Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מעדכן שוב,

עד עכשיו, יותר מחודש אחריי שאסף (החביב מאוד) מכנופיית הטיפולים השוטפים ביצע ניקוי בית מצערת ועל הדרך החלפנו פלאגים -

התקלה לא חזרה על עצמה ונראה שנפתרה!

אז שוב, אסף תודה רבה על כל העזרה, המידע והסבלנות לשאלותיי הרבות.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום, גם לי יש שברולט ספארק, מנוע 1.0L וגם לי הייתה בעיה שהרכב היה נכבה ברמזורים, הבעיה היתה חוזרת על עצמה באופן אקראי לחלוטין, בנסיעה כשחם בחוץ וכשהמזגן כבוי, לאחר כמה זמן התופעה נעלמה, אבל התחילה תופעה חדשה של גימגומים בסרק, פירקתי את המצערת (שהייתה מלוכלכת מאוד) ניקיתי אותה - והגמגומים הפסיקו לגמרי.

אני חייב לציין שממתי שהוצאתי את הרכב מהחברה עד עכשיו, הרכב לא נכנס אפילו פעם אחת למוסך שלהם, את כל הטיפולים עשיתי לבד.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

זו תקלה נפוצה בספארק,

אני ממליץ לבצע ניקוי מצערת כל פעם שעושים טיפול לאוטו הזה. השקעה של רבע שעה מקסימום והתמורה שווה את זה.

רק לשים לב לניקוי נכון, בלי להזיז את המצערת בכוח אלא רק באמצעות הדוושה, ולא לשכוח לחבר את כל הצינורות למקום.

שלומי

פורסם
שלום, גם לי יש שברולט ספארק, מנוע 1.0L וגם לי הייתה בעיה שהרכב היה נכבה ברמזורים, הבעיה היתה חוזרת על עצמה באופן אקראי לחלוטין, בנסיעה כשחם בחוץ וכשהמזגן כבוי, לאחר כמה זמן התופעה נעלמה, אבל התחילה תופעה חדשה של גימגומים בסרק, פירקתי את המצערת (שהייתה מלוכלכת מאוד) ניקיתי אותה - והגמגומים הפסיקו לגמרי.

אני חייב לציין שממתי שהוצאתי את הרכב מהחברה עד עכשיו, הרכב לא נכנס אפילו פעם אחת למוסך שלהם, את כל הטיפולים עשיתי לבד.

מקווה שלא יהיו לך תקלות שיצטרכו מימוש אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה מעניינת היא למה זה קורה לרכבים האלו? האם יש פגם בתכנון של בית המצערת?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...