Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר עבד יותר ממעולה עד לעדכון לגרסה 5. מאז הוא נהיה איטי, זללן סוללה מטורף ומעלה שגיאות ונתקע בלי סוף.

אני רוצה לנקות אותו לגמרי, אמנם לא לחזור לגרסאות הקודמות, אבל להתחיל נקי שוב.

כשהייתי באייפון ידעתי איך עובד התהליך באייטונז, זה מכשיר האנדרואיד הראשון שאני צריך לעשות את זה איתו - מאיפה מתחילים?

איך מגבים את האפליקציות והתוכן שלהן?

איך מאפסים אותו עד הסוף?

איך משחזרים אפליקציות וגיבויים?

אבירן.

פורסם

אני גיביתי על המחשב עם הכבל USB והתכנה LG PC Suite, שניתן להוריד חינם.

אצלי הוא עובד כרגיל אחרי כל העדכונים, אז אני לא יודע לעזור לך יותר מזה.

עם איזה דגם אתה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגדרות - גיבוי ושחזור - שחזר להגדרות יצרן

( בערך, אצלי המכשיר באנגלית ).

אני רק אציין שבמקרה שלי, מאז שעדכנתי לגירסה האחרונה ( V20H ) הסוללה השתפרה ממש.

מההתחלה עשיתי עדכון ולאחר מכן שחזור הגדרות יצרן.

שים לב שאתה יכול לעשות גיבוי למכשיר דרך הכלי של LG, לי זה הצליח לאחר מכן בשחזור ( הודעות, אנשי קשור וכו' ) רק שאם אין לך כרטיס זכרון תזכור להעביר את הקובץ למחשב כי הוא ימחק גם כן.

ואצלי לא יכלתי לעבוד בכלל אחרי השדרוג לגירסה 5, רק לאחר הפירמוט היה ניתן להשתמש בו באופן טוב ( היו מלא לאגים ).

פורסם

איפוס ברמה הזו זה הכי יסודי שאפשר לעשות?

אין משהו יסודי יותר כמו באפל? ברמת התקנה חדשה ונקיה של מערכת ההפעלה?

פורסם

באמת טוחן סוללה ברמת הזויות, ושלא נדבר על הטעינה האיטית בטירוף! מתסכל.. אין ולא יהיה כמו גרסה 4.2.2.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

מאפס את המכשיר כאילו יצא מהחנות ( וגם מוחק את כל מה שיש בזכרון המכשיר, לא נוגע או לא אמור לגעת בכרטיס זכרון )

ואני אציין שלפני העדכון לגירסה הזו, הייתי עם גירסה ישנה יותר של 5.

הייתי מטעין פעם ביום, כבר שבוע שאני מטעין פעם ביומיים ( באותו שימוש! ). שיפור אדיר ( תבדוק שאתה גם על הגירסה הזו ).

ואגב טעינה איטית, לא מרגיש שום דבר מוזר ( משתמש במטען המקורי ).

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • תוכן חדש...