Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון בקרוב לעשות פוליש גס ועדין לרכב, ולאחר מכן ליישם אוטם.

אשמח לתשובות לגבי כמה שאלות שעלו לי:

1. בפד פעם ראשונה אני משתמש, צריך לרסס/למרוח עליו משהו ?

(אני יודע שבאמצע העבודה גם צריך לנגב אותו עם מגבת)

2. לאחר השימוש, איך מנקים את הפדים ? לזרוק למים חמים ?

3. לאחר ניגוב פוליש/אוטם, איך מנקים את המגבת לפני הכביסה ? או שאין צורך? פשוט לזרוק למכונה ?

כמה שאלות בנוגע ל- QD ?

1. לא כלכך הבנתי מה השימוש שלו ?

2. אפשרי פשוט במקום שטיפה (זה לא בא במקום שטיפה שבועית, לדוגמא ירד גשם) פשוט לרסס ולנגב את הרכב ?

3. זה עושה סווירילים ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מתעלק גם על השרשור.

אגב לצבע מטאלי הפוליש של מגרוויס 105 ו 205 מתאימים?

(105- גס 205עדין לפי מה שהבנתי)

הסבר על שיטת העבודה יתקבל בברכה

פורסם

עבודה ידנית או עם פולישר?

אני מרסס מעט מים או onr לפני מריחת הפוליש על הפד, כך הוא לא נספג יותר מידי בפד, ואתה חוסך בחומר.

ניקוי פדים? יש חומר ייעודי , מים חמימים וסבון עושים גם עבודה טובה, הייבוש מעט ארוך.

ניקוי מגבות? לא אבקת כביסה, אלא משהו נוזלי כמו שמפו טקסטיל

M-TECH E46

פורסם

אלי תודה לגבי התשובות,

אני מתכוון להשתמש בפולישר.

השאלה מה עדיף חומר ייעודי או מים וסבון ? (ואיזה סבון?)

לגבי המגבות אני יודע, יש לי שמפו טקסטיל, רציתי לדעת אם לפני שאני מכניס אותם למכונה יש צורך לנקות גם עם מים חמים (בגלל שניגבתי פוליש/אוטם)

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

במגזר התעשייתי יש מכונה ייעודית לניקוי פדים ואביזרים, רכשתי פעם באוטוסטור את חומר הניקוי של המכונה שמגיעה בשקיק קטן מתוצרת lc אם אני לא טועה. עדיין לא יצא לי לעשות בזה שימוש ולכן לא אוכל לחוות דעה כרגע.

מים חמימים וסבון יעשו עבודה טובה למדי, רוצה שהפד יראה כמו חדש? נסה לרסס קליה ולשטוף שוב לאחר השרייה של כמה דקות.

היום אני מכבס את המגבות ישר ללא הכנה מקדימה למעט שטיפה עם הגרניק בסיום הניגוב.

המחמירים מכבסים בנפרד את המגבות ואת המטליות עם החומרים השונים דוגמת פוליש ואוטמי צבע

M-TECH E46

פורסם

אלי, באיזה דילול ONR אתה מרסס על הפד ?

שאלה נוספת,

מה עושים עם המגבת uBar ? אחרי שייבשתי את הרכב, סוחטים אותה ? זורקים ישר לכביסה ?

אשמח לתשובות לגבי ה- QD.

פורסם

דילול קבוע לצורכי פלסטלינה (LUBE), אשר נע בין 15 ל30 ML (איש באמונתו יחיה), כמו שכבר אמרתי, גם שפריץ מים יעשה את העבודה.

את המגבת אני מנקה עם הגרניק ניקוי גס, ולאחר מכן לכביסה.

M-TECH E46

• תוכן חדש...