Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירים:

פאג'רו קצר 300.0K

קרוזר קצר 300.0K

פאג'רו ארוך 2 רמות: 323.0K ו 335.0K

קרוזר ארוך 3 רמות: 320.0K , ו 350.0K, ו 370.0K

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הצבא עבר לרנגלר..

תיקון, סופה 3 זה רנגלר משופר והוא נכנס לסא״ל קרביים בלבד ולאט לאט נכנס כרכב מבצעי ליחידות קרביות, אבל אל״מ ומעלה עדין נוסעים בפג׳רו ארוך וירוק כרכב מבצעי.

מניסיון שלי בלבד בנוגע לדגם הקצר, אני יכול להגיד שהיתרון של פג׳רו על לנד-קרוזר זה שהתנהגות הכביש שלו יותר נעימה ואתה פחות מרגיש כאילו אתה מנסה לתמרן ספינה כמו הלנד-קרוזר הקצר.

Tzvika-Pick, ידוע משהו על הכיוון של הדגם החדש ? ישאר רכב שטח או שיהפוך להיות ג׳יפון כמו שכולם אוהבים עכשיו :?

פורסם

אין עדיין הרבה פרטים על הדגם החדש, אבל כנראה שגם הוא יהיה קצת פחות שטח וקצת יותר כביש. דגם הקונספט, שנחשף כבר שלוש פעמים בערך, הוא בכלל היברידי. ואני לא יודע אם הייתי יורד לשטח עם רכב היברידי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה? היברידי בשטח נשמע כמו מתכון מבטיח למור״ק שירוץ שנים.[emoji55]

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
הצבא עבר לרנגלר..

יותר מרבע מיליון ש"ח על פג'רו ואפילו אין מסך מגע למולטימדיה.

באמת? זה מה שקונה אותך - מולטימדיה סינית ב200 דולר (בסוכנות זה יעלה 7000 ש"ח) עם מסך מגע?

לא צריך מסכי מגע ברכב - זה דבר שמסיט את העיניים מהכביש, היות ואתה חייב להסתכל על המסך כשאתה מתפעל אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש מערכת:

שאר הרשימה נותרה ללא שינוי והיא כוללת שש כריות אוויר, מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית (בשונה ממערכת הסטריאו המופיעה בתמונות)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מעניין מה יהיה ב"ג'יפ" היברידי כשיכנסו איתו לשלולית עד גובה הכנף:lol:

אגב,הסופות 3 סובלות מאינסוף תקלות,יש הרבה רכבים מושבתים בסדנאות.

פורסם
אגב,הסופות 3 סובלות מאינסוף תקלות,יש הרבה רכבים מושבתים בסדנאות.

עדיין לא ראיתי סופה אמינה.

בשירות הצבאי שלי הסופה של הפלוגה עשתה שבוע-שבוע בסיס-מוסך. וזה במקרה הטוב.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...