Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו אופנוע החלומות הפרטי שלך, מהדגמים החדשים ל-2005?  

84 הצבעות

1. 1. מהו אופנוע החלומות הפרטי שלך, מהדגמים החדשים ל-2005?

• הונדה CBR600RR
      15
    • אם וי אגוסטה F4 1000
      32
    • סוזוקי GSXR1000R
      10
    • בימוטה DB5
      9
    • טריומף ספיד טריפל 1000
      6
    • הונדה CRF250X
      12

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו נכנסים פה לסמנטיקה - למה RR לא יכול להיות אופנוע חלומות?

בגלל שאפשר להגשים את החלום הזה ?

איזה שטויות אלו...

מי הבחורה בחלומות שלך ? אנג'ליה ג'יולי או ציפי מהבנין ליד ?

פנטזיה לא נשארת פנטזיה עם אפשר להגשים אותה כל כך בקלות.

(אתה נשוי אז השאלה הראשונה חסרת כל קשר למציאות כי התשובה ידוע )

Dead but dreaming

פורסם

זה מאוד תלוי.

אם "ציפי" תהיה מספיק כוסית אז היא תהיה פנטזיה ותהיה בחלומות שלי.

אני לא רוצה להיכנס לדיון אם לRR יש מקום בסקר או לא כי בסך הכל זה עניין של דעה אישית .

אבל נראה לי שהRR מייצג לא רק את עצמו אלא את ה600 הסופר ספורטיביים ובגלל שאי אפשר להכניס את כל האופנועים לסקר הוא נכנס (ושייתקנו אותי האחראים על הסקר אם אני טועה)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

RR מיצג בדיוק את כל "600 הסופר ספורטיוים היפנים " ולא יותר מזה.

וזו הסיבה שמוזר לי שהוא יכול להיות פיסגת השאיפה של מישהו.

כלי שמראש לא נותן יחודיות לא נותן ביצואים יוצאי דופן ,והעיצוב פלוס מינוס כמו כל כלי ספורטיוי אחר על הכביש.

מבחינתי לחלום על ה RR זה כמו לחלום על עבודה פקידותית בשכר טוב ,בית קטן עם גינה ,אישה נחמדה שתכין אוכל ותנקה ו2.4 ילדים.

אני מעדיף לחלום על ליב טאילור שמחכה לי שאחזור מניהול חברה לוילה בצפון איטליה.

נו טוב כל אחד והחלומות שלו.

Dead but dreaming

פורסם

וזאת הדיוק הנקודה שלי "כל אחד והחלומות שלו"

תתפלא אבל אני מכיר כמה אנשים שהחלומות שלהם הם בערך העבודה הפקידותית עם המשכורת הגבוהה בית קטן עם גינה אישה נחמדה ו2-3 ילדים לא כולם חולמים רק על הטופ יש כאלה שהחלומות שלהם הוא דבר שאולי יום אחד יתגשם אצלם או אצל אחרים .

בגלל זה אולי יש מקום להכניס את הRR למען אותם אלה עם החלומות האפשריים לביצוע .

יש כאלה שמעדיפים לחלום על דברים שיום אחד הם אולי יגשימו ויש כאלה שיעדיפו לחלום על ליב טאילור.

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
וזאת הדיוק הנקודה שלי "כל אחד והחלומות שלו"

תתפלא אבל אני מכיר כמה אנשים שהחלומות שלהם הם בערך העבודה הפקידותית עם המשכורת הגבוהה בית קטן עם גינה אישה נחמדה ו2-3 ילדים לא כולם חולמים רק על הטופ יש כאלה שהחלומות שלהם הוא דבר שאולי יום אחד יתגשם אצלם או אצל אחרים .

בגלל זה אולי יש מקום להכניס את הRR למען אותם אלה עם החלומות האפשריים לביצוע .

יש כאלה שמעדיפים לחלום על דברים שיום אחד הם אולי יגשימו ויש כאלה שיעדיפו לחלום על ליב טאילור.

