Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לומר ניקו, ראשית מגיעה לך תודה על סקירה ממצה ובהירה, אבל מעבר לזה, ואולי יותר מעניין,

ספר, לאן נסעתם, מה עשיתם, היו בנות ? ראש טוב ? אתם הצעירים משמחים אותנו עם הסיפורים

הנחמדים שלכם, ביקיני, בלאק לייבל ובורקסים כל הזמן, איך יצא שהיו שתי לנצ'יות ?

The first one to get angry loses

פורסם

אני אוהב את המותג ומחזיק קאפה כבר 3.5 שנים ובעבר החזקתי תמה כמעט 8 שנים, שתיהן טורבו.

העיצוב של הרכב מזעזע והמחיר לא פחות. לטעמי גם העיצוב של הדלתא היה יכול להיות הרבה יותר מוצלח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הקונסולה המרכזית עם לוח השעונים במרכז נראת פשוט זוועה.

מה כפתור asr עושה?

מנתק אך ורק את מודול ה-ASR.

מקביל ל- ESP או TCS . מערכת בקרת משיכה המונעת סחרור של הגלגלים

:shock: ASR= Antriebsschlupfregelung

ממש לא נכון. גם כשה-ASR מנותק, ה-ESP ממשיך לתפקד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא יודע כל כך איך כותבים ypsilon בעברית אבל נניח אני ארשום כמו שרשמת (כדי לחסוך לי את הקטע של לעבור מעברית לאנגלית כל פעם וכדי שנדע שאנחנו מדברים על אותה מכונית..;)

ראשית אתה כותב לא רע בכלל, מה שאולי אפשר להעיד על המבחן דרכים שלך זה שהאפסילון נוצרה להיות רכב עירוני מלכתחילה ומבחני האצות ודראג זה לא בד.נ.א. שלה בכלל, כך שאם אנו בוחרים בה פנינו מועדות לעיר ולמרחקים בינוניים.

האפסילון בהחלט כמו שהזכרת והזכרתם היא מכונית נישה וזאת "היא" ואני בכוונה מתייחס אליה בלשון נקבה כל הזאת כי מיועדת אליהן בעיקר, בחו"ל כנראה ולא כאן..

כי כל העניין במכוניות האלה היא האופציות וההתאמה האישית שבעיקר נשים שמות על זה דגש וכאן מוכרים גרסאות בסיסיות בלי כלום, הפליא אותי שישנן כאן בארץ לפחות שניים..

פורסם
הרכב לא נמכר יותר כחדש, נכון?

למיטב ידיעתי נמכר, אבל רק בגרסאות ה0.9 טורבו. זה מה ששמעתי מחבר שהתעניין [וברח כששמע על המחיר]. למרות שבאתרים מסוימים עדיין כתוב שיש את ה1.2.

ניקו - כאחד שנהג על הרכב, יש משהו בו שמצדיק את התמחור ..?

כמו שאמרתי: זה רכב נישה. יש לו מראה מעניין, מנוע טורבו לא רע בכלל ויחסית לרכבי מיני הוא מאובזר, נוח ומרווח. יש כאן יתרונות ללא ספק, אבל האם מצדיקים את התמחור? לדעתי לא.

אני מניח שהרכב הזה קיים בשביל חובבי הנישה והלנצ'יות, וזה בסדר גמור בעיניי.

מה לומר ניקו, ראשית מגיעה לך תודה על סקירה ממצה ובהירה, אבל מעבר לזה, ואולי יותר מעניין,

ספר, לאן נסעתם, מה עשיתם, היו בנות ? ראש טוב ? אתם הצעירים משמחים אותנו עם הסיפורים

הנחמדים שלכם, ביקיני, בלאק לייבל ובורקסים כל הזמן, איך יצא שהיו שתי לנצ'יות ?

