Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו אופנוע החלומות הפרטי שלך, מהדגמים החדשים ל-2005?  

84 הצבעות

1. 1. מהו אופנוע החלומות הפרטי שלך, מהדגמים החדשים ל-2005?

• הונדה CBR600RR
      15
    • אם וי אגוסטה F4 1000
      32
    • סוזוקי GSXR1000R
      10
    • בימוטה DB5
      9
    • טריומף ספיד טריפל 1000
      6
    • הונדה CRF250X
      12

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר זוג סקרים שהכילו את כל האופנועים שהוצגו כחדשים ל-2005 ועניינו אותכם בשבועות האחרונים, להלן ששת האופנועים שהשיגו את התוצאות הגבוהות ביותר בסקרים הקודמים שנערכו כאן בפורום, בהשתתפותכם.

אין פרסים בסוף, אבל כן תהיה מחווה נאה לתוצאות הסקר, שתופיע בפול גז (כמה נאה? תלוי באופנוע שייבחר...:wink: )

הצביעו וביחרו עכשיו את אופנוע החלומות הפרטי שלכם !

(שימו לב שניתן להצביע ליותר מדגם אחד שמעניין אותכם באופן אישי)

למען הנוחיות שלכם, צרפתי כאן קישורים לכל אחד מהאופנועים (כמעט) אשר בסקר:

הונדה CBR600RR

טריומף ספיד טריפל

סוזוקי GSX1000R

בימוטה DB5

שימו לב שיש להתחבר למערכת הפורום כדי להצביע (או להרשם אם לא נרשמתם בעבר).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

סקוטר לא יכול להתעלם מהעובדה כי באופן עקבי בוחרת המערכת להתעלם מיצרנים מסויימים.

האם ה MGS-01 לא נמכר כדגם 2005?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
סקוטר לא יכול להתעלם מהעובדה כי באופן עקבי בוחרת המערכת להתעלם מיצרנים מסויימים.

האם ה MGS-01 לא נמכר כדגם 2005?

כה נכתב בסקר הקודם (השני):

הדגמים המופיעים בסקר הוזכרו על ידי גולשים באשכול הסקר הקודם, כאופנועי חלומות

למה לא הזכרת אותו כמו שאחרים הזכירו את הדגמים הקרובים לליבך?

לא "המערכת" התעלמה מאופנועים מסויימי, כי אם אתה סקוטר, עשית זאת בעצמך...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
כה נכתב בסקר הקודם (השני):

למה לא הזכרת אותו כמו שאחרים הזכירו את הדגמים הקרובים לליבך?

לא "המערכת" התעלמה מאופנועים מסויימי, כי אם אתה סקוטר, עשית זאת בעצמך...

גם בסקר הקודם הזכיר סקוטר מספר אופנועים איזוטריים שראויים לקבל את התואר אופנוע חלומות, אך המערכת בחרה להתעלם מהעדפותיו של סקוטר, מובן בהחלט היו אלו העדפות בזאריות מה.

סקוטר לרגע לא דימיון כי מערכת מגזין כה מכובד תתעלם מדגמים כה חשובים ובעיקר אופנועי חלומות אמיתייים ותבחר לשבץ אופנועים כמו CBR600RR.

לסקוטר נראה פוגע ומעליב להזכיר לכרוב הנעלה באופן פומפי יצירת מופת כמו ה MGS-01. סקוטרבטוח באמונה שלמה כי אופנוע כזה לא חמק מתודעתו של הכרוב.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אחרי ה-DB5 התפלח לתוך הרשימה כאופנוע אקזוטי שכנראה לא יגיע לייצור ממשי, הוא תפס את מיקומם של האקזוטיקות האחרות הדומות לו - גם ה-MGS, להזכירך, עדיין לא נמכר כאופנוע לכביש הציבורי, רק למסלול..

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
אחרי ה-DB5 התפלח לתוך הרשימה כאופנוע אקזוטי שכנראה לא יגיע לייצור ממשי, הוא תפס את מיקומם של האקזוטיקות האחרות הדומות לו - גם ה-MGS, להזכירך, עדיין לא נמכר כאופנוע לכביש הציבורי, רק למסלול..
שויין, אני אשאר עם החלומות שלי.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

סקוטר לרגע לא דימיון כי מערכת מגזין כה מכובד תתעלם מדגמים כה חשובים ובעיקר אופנועי חלומות אמיתייים ותבחר לשבץ אופנועים כמו CBR600RR.

האם נשמעת פה יותר מנימה של זלזול לגבי ה-CBR600RR? :shock:

פורסם
סקוטר ,

ואני כל כך הערכתי אותך עד עכשיו..:shock:

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

בימוטה, MV, ואולי אפילו הספיד טריפל הם סוג מאוד מסויים של חלומות. כאשר זו הקבוצה העומדת להצבעה אני לא רואה את הקשר של הCBR לקבוצה זו.

לחלק גדול מאיתנו CBR ישאר חלום, אבל פה ושם מישהו יגשים אותו. לעומת זאת לא נראה כאן בשנה הבאה לא MV, לא בימוטה, וכנראה גם לא ספיד טריפל.

זו הייתה כוונתי, בוודאי בהקשר של הMGS

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
בימוטה, MV, ואולי אפילו הספיד טריפל הם סוג מאוד מסויים של חלומות. כאשר זו הקבוצה העומדת להצבעה אני לא רואה את הקשר של הCBR לקבוצה זו.

לחלק גדול מאיתנו CBR ישאר חלום, אבל פה ושם מישהו יגשים אותו. לעומת זאת לא נראה כאן בשנה הבאה לא MV, לא בימוטה, וכנראה גם לא ספיד טריפל.

זו הייתה כוונתי, בוודאי בהקשר של הMGS

אי אפשר לדעת.. גם הדוקטי היה חלום להרבה אנשים עד לא מזמן.. מי יודע , אולי תיפתח נציגות ל MV בארץ.

עצם היות ה CBR600RR אופנוע שניתן להזמין מהיום למחרתיים לא מבטל את היותו אופנוע חלומות.

ואני לא משוחד בכלל. :wink:

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

בענין הזה אני 100% עם סקוטר.

הCBR הוא כלי שכל אחד יכול לקפוץ לסוכנות ולהזמין (לאחר שמשכן את הדירה)ונראה לי שגם אפשר סתם לבקש סיבוב ניסיון.

כך שחלום שאפשר להגשים בשיחת טלפון בדרך כלל לא נשאר חלום להרבה זמן .

לאומת זות הכלים האחרים שהוזכרו בשיחה הזו הם כלים שאין סיכוי שמישהו מאיתנו עם הוא לא בוחן של איזה מגזין יניח את ידו על הקידון שלהם.

ואולי כן, משהו ראה את המספרים שיצאו בלוטו?

Dead but dreaming

פורסם

אנחנו נכנסים פה לסמנטיקה - למה RR לא יכול להיות אופנוע חלומות?

בגלל שאפשר להגשים את החלום הזה ?

איזה שטויות אלו...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
עצם היות ה CBR600RR אופנוע שניתן להזמין מהיום למחרתיים לא מבטל את היותו אופנוע חלומות.

ואני לא משוחד בכלל. :wink:

אופנוע חלומות, רק במובן שונה מהאחרים.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אופנוע חלומות... לפחות בשבילי.. זה אומר אופנוע אקזוטי ומיוחד...

לא עוד איזה יפני שיש לכל העולם..

בשבילי.. רק MV... (יצא חרוז) פשוט אופנוע מ-ד-ה-י-ם!!!

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...