Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי יונדאי גטס,עם תשתית מאחורה ל6X9,התקציב לא גבוהה כל כך ואני לא אחד שמחפש להשתגע עם סאב ומגבר,מחשב משהו סביר העיקר שלא יזייף בצליל.

כרגע יש לי משהו פשוט שקיבלתי עם קניית הרכב,ממש צורמים לאוזן.

נכנסתי לזאפ ולפי הביקורות הדגם הנ''ל הוא עם המספר מדרגים הכי גבוה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

דעתכם?,אולי יש משהו עדיף?

מעדיף לקנות מהאינטרנט ולהתקין בעצמי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כאלו רמקולים בדיוק שכן שלי התקין אצלו בפונטו ספייס. הוא מרוצה.

עריכה: שכחתי לציין שהוא רכש אותם ב2013, הרמקולים עצמם לדעתי משווקים מ-2010-2011, בדוק שהדגם אכן קיים בחנויות, זאפ הוא לא אינדיקציה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש לי כאלה ברכב (סדרה 6 - דגם חדש יותר, בתכלס, אותו דבר).

רמקולים שנותנים אחלה תמורה למחיר.

שים לב שהרמקולים מאוד נצילים, ולכן כדאי לך לשלב אותם עם רמקולים קידמיים שגם הם נצילים.

פורסם

רמקולים טובים למחיר. הייתי ממליץ לחבר למגבר. במידה ואין אפשרות אז לחפש משהו אחר, כי לפי המפרט הרמקולים עובדים בהתנגדות של 2 אום כך שחייב מגבר .

פורסם

אוקי,חבל,לחבר טוב שלי גם יש את הרמקולים האלה אבל עם מגבר וסאב,לטענתו הוא ממש מרוצה,שומעים באמת טוב.

תוכלו להמליץ לי מזאפ על דגם של רמקולים ללא חיבור למגבר?

• תוכן חדש...