Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לי לציין שאני לוקח את כל התגובות פה כביקורת בונה, לא חושב שמישהו פה מנסה להתנגח בי באופן אישי, בסך הכל ממליצים (בדיוק כמו שביקשתי) :)

אני אבדוק את הכיוונים שהציעו פה בעניין ההלוואה ואולי אפילו לפזול לכיוון רכבים אחרים..

בכל מקרה אשמח לשמוע כמה אחוז מהמשכורת אתם מוציאים על הרכב (הכל כולל הכל).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוגע ללמה דווקא רכב ב160 ולא איזה רכב יוקרה - אני יודע שלא תהיה לי היכולת להחזיק רכב יוקרה (טיפולים, ביטוח...)

הייתי ציני בשאלה שלי על רכב יוקרה. התכוונתי לכך שכמו שברור לך שרכב יוקרה זה מוגזם גם צריך להיות לך ברור שרכב ב 160 אלף זה מוגזם (גם אם קצת פחות מוגזם)

אגב שאלה לי אליכם, כמה אחוז מההכנסה (נטו) אתם חושבים שסביר להשקיע על רכב? (כולל טיפולים, ביטוח וכיוצ"ב)

תלוי בהרבה מאוד גורמים.

מי שנוהג ברכב שעות ביום כנראה ישקיע ברכב יותר ממי שמשתמש בו פחות.

וזו רק דוגמא לשיקול אחד.

אבל גם אם אסתכל על העניין רק ברמה הכספית אז זה מאוד תלוי בהכנסה.

מי שמרוויח 4000 ש"ח וצריך לשכור דירה ולאכול כנראה יכול להרשות לעצמו להוציא על ברכב 0% מהכנסתו.

מי שמרוויח 1500 ש"ח יכול להוציא על רכב 20 אחוז ואף יותר.

מי שמרוויח מיליון בחודש יכול להוציא גם 60 אחוז מהכנסתו בחודש. זה אומנם סכום מפלצתי, אבל 400,000 לחודש לשאר ההוצאות זה סבבה לגמרי.

בקיצור, השאלה שלך בעייתית

• תוכן חדש...