים. אני מחכה לחוות דעת רציניות לפני שאני מחליף שחקן מנצח.

http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-sprays/wolfs-chemicals-nano-quick-detailer/prod_903.html

Wolf’s Chemicals Nano QD (Reparation) is a real nano technology, quick detailing spray that repairs and refreshes the finish of Wolf’s Chemicals Nano Paint Sealant.

גם באתר של וולפס יש משהו על זה נראה לי.

• תוכן חדש...