Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנורה צהובה בלוח שעונים מציקה לי בעין.

עכשיו בדקתי את כל הנורות הכול עובד ,הבנתי שזה בגלל שיש לי לדים על האוטו

וקסנון, האם זה נכון.?

image.jpg

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בסיאט לאון עם מנורת המנורות. עכשיו מעבר לכך גם חלק מהמנורות לא דלקו לי לסירוגין למרות היותן תקינות.

מבדיקה שעה לי מוסך רון (תודה רבה על עזרתו ותיקונו) נימצא כי יש בעיה במחשב חשמל פנימי כפי שהבנתי. מבדיקה מעמיקה יותר נימצא כי יש בעיה בהזנת המתח למחשב. הבעיה סודרה. במחיר הוגן. וגם קיבלתי ממנו רכב תחליפי ליום אחד. ממליץ לגשת למוסך רון לבדיקה. הוא בת"א.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
הייתה לי בעיה דומה בסיאט לאון עם מנורת המנורות. עכשיו מעבר לכך גם חלק מהמנורות לא דלקו לי לסירוגין למרות היותן תקינות.

מבדיקה שעה לי מוסך רון (תודה רבה על עזרתו ותיקונו) נימצא כי יש בעיה במחשב חשמל פנימי כפי שהבנתי. מבדיקה מעמיקה יותר נימצא כי יש בעיה בהזנת המתח למחשב. הבעיה סודרה. במחיר הוגן. וגם קיבלתי ממנו רכב תחליפי ליום אחד. ממליץ לגשת למוסך רון לבדיקה. הוא בת"א.

עשו לי בדיקת מחשב ולא נמצא שום בעיה .

פורסם
האם אתה הוספת תאורת לדים וקסנון.

כן הרכבתי בגלל זה שאלתי אולי זה בגלל זה.

פורסם

כנראה הלדים שהתקנת אינם מתאימים ל-CANBUS ולכן נדלקת נורה.

פורסם

מערכת לניטור מנורות שרופות לא מסוגלת לנטר תאורת לדים ופנסים לא מקורים לכן המנורה דולקת לך.

בשלב ראשון פרק את תאורת הלדים ותרכיב מנורות סטנדרטיות בכדי לשלול בעיה אחרת. אני כמעט בטוח ב-100 אחוז שהבעיה נגרמה כתוצאה מהתקנת תאורת לדים+קסנון.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...