Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אחרי השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561037-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99-%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%A6%D7%91-%D7%A7%D7%98%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-X6-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-*%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

יישמתי מה שאמרו לי ניקיתי כמו שצריך בעזרת חומרים מיוחדים אבל עדיין התוצאה הייתה לא מספקת בגלל בלאי גבה שהיה בעור עד כדי שפשופים וקרעים, חבר פורום בשם oshri המליץ לי על הזמנת צבע מיוחד מאנגליה שתואם לקוד הצבע של ריפודי העור לפי מספר השלדה, הצבע הוא על בסיס מים ואינו יורד או נמרח, ראיתי ביקורות מציונות של אנשים ששבו ועדכנו את הפידבק שלהם אחרי שנה ויותר והבנתי שמדובר בחומר איכותי.

הזמנתי בקבוק בינוני של החומר (הגיע לאחר כשבועיים וחצי) ויישמתי לפי איך שהוא הדריך אותי, להלן השלבים:

1. לנקות טוב את החלק שצריך לצבוע (עשיתי את זה עם APC של שופרסל בדילול 1/6)

2. לעבור על הכל עם סמרטוט ספוג באלכוהול. זה מוריד צבע לא צריך להיבהל.

3. לעבור עם נייר שיוף דרגה 1500 על המקומות שיש שפשופים וסדקים כדי להחליק את זה.

4. לעבור שוב עם אלכוהול שהכל יהיה נקי מלכלוך, סיבים וכדומה.

5. לוקחים ספוג כמה שיותר דחוס, לשים עליו צבע ולהתחיל לעשות שכבות בטפיחות קטנות.

בהתחלה זה לא יכסה לך את זה, אבל בשכבה השניה-שלישית כבר רואים שזה מכסה את זה.

צריך בין 3-4 שכבות. בין שכבה לשכבה יש לחכות חצי שעה לייבוש ואחרי השכבה

האחרונה יש זמן ייבוש מומלץ של 24 שעות.

הדגישו בפניי שהליך הכנת העור חשוב יותר מהצביעה ועל כן השקעתי הרבה זמן בנקיון ושיוף חלקים סוררים.

בהמתנה לייבוש בין שכבה לשכבה החלטתי "על הדרך" כבר להדביק ציפוי קרבון לחלקי העץ ברכב (לא אוהב את מראה העץ, נראה לי מיושן) הזמנתי מדבקת קרבון של 3M מאיביי ויישמתי באמצעות פן חם, כרטיס פלסטיק וסכין יפנית.

יש לנקות היטב את המשטח עם אלכוהול, לאחר מכן יש לחתוך חתיכת מדבקה קצת יותר גדולה מהמשטח עליו רוצים להדביק, לאחר מכן להסיר את הציפוי ולהתחיל להדביק בזמן שמחממים את המדבקה עם הפן ומיישרים את המדבקה על המשטח עם הכרטיס, לבסוף לחתוך את הפינות עם סכין יפנית.

היו חלקים שהייתי צריך לפרק בגלל מורכבות ההדבקה (פלסטיק של קונוסלת שליטה וידית הילוכים).

מצורפות תמונות של לפני ואחרי, בהמשך אוסיף קישור לאתר המכירה של צבע העור ומדבקת הקרבון.

**זה אחרי שתי שכבות יש לעשות עוד שתי שכבות לתוצאה מושלמת**

לפני

IMG_9506.jpgIMG_9508.jpgIMG_9509.jpgIMG_9522.jpgIMG_9514.jpgIMG_9519.jpgunnamed.jpg

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

מיליון דולר!!! הרכב נראה שוב חדש!

מעניין אותי לגבי הקארבון- כמה עולה מטר רבוע? והעבודה שעשית על הקונסולה האמצעית נראיית ממש מקצועית, העבודה מסובכת עם זה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מיליון דולר!!! הרכב נראה שוב חדש!

מעניין אותי לגבי הקארבון- כמה עולה מטר רבוע? והעבודה שעשית על הקונסולה האמצעית נראיית ממש מקצועית, העבודה מסובכת עם זה?

העבודה לא יותר מדי מסובכת, חשוב לנקות את המשטח כמו שצריך ואם נדרש לשייף לכלוך קשה שנדבק לפלסטיק, בכדי להיכנס לכל מיני פינות וזוויות במשטח כדאי להשקיע עוד דקה שתיים על חימום ומתיחת המדבקה.

אני שילמתי על חתיכה בגודל 60*12 (אינץ) 18$ וחבר שבא מארהב הביא את זה איתו.

אני ממליץ לקנות מדבקה איכותית, יש מתחרות במחיר זול בהרבה אבל כדאי להשקיע קצת יותר על מדבקה שתחזיק כמו שצריך בחום הישראלי ולא תדהה או תתקלף לאחר מספר שבועות.

פורסם

שאפו על העבודה וההשקעה, תוצאות מהממות של לפני ואחרי לגבי העור.

אבל בחור.. מה שעשית עם המדבקת קרבון לדיפוני עץ? פשוט פשע. עניין של טעם ברור לי.

עזוב את זה שזה נראה פלסטיקי ודוחה (יש לי את זה במאזדה 3 החדשה) המהגוני עם השילוב של עור נראה הכי קלאס בעולם!

הקרבון ממש לא קשור לקבינה ומאוד מכער את כל הסיפור לדעתי. הייתי שוקל שוב במקומך.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
תוצאה מרשימה. אפשר את הקישור לצבע בשביל העור ?

http://m.ebay.com/itm/221727818155?nav=SEARCH

תוכל להיכנס לחנות של המוכר ולראות צבעים גם לרכבים אחרים, במהלך הקניה אתה שולח הערב למוכר עם קוד הצבע של הריפודים שלך והוא מכין ושולח לך את הצבע.

שאפו על העבודה וההשקעה, תוצאות מהממות של לפני ואחרי לגבי העור.

אבל בחור.. מה שעשית עם המדבקת קרבון לדיפוני עץ? פשוט פשע. עניין של טעם ברור לי.

עזוב את זה שזה נראה פלסטיקי ודוחה (יש לי את זה במאזדה 3 החדשה) המהגוני עם השילוב של עור נראה הכי קלאס בעולם!

הקרבון ממש לא קשור לקבינה ומאוד מכער את כל הסיפור לדעתי. הייתי שוקל שוב במקומך.

אני פשוט לא אהבתי את השילוב של העץ והעור, הרגיש לי מבוגר מדי, בכל מקרה מה שנח בציפוי הזה שהוא ניתן להורדה ללא השארת סימנים כלשהם.

פורסם

נראה פשוט מדהים.

התמונות לפני אפשר להתבלבל ולחשוב שזאת מונית.

מה עם העץ בצידי ידית ההילוכים, אתה מתכוון לצפות בקרבון גם שם?

פורסם

כן, פשוט לא הערכתי נכון את כמות החומר שאני צריך, אזמין בקרוב חתיכה נוספת לחלקים החסרים שלא הספקתי לצפות.

• תוכן חדש...