Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בה

שלום וברכה,

ברשותי רכב מיצובישי ספייס וואגון 2002 2.4. לאחרונה נרכש על ידי.

הרכב כבר ביומו הראשון אצלי הדליק נורת הזהרה צהובה של מנוע. במוסך מורשה אמרו שיש פיח בראש מנוע.

בהמשך הזמן נוספו צלצולים וגם הפלאגים (מסוג אירידיום) מפויחים מאוד. הוצאתי את הפלאגים וניקיתי אותם לפחות פעמיים בחודשיים עד שהגעתי למוסך.

בפועל לאחר קריאה של התקלה ע"י מוסך מומחה להזרקות בפ"ת היתה לי בעיה של קאמשאפט או משהו כזה וביצעו לי ניקוי של הסולונואיד שקשור עם רכיב שאחראי לתזמון של המנוע וגם פלאשינג למנוע.

ואחכ נוצרה לי בעיה של קרטוע ואי סחיבה לעיתים בעיקר בעליות וגם כיבוי של המנוע ביציאה מחניה או בעצירה בצומת (בפרט שהמזגן דולק ואז הרכב בתזזיתיות מרובה בזמן עמידה ברמזור ) (אני גר בצפון כך שעליות וירידות הם בשגרה) וגם צלצולים מוגברים. הקרקוע מרגיש כמו אי זרימת דלק מספקת. חשבתי שאולי הלך הגיר. ולכן שוב הכנסתי את הרכב למוסך מורשה שם אמרו לי שיש חימום של המנוע וגם לכלוך וצריך לעשות שיפוץ ראש מנוע בעלות של 9000 ש"ח. מוסך אחר אותו מוסך הזרקות אמר להחליף לדלק 98 ושהוא לא מוצא ברכב בעיות מיוחדות. המוסך לקח את האוטו לסיבוב במישור ולכן לא הרגיש את הבעיות שאני מרגיש ביוםיום.

לאחר החלפה לדלק 98 המנוע באמת פחות מצלצל למרות שעדיין ניתן לשמוע צלצולים בעליות. אך הקרטוע נשאר בעיקר בעליות וגם הכיבוי של הרכב נשאר. נורת האזהרה הצהובה של המנוע חזרה לדלוק בנסיעה ארוכה ונכבתה לאחר יום.

התחושה שלי שזה קשור למשאבת דלק. או לחלופין אולי הפלאגים שוב מושחרים (אני אבדוק שוב בקרוב מה המצב בפלאגים).

בפועל אני לא יודע מה לעשות כבר. השיפוץ ראש מנוע לא בא בחשבון בעלות כזו ואני לא בטוח שזה יפתור את כל הבעיות. מכירה של הרכב לא נראית לי רלוונטית שהרי מי יקנה רכב בעייתי כזה..

מי שיודע איך לבדוק תקינות משאבת דלק או כל רעיון אחר אני אשמח לשמוע?

תודה יהודה

פורסם
עשיתה שיפוץ ראש מנוע בעבר?

כמה ק''מ עבר הרכב?

רכשתי אותו לפני חצי שנה. ולא נראה לי שעשו שיפוץ ראש מנוע.

הרכב עומד על 210000 ק"מ

תודה

• תוכן חדש...