יפה אמרת ואני מסכים בהחלט :mm_yeah:

רק הבהרה לשאר החבר'ה שהזכירו זאת בהודעותיהם במהלך האשכול:

ה-RR גבר על הנינג'ה 600 בסקר הראשון, והוא מייצג את עצמו בלבד (הוא לא נמצא בסקר מתוך רצון "לייצג את עדר אופנועי הסופרספורט 600 ביפניים" -הוא בסקר כי אתם בחרתם אותו על פני האחרים).

ולהזכירכם, מדובר על "אופנוע החלומות" שלכם... לא על "מהו אופנוע הפנטזיה שלכם שתמיד תרצו אבל לעולם לא תוכלו להשיג" - יש הרבה אנשים (וגולשים..) שהחלום שלהם הוא בר השגה - אין זה הופך אותם לחסרי מעוף או דימיון, פשוט יש אופנוע אחד שכבש את ליבם ברגע שהוצג ואותו הם רוצים.

ואין זה משנה אם צריך לקחת משכנתא של 80 אלף שקל כדי להחנות אותו מתחת לבית או משכנתא של 280 אלף ש"ח...זו עדיין משכנתא!

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ונשתה לחיי החלומות הסבירים.

סתם מענין לאן שואף אותו אחד (או אותם כמה שכבר מסתובבים בדרכי ארצנו עם RR ו R6) שיושב על החלום הזה ?

לי נראה שלכיוון הMV .

ולבסוף כל החלומות מסוג זה ניתנים להגשמה רק משנה כמה טוב הקשר שלך עם מנהל הבנק שלך.

ונשתה לחיי האנשים הללו שבעטהם יכולים להחיות או להרוג את חלומתינו.

Dead but dreaming

פורסם
יפה אמרת ואני מסכים בהחלט :mm_yeah:

רק הבהרה לשאר החבר'ה שהזכירו זאת בהודעותיהם במהלך האשכול:

ה-RR גבר על הנינג'ה 600 בסקר הראשון, והוא מייצג את עצמו בלבד (הוא לא נמצא בסקר מתוך רצון "לייצג את עדר אופנועי הסופרספורט 600 ביפניים" -הוא בסקר כי אתם בחרתם אותו על פני האחרים).

ולהזכירכם, מדובר על "אופנוע החלומות" שלכם... לא על "מהו אופנוע הפנטזיה שלכם שתמיד תרצו אבל לעולם לא תוכלו להשיג" - יש הרבה אנשים (וגולשים..) שהחלום שלהם הוא בר השגה - אין זה הופך אותם לחסרי מעוף או דימיון, פשוט יש אופנוע אחד שכבש את ליבם ברגע שהוצג ואותו הם רוצים.

ואין זה משנה אם צריך לקחת משכנתא של 80 אלף שקל כדי להחנות אותו מתחת לבית או משכנתא של 280 אלף ש"ח...זו עדיין משכנתא!

האם עכשיו יכול הסקור לתמוה לגבי סל הכולל מצד אחד בימוטה, MV (וספיד טריפל) ומצד שני RR?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ההבדל מבחינתי..

הוא שגם עם החלום שלך הוא ה-RR... ותשיג אותו.. תמיד תרצה אופנוע יותר מיוחד...

כשאתה על האמ.וי..

אין יותר מה לרצות..

הגעת לפסגת הסיפוק..

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

אני לא יודע מה בקשר לכול חברי הפורום אבל בצורה מוזרה "כמעט" כל כלי סופר ספורט ששמו מסתיים בשנתון 2005 נראה כרגע כמו אופנוע חלומות בישבילי...

(מישהו רוצה להחליף אופנוע ספורט בפונטיאק סאן-בירד?)

פורסם
אני לא יודע מה בקשר לכול חברי הפורום אבל בצורה מוזרה "כמעט" כל כלי סופר ספורט ששמו מסתיים בשנתון 2005 נראה כרגע כמו אופנוע חלומות בישבילי...

(מישהו רוצה להחליף אופנוע ספורט בפונטיאק סאן-בירד?)

הייתי שמח להחליף אבל שלי לא מסתיים ב-05 :yum:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

סקוטר , drat ו ruffrider

למה אתם מנסים לכפות את החלומות שלכם על אנשים אחרים ?

גם cbr125 הוא חלום . (לא בעיני – אבל בדיוק לכך אני מתכוון).

החלום הוא בעיני המתבונן. הכל לגיטימי.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

• תוכן חדש...