Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

החלטתי לרכוש רכב ראשון.

עדיפות לידני בשביל צריכת דלק נמוכה וחדש מהחברה.

ביום יום אני מעריך שאני אסע עד 10 ק"מ ופעמיים בשבוע יש לי נסיעה ארוכה יותר של 110ק"מ בשנה הקרובה (חיפה-נתניה).

הרכב 99% מהזמן יהיה עם נהג יחיד, ובגלל שאני חיפאי ויש המון עליות מערכת עזר לזינוק בעליה תעזור מאוד.

בנוסף חשוב לי שהרכב ישמור על ערכו יהיה אמין.

התקציב שלי עומד על 60K עם חריגה של 15K= סה"כ 75K.

לקחתי בחשבון את מכוניות ה0 ק"מ אך בגלל שבזמן המכירה צריך להוריד 22% מהמחירון החלטתי לוותר.. גם בגלל המבחר הנמוך למכוניות ידניות וגם כי ההנחות לא משקפות את המציאות בגלל שבחברה תמיד מקבלים הנחות נוספות מהמחירון..

ההתלבטות שלי בינתיים בין היונדאי I10 1.0 ידני לבין הרנו קליאו 1.2 ידני שבמחיר מבצע כרגע של 70K.

הרכב מתוכנן להרכש בדצמבר כאשר יש הנחות רבות ובנוסף יש ברשותי כרטיס מועדון צרכנות של הוט כך שגם יכול לתת לי מבצעים טובים..

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבצעים יש כל הזמן, וקשה לדעת מה יהיה בדצמבר, כמו אצל איזה יבואן יהיה מבצע של הוט.

תקנה כשתצטרך - לא רגע קודם ולא רגע אח"כ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח בחשבון שבקליאו החדשה עם מנוע 1.2 הביצועים לא משהו כנראה, זה D4F, אני באופן אישי מכיר את המנוע הזה היטב על הקליאו מהדור הקודם, ובדור הנוכחי זמני התאוצה מ0 ל100 עלו ביותר משניה. משום כך אני חושש שהביצועים נפגמו.

מה שכן, מנוע אמין וותיק של רנו וצריכת הדלק שלו טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אין משפחה עם תינוק הייתי הולך על םיגו 108,זריזה ומהנה, נוחות יחסית טובה, לדעתי תתן בתקציב הזה כי הרבה fun.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיג'ו 108 רכב מצוין, אבל אם המשפחה בהתהוות כבר עדיף לקנות את ה-208 שתוכל לשרת אותך תקופה ארוכה יותר. ציינת שגם פעמיים בשבוע יש לך נסיעות בינעירוניות, שם ה-108 היא מהנוחות בקבוצה, אבל ה-208 טובה יותר.

פורסם

נשמע מיותר לקנות פג'ו 108 שבמחיר שלה אפשר לרכוש את ה208..

הבעיה זה שה208 הבסיסי מגיע די ערום..

פורסם

זה העניין ה208 יותר מרווחת ועם תא מטען גדול יותר,הפיגו מאובזרת וזריזה יותר,גם חיצונית הפיגו מ208 מאבדת את היופי שלה עקב הידניות השחורות רואים שזה הדגם הזול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרנו 1.2 (לא הטורבו) היא מכונית כבדה עם מנוע עצל.

ה108 מגיעה מאוד מאובזת, עם נתונים מאוד מרשימים. אם אין לך בעיה של מקום או משפחה ולא מפריע לך מכונית קטנה הייתי הולך עליה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם הוא קונה את הרכב בלי טרייד אין אולי יצליח לקבל מחיר טוב על ה0.9TCE ברנו, המנוע הזה הרבה יותר גמיש וסוחב טוב, המחיר הרגיל שלו הוא 85,500₪, אני מניח שעם קצת משא ומתן יהיה אפשר להוריד את המחיר לאיזור ה80 אלף ש"ח, ולדעתי זה שווה את החריגה.

עוד אופציה - דאצ'יה סטאפווי, רכב ב70 אלף ש"ח עם מנוע 0.9TCE (כן, אותו מנוע של הקליאו) שמאובזר לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

האם המנוע של ה108 יותר חדשני משל הקליאו? ומה ההבדל צריכת דלק בינהם?

ובינתיים אני רואה היתרון יותר גדול לקליאו.. עם 5 מושבים ועם שוק יותר גדול..

ולמה ירדתם מהi10?

פורסם

קליאו רכב שנראה טוב, אבל הביצוע פושר. המרווח מצומצם למדי במושב האחורי, פתח תא מטען צר ומאוד מגביל ומעל הכל נוחות נסיעה בעייתית שלטעמי הורגת את המכונית. אז אני חוזר על המלצתי.

פיג'ו 108 רכב מצוין ומהנוחים והחסכוניים בקטגוריה. ציינת שגם פעמיים בשבוע יש לך נסיעות בינעירוניות, שם ה-108 היא מהנוחות בקבוצה, אבל ה-208 טובה יותר. עשה נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם

המנוע של 108 לא חדשני פשוט עם נתונים טובים יותר,82 כ"ס לעומת 75,וכמו כן הפיגו קלה ב 200 קילו שזה הרבה,לכן הביצועים שלה יהיו טובים יותר.

פורסם

לכן הצעתי את הדאצ'יה סטאפווי, היא עולה 70 אלף ש"ח, גבוהה, יש לה מראה ג'יפוני, מנוע נחמד, חסכונית, מאובזרת לא רע, בטיחות סבירה.

• תוכן חדש...