Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין, לא קיבלתה הצעת מחיר בו במקום, הסבירו לך מה עושים, וכמה זמן זה יקח?

חוץ מיזה בשביל טיפול בסיסי בשביל מה המוסכניק צריך לכנס לרכב מלכתחילה?

פורסם

לי דווקא יש נסיון טוב עם המוסך ברחובות. אחרי שקראו לנו לריקול לקליאו שנמשך יותר זמן מהמצופה כי לא היו חלקים ( 3 ימים ). קיבלנו אחרי שעתיים רכב השכרה עם 200 ק"מ. בנוסף, בגלל ההמתנה הארוכה ( וההתעקשות שלנו ) קיבלנו שובר טיפול חינם.

ולא, אני לא עובד בקרסו.

פורסם

לא הבנתי,

הפועל עשה הפסקה ברכב שלך ? או שהוא נכנס אליו והכניס אותו למוסך ועל הדרך הפעיל מזגן וטיפה האיץ, אולי בגלל חוסר רגישות?

אם כן, מה הבעיה? מה אתה רוצה אז? חום אימים!

עבדתי במוסכים, אתה לא מבין איזה הרגשה זאת פתאום קצת מזגן אחרי כל החום והלכלוך.

לגבי האצה, שמתי לב שמכונאים מאיצים ובודקים את המכונית וזה טבעי.

כל עוד זה לא לסיבוב דאווין, אז זה לגיטימי לגמרי בעיניי.

בקיצור, לא לשכוח שגם בכל מוסך יש את החמור שלא יודע לעבוד ולא כולם כאלה.

פורסם

אני לא מבין איך אתם כחברי פורום רכב מצדיקים את המוסכניק? אני לא מסכים להפעיל מזגן בשביל 5 דקות נסיעה (בלאי מיותר, אלא אם כן זה רכב ליסינג), כמובן לא להגביר את המערכת לפול ווליום (מי ישלם על הנזק אם יקרה?), בטח ובטח לא לתת קיק דאון בתוך המוסך (שוב בלאי מיותר ברכב פרטי) וכו'.

לגבי ההמתנה, קבעת תור וייבשו אותך? תודיע שאתה כאן ואין לך הרבה זמן, תמתין רבע שעה - לא קיבלו אותך? חפש את בעל הבית ותגיד לו יפה שלום ולא להתראות, כמובן גם תדאג לדרג את המוסך בכל מדיה אפשרית לגבי השירות שקיבלת למען יראו וייראו (חפש "מוסך רון" לצורך דוגמה הפוכה).

לגבי המחיר, אם הסכמת לשלם 800 ש"ח כנראה שהמחיר התאים לך. אם היו אומרים לך לשלם 2000 ש"ח? גם אז היית מסכים לשלם או שהיית מתחיל לעשות קצת בירורים כמה ולמה? תמיד כדאי לבקש הצעת מחיר מראש (לא להגיד הצעת מחיר אלא במילים פשוטות יותר לבקש לדעת כמה יעלה לך הטיפול).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אתם כותבים כאילו פותח השרשור מדבר בצורה רציונלית, כשברור שיש לו בעיות תפישת מציאות קשות (במילים אחרות, הוא בכיין שאין דברים כאלה).

זה למעט זמן הטיפול - 6 שעות זה המון לטיפול קטן, אבל שוב תלוי מה החליפו. מחכים לפירוט.

פריק מיקי - גם אתה קצת מגזים. מזגן אמור לעבוד, זה לא עושה שום בלאי. גם אף אחד לא נותן קיק-דאון בתוך מוסך. מקסימום לוחצים חצי גז לחצי שניה. אני מרשה לעצמי להניח שזה מה שהמוסכניק עשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. אני לא מבין גדול במחירים אבל המחיר נשמע לי מוגזם.

ב. את כל אחת מצורות ההתנהגות של המוסכניק היה אפשר להסביר/לתרץ כחלק מהעבודה.

ג. יש לך תיעוד לגבי שעת הזמנת התור? ותיעוד של שעת התחלת הטיפול?

כי לדעתי מדובר בדיוק באותו הדין כמו המתנה לטכנאי.

אם יש לך את המסמכים הנ"ל, מיד הייתי תובע בתביעות קטנות.

וזו לא מלחמה בטחנות רוח.

כולם מבינים טוב יותר דרך הכיס, לטובה ובוודאי שלרעה.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

למעט זמן ההמתנה והטיפול הארוך יחסית, אני חושב שפותח השרשור הוא באמת קוטר.

