Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל שוב, האחת נראית כמו משפחתית קומפקטית שנוסעים איתה לסופר והשנייה כאילו חזרה עכשיו מהרינג ושתיהן נוסעות אותו דבר. (אם ללכת באותו הלך רוח של הדיון).

אגב בלי קשר, מהלך הילוך רחוק שורט שיפטר יפתור. כך שיכול להיות שRS ידנית עם אחד כזה תיסע טוב יותר (אם כי לא יודע בכמה יותר טוב)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי עולה לקטגוריה יותר גבוהה ובוחר בלאון 1.2 הידנית. רכב יותר מודרני ואיכותי שאני ממש לא בטוח אם הוא פחות ״ספורטיבי״ מהסוניק.

פורסם

עוד פעם מערבים "תחושות"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה שהשרשור הופך להשוואות לרכבים שלא מאותה קטגוריה ומערב תחושות שלא קשורות לרכב המסכן שכל חטאו היה להיות יחיד בקטגוריה שלו בארץ.

אני חושב שהרכב הולך לפתוח את השוק בישראל לעוד קטגוריה כמו הקרוסאוברים אבל לא הייתי רוכש אותו אם הייתי יכול, אולי רכב אחר שכן היה מעוצב יותר טוב לטעמי ואישית אני סולד מתצוגה דיגיטלית בלוח השעונים.

פורסם

בתור בוגר סוניק 1.6 ltz (2014) אני חייב לציין שלדעתי הרכב לא נוח ואני מאמין שבטורבו המצב קשה יותר, הגיר ממש לא חלק במהירויות נמוכות, וסה"כ הייתי מגדיר אותו כבינוני למטה ביחס לקטגוריה (גם מול i20, rio וכו')

פורסם (נערך)

שכחו לציין באופן גס בכתבה כמה שתא הנוסעים רועש ב100-120 קמ״ש.

לפעמים יוצא לי להשאיר את הלאון שלי בבית ולקחת את הסוניק 1.6 של אמא , אני נגעל מהאוטו הזה.

מנוע רועש וגיר עצלן. בלאון שלי יש כמה שינויים בצנרת הפליטה והיניקה ככה שהיא רועשת יותר מרכב סטנדרטי , אבל עדיין היא הרבה הרבה יותר שקטה בשיוט.

לא מבין איך אנשים מוכנים לוותר על מערכת הינע נעימה בשביל כמה פי׳ציקס.

פעם הסתכלתי על גולף 6 הבסיסיות והתרגזתי שאין כפתורים על ההגה. האמת שהרבה יותר מעצבן לנהוג על קרוז מאובזרת עד הגג (לפני הסוניק הייתה קרוז) שעושה טובה שהיא מזיזה את הגלגלים שלה

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

כהרגלי הצלחתי לשנורר כמה דקות מאחורי ההגה של הסוניק RS הזאת.

זאת ללא ספק הגרסה הטובה ביותר של הסוניק ואם ככה היינו פוגשים אותה כשהגיעה לראשונה לארץ - שוק הסופר-מיני היה נראה אחרת. אבל כמו שקורה הרבה עם הקוריאנים של שברולט, זה לאט מידי ומאוחר מידי.

בסך הכל אין היום בשוק הרבה סופר-מיני אוטומטיות עם קצת שיק וכוח. גם לא ידניות, אבל זאת כבר בעיה אחרת שפבל בטח יכתוב עליה בעוד כמה שבועות עם ה MG3 ;) המחיר הרשמי שלה הוא 115 אלף ₪ יקרים מידי אבל אתם יודעים איך זה בשברולט - עוד שבוע, עוד שבועיים, מתישהו יגיע איזה מבצע והיא תימכר ב-95-100 אלף ₪. במחיר הזה היא בהחלט אלטרנטיבה, רק חבל ששוק היד שנייה שלה יהיה קשה קשה קשה.

ונסיים בברכת מרבה מצמדים מרבה דאגות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש 2 כאלו באזור ה80 אלף למכירה ביד 2 . האם כדאי ללכת על אחת מהן או לפי התוכנית המקורית מיט או ולוסטר ?

פורסם

המיטו לדעתי ממש overrated.

ולוסטר זה נחמד וגם נותן קצת יותר show, אבל פחות go. לפחות בדגם ה-1.6 ליטר האוטומטי, הביצועים בסדר אבל פחות טובים משל הסוניק RS. בגרסת הטורבו הביצועים טובים משמעותית אבל אני מניח שאתה לא מדבר על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב 'ספורטיבי לייק' עם שעון מהירות דיגיטאלי???

מילא שבגירסה המשפחתית זה מכוער מספיק ההתחכמות המוזרה הזו, כאן הייתי מצפה לסידור שעונים מסורתי יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהרבה supercars יש דיגיטאלי, מחוג פשוט לא עומד בקצב

בשברולט חשבו על טובת הלקוח כאן [emoji6]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רכב 'ספורטיבי לייק' עם שעון מהירות דיגיטאלי???

מילא שבגירסה המשפחתית זה מכוער מספיק ההתחכמות המוזרה הזו, כאן הייתי מצפה לסידור שעונים מסורתי יותר.

אני דווקא חושב שזה ממש מגניב. בכל מקרה זה שינוי מרענן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שלוח המחוונים בסוניק ממש הולם אותה, למרות שלרוב אני לא סובל את הקונספט של לשים דאש של אופנוע בכאילו במכונית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין שום בעייה להתרגל ללוח המחוונים; הסידור הפוך מבספארק בה מד הסל״ד דיגיטלי ומד המהירות אנלוגי.

לסוניק שלדה לא רעה כלל; ל 1.4 הגה טוב מזה שב rs, למיטב ידיעתי היה הסופר מיני היחידה שנותרה עם הגה הידראולי ולא חשמלי.

דווקא דגם ה 1.6 מאכזב.

המנוע רועש, ההגה קל מידי ונוחות הנסיעה נפגעת בשל צמיגים רחבים מידי.

ואסיים בנימה אישית - נהנתי מאד לקרוא את המבחן, כמו גם את שאר המבחנים שכתבת, יישר כוח !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...