Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמפרזה-שווה השקעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול הקוראים ברשותי (לא של ההורים) אמפרזה 95 גיר ידני במצב מעולה כך לפחות אני חושב ויותר חשוב המכונאי שלי ... עושה טיפול כול 10 אלף בקיצור שומר על האוטו כמו שצריך והאוטו נוסע טוב.

אני מאוד אוהב את כול הקטע של שיפורים גם מכאניים וגם חיצוניים, עכשיו אספתי סכום כסף נאה (10.000) ואני לא מוצא עוד מקומות איפה להשקיע את הכסף חוץ מהאוטו.

עכשיו לשאלה שלי.. האם שווה לי ביכלל להשקיע את הכסף או אפילו מחצית ממנו על הרכב?

עכשיו רציתי שתציאו לי כול מיני שיפורים גם מכאניים וגם חיצוניים שאני יכול לעשות עם הסכום שעומד ברשותי,ועם גם תוכלו ליכתוב בערך את עלותם של השיפורים שאתם מציעים והיכן אני יוכל לימצוא אותם.

הוספתי כמה תמונות של הרכב שתוכלו להגיד לי מה להוסיף או מה להוריד...

(אגב התמונה של האחורה של האוטו האגזוז הוא לא פתוח סתם הישתעשתי עם הצייר והגדלתי אותו טיפה,הפנסים האחוריים באמת מושחרים בעזרת גרביונים)

תודה לכול העונים.

DSCN4457.JPG

DSCN5129p.JPG

DSCN6122.JPG

DSCN6124.JPG

פורסם

1. תוריד את המדבקות המכוערות.

2. תחזיר את הפנסים האחוריים המקוריים. בפנסים הכהים בקושי רואים את אור הבלימה כשאתה מאט או עוצר (במיוחד בשעות היום).

אם משום מה לסוע עם רכב עם פנסים שחורים נראה לך עדיף על הסכנה שמישהו יתנגש בך מאחור - שיבושם לך.

3. שיפורים חפש בפורום הטכני במנוע החיפוש. (ואל תהפוך את הרכב שלך למשהו שהוא לא).

4. לגבי רכב חדש - תגדיר מהם הצרכים שלך ותקבל יעוץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל לפני הכלללל תעשה טובה לי לך ולאנושות ותוריד את המדבקה של ה NO FEAR הזאת

זה עצוב!

שנית, אם אתה ממש אבל ממש קשור לאוטו, תשקיע בו (ג'אנטים,צמיגים,הגה חדש,דוושות אחרות+מוט הילוכים)

סט של ספרקו ממש חמוד ונראה לי יתאים...

אבל עצה שלי, תחליף תוסיף עשירייה כמו שאדי מלמעלה אמר ותקנה משהו אחר :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

לא חשבתי עם למכור אותה או לא כי תבינו כשהייתי במוסך שאלתי עם כדי לי למכור הם אמרו כן אבל שאני לא ימצא עוד רכב כול כך טוב מבחינת מכניקה והאחזקה של הרכב באותה שנה ובאותו מחיר.. נגיד ואני ימכור אותה כן יוסיף עוד איזה 10 אלף מה אני יכול ליקנות? משהוא שהיה מהיר שלא יוכאל דלק כמו לא יודע מה ושגם האחזקה שלו לא תיהיה בשמיים..?

פורסם
לא חשבתי עם למכור אותה או לא כי תבינו כשהייתי במוסך שאלתי עם כדי לי למכור הם אמרו כן אבל שאני לא ימצא עוד רכב כול כך טוב מבחינת מכניקה והאחזקה של הרכב באותה שנה ובאותו מחיר.. נגיד ואני ימכור אותה כן יוסיף עוד איזה 10 אלף מה אני יכול ליקנות? משהוא שהיה מהיר שלא יוכאל דלק כמו לא יודע מה ושגם האחזקה שלו לא תיהיה בשמיים..?

כמה המחירון שלה?

פורסם

אם נתעלם משגיאות הכתיב וחוסר הפיסוק - ב-10000 ש"ח תוספת אתה יכול לרכוש רכב (אפילו מאותו הדגם) 4-5 שנים יותר חדש.