ברגע שעלה עובד מוסך לרכב (היום זה נקרא יועץ שירות), יש לו ביטוח סחר וכל נזק שייגרם יהיה באחריות המוסך.

מאוד מפליא אותי שלא ביררת, או קיבלת את עלות הטיפול מבעוד מועד ומה מחליפים. לדעתי, דחפו לך איזה תוסף שקר כלשהוא.

לגביי הפנסים- הרכב באחריות, בקש שיוחלפו. קח בחשבון שאף פנס ברכב אינו אטום ב-100%.

פורסם
פריק מיקי - גם אתה קצת מגזים. מזגן אמור לעבוד, זה לא עושה שום בלאי. גם אף אחד לא נותן קיק-דאון בתוך מוסך. מקסימום לוחצים חצי גז לחצי שניה. אני מרשה לעצמי להניח שזה מה שהמוסכניק עשה.

מזגן אמור לעבוד כל עוד הוא באחריות, אצלי הוא לא ולכן אני אדאג להיות אחראי עליו.

לי יש שיטה לתפעל את המזגן (כמו לכבות מדחס לפני דימום המנוע וכו') וככה זה יהיה.

כן אני פדנט וזו גם אחת הסיבות שאני חבר פורום כאן.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מיקי - לא נראה לך שאתה טיפה מגזים? אולי לא טיפה, אלא טיפה ככה?

וככה גם פותח השרשור. אם על זמן ההמתנה עוד אפשר להבין, היתר קטנוני על גבול הזוי. לא קרה לו כלום, אבל כלום. לא עשו ברכב שלו שום דבר שלא אמורים היו לעשות, אלא שהוא נתן לחוסר ההבנה שלו להשתלט על הרגשות. כוס מים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני כמה חודשים הייתי צריך להחליף את הפאנל של המערכת באאודי ובזמן שהמוסכניק עבד הצצתי לאיזור העבודה, הרכב היה עם שתי דלתות פתוחות ומזגן על עוצמה 3 בזמן שהמוסכניק בכלל עבד על מחשב בעמידה מחוץ לרכב. קצת בא לי לא טוב אבל אמרתי לעצמי שבמקסימום הפסדתי פה 8 שקל דלק ואם זה מה שיגרום למוסכניק לעשות עבודה טובה הוא יכול מצידי להעלות את המאורר גם לדרגה 4 . לפעמים לא צריך להיות קטנוניים ולהסתכל על התמונה הגדולה.

נ.ב- אם המוסכניק היה בהפסקה ואכן ישב ברכב בלי לעשות כלום עם מזגן דולק אז אני בצד של פות"ש .

פורסם

אני מצטרף לדעת הרוב,. פות״פ קטנוני ברמות על. למרות שהמחיר מוגזם ביותר.

במוסך המרכזי של מצובישי מחתימים כול לקוח על הצעת מחיר לפני התחלת הטיפול.

פות״ש למרות בקשות רבות לא העלה את פירוט החשבונית וסה מעלה סיכוי שיש לו אול עניין מסויים בהכפשת המוסך.

בכול מקרה זאת דעתי האישית והרושם שהתקבל.

כאשר אני מגיע לטיפול במוסך המרכזי ומכניסים את האוטו למוסך אין לי בעיה שידליקו מזגן אם זה יגרום למוסכניק להרגיש יותר טוב, בכול זאת הוא גם בן אדם שנותן שירות.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
מזגן אמור לעבוד כל עוד הוא באחריות, אצלי הוא לא ולכן אני אדאג להיות אחראי עליו.

לי יש שיטה לתפעל את המזגן (כמו לכבות מדחס לפני דימום המנוע וכו') וככה זה יהיה.

כן אני פדנט וזו גם אחת הסיבות שאני חבר פורום כאן.

לא להפעיל מזגן בשביל 5 דקות זאת לא פדנטיות,אלא סתם פאניקה אלא אם המדחס באוקטביה ידוע כבעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא לא שילם 800 שקל ולא חיכה 6 שעות.

עובדה שלא ראינו חשבונית שבה מצויין זמן כניסה ופירוט העבודות.

בדה מליבו מעשיה כי כאב לו שמישהו ביצע את זממו בבובה שלו על ידי הדלקת מזגן והזזת כסא.

גוועלט!

• תוכן חדש...