במקום בורקס היה חומוס, בלאק לייבל זה לסאחים ותמונות שלי בביקיני אשלח לך בפרטי :)

האמת שהלנצ'יה הראשונה הייתה מהשכרה של חבר קרוב. הוא התקשר אליי ואמר השכרתי לנצ'יה אפסילון, רוצה? אמרתי כן. הסתובבנו באזור השרון, נכנסנו לקלנסוואה לראות מה קורה עם הפונטו המתפרקת שלו [עדיין בחיים] וחזרנו.

השנייה הייתה שייכת לחברה מהצבא של חברתי לשעבר. נראתה שמורה וחדשה.

בחיי לא האמנתי שאראה שני אפסילונים במהלך חודש אחד.

אני חייב להגיד שנגעתם בנקודה המהותית: הרכב מתומחר באופן הזוי, אבל כן יכול להיות רכישה מעניינת ואף משתלמת כיד 2. זו השורה התחתונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד לא שמעתי על מישהו שנסע לבקר את רכבו במשחטה בקלאנסווה

השנייה הייתה שייכת לחברה מהצבא של חברתי לשעבר. נראתה שמורה וחדשה.

תמונות

ובלאק לייבל מתחיל ב-ב' וככה יוצא לטובת המצלול בורקס, ביקיני ובושמילס

The first one to get angry loses

פורסם

זה לא רכב פרימיום חד משמעי!

כמו שהפיאט 500 לא רכב פרימיום ובארץ הוא נחשב קצת כזה, למרות שאציין שבאירופה ובאיטליה בפרט לנצ'יה תמיד נחשבת מעל פיאט.

בארץ המחירים לא שפויים ומטורפים לגמרי!! עד כמה? ובכן תעשו חשבון לבד אם אומר לכם שהאפסילון נמכרת בקצת יותר מעשרת אלפים יורו לגרסת בסיס...

פורסם

ה-500 אכן לא, אבל האפסילון - שוב, עבור קטגוריית המיני (קח את זה בחשבון..) - האפסילון הכי קרובה. יש עיצוב מיוחד, יחידת הנעה זריזה, מערכות מתקדמות (חנייה אוטומטית, קסנון ועוד כל מיני) וגם איכות חומרים לא רעה ממה שזכור לי.

:idea:
פורסם
תמונות

זה נחשב הטרדה מינית ללא הסכמה :)

את השנייה לא צילמתי, נראות אותו דבר.

האם אתה חושב שהוא ראוי לתואר מכונית פרימיום של סגמנט המיני? מבחינת "הכי קרוב", זה הרכב..

אני לא יודע להגדיר פרימיום, אבל ה1.2 בטוח לא פרימיום. ה0.9 פלטינום על שלל יתרונותיה בוודאי שמנסה להצטייר כפרימיום, אך אני באמת לא יודע במה הדבר בא לידי ביטוי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בסך הכל ההתרשמות שלך מגרסאת ה 1.2 תואמת את הציפיות שלי מהרכב, היינו אמורים לרכוש אחת כזו לפני כמה ימים אבל לצערי עד שהגעתי לראות את הרכב הוא כבר נמכר.

בסך הכל נראה כמו חבילה מאוד מעוצבת , חסכונית ושונה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לדעתי האישית העיצוב של האפסילון הקטנה הוא לכל הפחות מעניין והדלתא נראית מעולה - גם יפה וגם מתוחכמת.

ניקו, אחלה סקירה.

בזמנו נהגתי אפסילון 0.9 מחיפה לת"א ומהזמן הקצר שביליתי איתה הרשמים שלי דומים לשלך.

מקביל ל- ESP או TCS . מערכת בקרת משיכה המונעת סחרור של הגלגלים

:shock: ASR= Antriebsschlupfregelung

Anti Slip Regulation (גם הגרמנית נכונה, אבל אני בספק שמישהו באיטליה חשב על המילה הגרמנית). מה שכן, זו מערכת שונה מ-ESP, שכן תפקיד ה-ASR הוא למנוע סחרור גלגלים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...