Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז ככה עשיתי את הבדיקות מקווה שנכון אלו התמונות מאפליקציה של PISTON:

תמונה של התקלה ושל המדדים

Screenshot_2015-05-25-14-16-49.jpgScreenshot_2015-05-25-14-17-19.jpg

ואלו התמונות מאפליקציה של TORQUE:

Screenshot_2015-05-25-14-08-11 - Copy.jpgScreenshot_2015-05-25-14-08-11 - Copy.jpgScreenshot_2015-05-25-14-08-19.jpgScreenshot_2015-05-25-14-08-25.jpgScreenshot_2015-05-25-14-08-40.jpgScreenshot_2015-05-25-14-08-45.jpg

כמובן כל התוצאות פה הם שהרכב במצב סרק.

יש לי אז כמה שאלות:

1 מול מה אני משווה את התוצאות כי לא הצלחתי למצוא את הנתונים באוטודאטא.

2 בזמן שביצעתי את הבדיקות היה משהו מוזר באפליקציות אני רואה שקיימות התקלות אך הנורה של בדיקת מנוע הייתה כבויה והבקרת שיוט הפסיקה להבהב מה זה אומר??

עריכה אחרונה על ידי yanivm26
פורסם

זה קורא תקלות מזיכרון, כניראה מה שהשתמשת בו קודם לכן לאיפוס תקלה לא באמת איפס את התקלה במחשב.

ככל, הנתונים נראים תקינים.

לשם השוואה חפש תחת Tuning and emissios באוטודאטא, זה נמצא שם בדרך כלל.

פורסם

תודה אבל השתמשתי באפליקציה של PISTON לאחר המחיקה הוא לא היה מראה לי את התקלות.

אבל תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

היי מאז שנדלקה לי הנורה שוב מופיעה לי

תקלה P2432 שאומרתSecondary Air Injection System Air Flow/Pressure Sensor Circuit Low ולא ניתן למחוק אותה מהמחשב מה ניתן לעשות?

עזרה בבקשה

פורסם (נערך)
היי מאז שנדלקה לי הנורה שוב מופיעה לי

תקלה P2432 שאומרתSecondary Air Injection System Air Flow/Pressure Sensor Circuit Low ולא ניתן למחוק אותה מהמחשב מה ניתן לעשות?

עזרה בבקשה

בדגמים שהם לא סובארו , התקלה הזו נופלת על חיישן MAP\ חיישן לחץ.

תבדוק אם יש לך אחד כזה(לא זוכר ת'אמת.. ), ולפי זה לנסות להצליב?

ולא נראה לי שאי אפשר לאפס, אולי אפשר לאפס, אבל זה חוזר מייד.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

היי ברק,

יש לי באפליקציה של יכולת לראות נתונים של MAP, לגבי המחיקה זה כמו שאמרת אני מוחק וישר התקלה מופיעה שוב מה אתה ממליץ לעשות?

פורסם
היי ברק,

יש לי באפליקציה של יכולת לראות נתונים של MAP, לגבי המחיקה זה כמו שאמרת אני מוחק וישר התקלה מופיעה שוב מה אתה ממליץ לעשות?

באפליקציה יש לך חיישן MAF

אני מדבר פה על חיישן MAP ( לא יודע אם יש אחד כזה אצלך בדגם שלך )

זה חיישן של 3 חוטים מתחברים אליו.

בורג אחד .

פורסם

היי ברק,

הורדתי אפליקציה חדשה לא חינמית בכסף, יש שם יכולת לבדוק את כל החיישנים כולל MAP, LAMBADA, O2, ועוד מלא.

מה אמורה להיות תוצאה תקינה בבדיקת MAP?

• תוכן חדש...