המכונאי שלך אולי צודק (אני בכלל לא בטוח) שלא תמצא רכב מאותה השנה במצב מכני כמו שלך - אבל בתוספת הכסף שיש לך אתה תרכוש רכב חדש יותר !!!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

נראה לי שכדאי לך ככה אני חושב ללכת ולדבר עם המוסכניק שלך או איך שקוראים לא לא בטוח שסיפרת לנו עם הוא מקצועי או לא עכשיו לך דבר איתו תראה מה יש לו להציע אם יגיד לך כן לא אולי למה לא תראה מה הוא מציע דברו ככה על איזה בוציה ודבר איתו נראה לי הוא מבין הכי טוב במכוניות שלך צ'על אותו כמה יעלה לגרזן לך הסובארו אם הוא יגיד שזה לא יקר גרזן הסובארו אם הוא אומר לך מחיר ככה בשמיים ת'יודע לך למישהו אחר שמגרזן מחירים על סובארו אתה מבין מה אני אומר אם זה ככה אז הכי טוב נראה לי לא .

פורסם
נראה לי שכדאי לך ככה אני חושב ללכת ולדבר עם המוסכניק שלך או איך שקוראים לא לא בטוח שסיפרת לנו עם הוא מקצועי או לא עכשיו לך דבר איתו תראה מה יש לו להציע אם יגיד לך כן לא אולי למה לא תראה מה הוא מציע דברו ככה על איזה בוציה ודבר איתו נראה לי הוא מבין הכי טוב במכוניות שלך צ'על אותו כמה יעלה לגרזן לך הסובארו אם הוא יגיד שזה לא יקר גרזן הסובארו אם הוא אומר לך מחיר ככה בשמיים ת'יודע לך למישהו אחר שמגרזן מחירים על סובארו אתה מבין מה אני אומר אם זה ככה אז הכי טוב נראה לי לא .

:roflmao:

יא משקיען, לא יותר פשוט לכתוב: "אתה ילד מטומטם, תניח לנו בבקשה !"

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

coolpix

שמע לפי דעתי המתכון הבדוק לשיפור מראה חיצוני של כל אוטו זה:

קניית ג'נט מוגדל

השחרה עדינה של כל החלונות

פוליש ווקס

להוריד את כל המדבקות כולל הפסים על הטמבונים.

מבחינה חיצונית זה מספיק ומשפר מאוד את המראה של האוטו.

אבל אם אחרי זה תרצה להמשיך אז תזהר למה הגבול בין כיעור ליופי הוא דק מאוד

לגבי הפנסים זה באמת מסוכן ,אם משהו יכנס בך מאחור אתה תקבל את האשמה על התאונה

אותו הדבר לגבי גרביון על הפנס

אם כבר אתה רוצה להחליף פנסים אז תשים פנסים "שקופים"

אל תשכח לשים תמונות :-)

פורסם

אני מציע:

להפטר מהגרביונים. :?

להפטר מהNO FEAR. :?

לצבוע את כל הפסים השחורים המראות והידיות לצבע הרכב,

ולשים ג'אנטים (או אפילו טסות :roll: ) שנראות טוב.

או לחילופין,למכור את הסובארו,להוסיף את ה10K

אז לקנות 205GTI ובכסף שישאר לעשות יישור קו ולקנות דשבורד חדש. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
coolpix

שמע לפי דעתי המתכון הבדוק לשיפור מראה חיצוני של כל אוטו זה:

קניית ג'נט מוגדל

השחרה עדינה של כל החלונות

פוליש ווקס

להוריד את כל המדבקות כולל הפסים על הטמבונים.

מבחינה חיצונית זה מספיק ומשפר מאוד את המראה של האוטו.

אבל אם אחרי זה תרצה להמשיך אז תזהר למה הגבול בין כיעור ליופי הוא דק מאוד

לגבי הפנסים זה באמת מסוכן ,אם משהו יכנס בך מאחור אתה תקבל את האשמה על התאונה

אותו הדבר לגבי גרביון על הפנס

אם כבר אתה רוצה להחליף פנסים אז תשים פנסים "שקופים"

אל תשכח לשים תמונות :-)

ומה עם טסטים? אישור ממי?

ממך? :roll:

פורסם

כמובן כדאי לקנות ג'נטים גדולים יותר וצמיגים תואמים, אבל לוודא קודם כל שהמידה הרצוייה מאושרת להרכבה על הדגם שלך.

אם המידה מאושרת (=מגיעה עם גירסה אחרת, נניח גירסת ה-2 ליטר) אז אין בעיה לרשום אותה ברשיונות בכל מכון טסטים.

אין טעם להסתבך עם מידה לא מאושרת, במיוחד באימפרזה, בה (תקנו אותי אם אני טועה) מותר לשים את המידה של ה-GT שהיא מספיק אגרסיבית...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...