Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הציע לי רכב כזה שנת 97 והיתי רוצה לדעת עליו משהו כי מימי לא נתקלתי ברכב כזה זה קצת דחוף כי אני די לחוץ בקטע של לקנות אוטו.

אני גם רוצה לדעת עליו נתונים כגון: כ"ס , מומנט, צריכת דלק, ואם אפשר חוות דעת עליו

תודה מראש AX GT

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

תודה אבל אני חייב עוד פרטים וגם האם משתלם בכלל להחזיק אותו בגלל שהוא לא כלכך מצוי בארץ (עלויות חלקי חילוף, מוסכים)

פורסם

שכן שלי קנה ב-97' קאיה קלרוס חדשה מהחבר'ה.

איך שהוא הביא אותה הביתה הוא ישר בא להתלהב "תראה מה קניתי, תראה איזה אוטו - מנוע 2.0 ליטר, רכב מנהלים, ציפוי דמוי עץ על הדש-בורד - והכול במחיר של משפחתית יפנית רגילה".

לפני זה הייתה לו סיוויק שהייתה נחשבת אז ליוקרתית (ויקרה).

לאט לאט הוא גילה שלא כל מה שנוצץ הוא זהב, הוא החליף דש-בורד אחרי שנה כי המקורי התפוצץ בשמש והרכב בכלליות לא הראה אמינות מדהימה, בגדול - זה לא זה.

הרכב היה מאוד שמור ולכן הוא נמכר למכר שלו.

בגדול הקאיה היא מאזדה 626 או מיצובישי גאלאנט דור קודם (סוף שנות השמונים, תחילת ה-90), אני לא זוכר איזו מהן אני רק זוכר שהיא התבססה על אחת מהן.

הרכב בגדול לא מומלץ - אני מציע שתתן לנו תקציב וצרכים ואז נמליץ מה לקנות.

פורסם

א. תודה על העזרה

ב. אני בעיקרון מחפש סיויק אבל מישהו הציע לי את האוטו וחשבתי שבמחיר כזה (27000) שזה המחיר שהוא רוצה כדי בגלל שזה אוטו אם מנוע 2000 סמ"ק אוטו' וחשבתי שבגלל שהוא נדיר יחסית בארץ זה המחיר וגם שאלתי משהו שיש לו אוטו כזה והוא אמר שבעיקרון זה אחלה אוטו אומנם הוא צמא מאד אבל בכללי הוא היה מרוצה.

ג. בעיקרון כמו שכתבתי אני מחפש סיויק מ 92 ומעלה עדיף ידני

פורסם

אם מה שאתה מחפש זה סיוויק - עזוב את הקלארוס.

הקלארוס היא מכונית מנהלים סולידית ומיושנת - אם זה מה שחפצה נפשך לקנות - מדובר ברכב לא רע בכלל עם שוק על הפנים ללא סיבה נראית לעין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לאחי קאיה קלארוס שנת 97

הוא יותר מידי מרוצה מהאוטו ! לא רואה מוסך ! אותו מפנק ! מנוע חזק ביותר!

שווה כול שקל איין שום רכב במחיר שלו ביחס שנים שיתן לך חצי ממה שאתה מקבל שם

החסרון הכי גדול זה שהוא שותה דלק

ובגלל זה אחי חושב למכור אותו...

והסיבה שיוש לו שוק חרא זה רק בגלל שהוא של חברת קאיה

• תוכן חדש...