Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

נדלקה לי המנורה של התקלת מנוע והמנורה של הבקרת שיוט מהבהבת. לאחר חיבור לבדיקת דיאגנוסטיקה הראה שיש תקלה מספר P2432. לאחר איפוס התקלה ונסיעה קצרה שוב נדלקה המנורה ולאחר בדיקה חוזרת הופיעה תקלה P0410. מה אומרות התקלות האלו? תודה.

פורסם

היי,

 

לגבי הבדיקה של הנתיכים הכל תקין, לגבי הבדיקה של התקלה בקישור מעלה אז מופיעה רק הקוד P0410 שאומר כשל במערכת הזרקת אוויר משנית.

התקלה P2432 לא מופיע שם מישהו יכול להסביר לי גם מה כשל במערכת הזרקת אויר.

תודה.

פורסם (נערך)

P2434 זה קוד יצרן, במקרה שלך סוברו, אך זה קוד זהה ל P0410 הגנרי.

אתה אומר שכל הנתיכים תקינים, בדקת גם בתא המנוע עצמו?

במידה וכל הנתיכים תקינים, תבדוק אם אתה שומע איזשהי בריחת אוויר מצינורות הואקום.

תבדוק הכל טוב טוב, שלר תחליף סתם משאבת אוויר בסובארו שלך..

 

כשאתה מאיץ, יש היסוס קטן?

עריכה אחרונה על ידי Black.Mamba
פורסם

יש לך אולי תמונה הוא משהו שאני אדע איך ניראת משוואת אוויר בכדי שאני יעקוב אחרי הצינורות?

תודה.

פורסם
היי,

 

נדלקה לי המנורה של התקלת מנוע והמנורה של הבקרת שיוט מהבהבת. לאחר חיבור לבדיקת דיאגנוסטיקה הראה שיש תקלה מספר P2432. לאחר איפוס התקלה ונסיעה קצרה שוב נדלקה המנורה ולאחר בדיקה חוזרת הופיעה תקלה P0410. מה אומרות התקלות האלו? תודה.

https://www.drive2.ru/l/1640708/

פורסם (נערך)

תודה ברק, אבל מצאתי תמונות באינטרנט וראיתי שהמערכת בנויה ממשאבה שממנה יוצא צינור גומי שמתפצל לשני מזרקי אוויר ומהם יוצאים שני צינורות מתכת אשר מתחברים למנוע.

אז בדקתי את כל הצינורות והחיבורים ע"י מים וסבון שהשפרצתי על כל הצינורות והחיבורים ולא ראיתי איזה בריחה של אוויר אז מה זה יכול להיות עוד.

ולשאלתך בלאק ממבה בדקתי גם את כל הנתכים בתא מנוע ולגבי ההיסוס בהאצה של הרכב אז רק שאני פותח מהמקום בפול גז יש לי את זה, בהאצות ביניים אני לא מרגיש.

עריכה אחרונה על ידי yanivm26
פורסם

רוב הסיכויים שחדרו לך מים למשאבה עצמה, זה קורה לפעמים מאיזה שסתום תקול במערכת. מאחר וזו מערכת שקשורה לפליטה בין היתר, אני מציע לך באם אתה טכני פחות או יותר, לפרק את.המשאבה ולנקות אותה עם מים חמימים וסבון, ולייבש היטב עם מייבש שיעא או משהו בסגנון. שוב זה בגדר המלצה בלבד.

ככלל, התקלה הזו בעייתית כי אם לא מוצאים מה גרם לה במדיוק, הבעיה תחזור ותחזור ותחזור

אל תמהר לפעול על זה, קח את הזמן ותאבחן צעד צעד עד לפיתרון שיהיה בספק הכי נמוך.

פורסם

המערכת הזו מורכבת מדי, ולצערי זה במתכונת ניסוי וטעיה.

דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה להוריד מידע על המערכת מאוטודאטא, ולהתחיל לבדוק את הסולנואידים אולי אחד מהם תקוע במצב פתוח או סגור. באמת שיש יותר מדי גורמים שהופכים את התקלה הזו לבעייתית מדי.

מה שאני הכי ממליץ בשלב זה לאפס את המחשב על ידי הוצאת.כבל המינוס מהמצבר לבערך 20 דקות, חיבור מחדש, הנעה במצב סרק, לתת לרכב לעבוד על סרק בלי לגעת בכלום, כ 10 דקות. זה בעצם יאפס את הכל.

ואז לראות אם ההתראה חוזרת.

פורסם
היי,

 

נדלקה לי המנורה של התקלת מנוע והמנורה של הבקרת שיוט מהבהבת. לאחר חיבור לבדיקת דיאגנוסטיקה הראה שיש תקלה מספר P2432. לאחר איפוס התקלה ונסיעה קצרה שוב נדלקה המנורה ולאחר בדיקה חוזרת הופיעה תקלה P0410. מה אומרות התקלות האלו? תודה.

 

 

 

הרבה פעמים זה נופל על תקלת stuck open. תחרה את הצנרת והמשאבה, תנסה להגיע לשסתום עצמו ולשחק איתו עם ספריי קרבוראטור. השסתום שם זה כמו קפיץ כזה.

 

כל מה שאני אומר זה בגדר המלצה בלבד כמובן

פורסם

לגבי האיפוס תקלה יש לי יכולת לאפס דרך המחשב לפי זה ראיתי את המספר תקלה.

כל פעם שאני מאפס את התקלה אחרי נסיעה קצרה המנורה שוב חוזרת, ושאני בודק כל פעם מופיע לי תקלה P0410 שהיא אומרת Secondary Air Injection System Malfunction, או תקלה P2432 שאומרת Secondary Air Injection System Air Flow/Pressure Sensor Circuit Low לפי אוטודאטא.

נראה לי ששני התקלות קשורות לאותו המערכת.

אני מפחד שלא יתחילו להחליף סתם חלקים במוסך עד שימצאו את הבעיה ואני אשלם הרבה כסף.

פורסם

אני ממליץ לפעול לאט ובהגיון, ולאבחן כל דבר כמו שצריך.

אתה אומר שיש לך מחשב מתחבר לרכב, לכן:

1) תבדוק טמפרטורת יניקת אוויר

2) גראף חיישן maf

3) גראף חיישן map

4) תצלם את הגרפים ותעלה לפה, ותשווה את הנתונים לאוטודאטא.

פורסם

תודה על כל העזרה בלאק ממבה, אין לי מחשב ברמה של בדיקת גרפים יש לי דונגל בלוטוס שאני מתחבר אליו עם אפליקציה מהפאלפון ואני יכול לראות רק חיווי תקלות ולמחוק אותם.

אולי אתה מכיר איזה תוכנה למחשב או אפליקציה למכשיר שיודעת לעשות את הבדיקות האלו.

תודה.

פורסם

Torque לאנדרואיד, הגירסא המלאה עולה 17 שקל ואפשר לראות שם הכל.

או Piston או obdii doctor. לא חסר. אבל מומלץ על טורק, תוריד קודם את החינמי הרגיל תראה אם עובד ואז תשדרג.

×
×
  • תוכן חדש...