Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי עם זוגתי, בהמלצת הוריה, למסעדה בקניון שנמצא מול וולפסון. אני בא להיכנס לחניון וישנו שלט ענק שאומר שעתיים ראשונות חינם. גם אביה של זוגתי אמר לנו שכאשר אתה מגיע למסעדה, אתה מקבל פתק שאכלת שם והחניה אינה בתשלום.

אני בא להיכנס, השומר (בחור רוסי מבוגר) אומר לי 10 ש"ח. אציין שהבחור התקשה בדיבור ואני התחלתי לדבר ברוסית, הבחור נשאר עם עברית עילגת כאילו בכוונה לשחק אותה לא מבין חצי ממה שאומרים לו.

אני אומר לו שאני הגעתי למסעדה ואתן לו את הפתק לאחר מכן, וגם ככה השעתיים חינם. אמר לי מי שאין דבר כזה ושזה 10 ש"ח. שאלתי מה פשר השלט, אמר לי זה הסופר מרקט. אמרתי אין בעיה, אני הגעתי לקניות בסופר מרקט. אומר לי הוא סגור (כמובן שקר). הסתובבתי, נסעתי למסעדה וקיבלתי את הפתק המדובר. חוזר אנוכי לחניון, השומר צוחק עם השומר השני בצורה של "הוא הביא פתק". אומר לי "יש לך שעתיים בחינם, כל דקה מעבר לזה 15 ש"ח" ומדגיש את זה. גם השומר השני התחיל להדגיש. עד שהתעצבנתי ושאלתי אם אני נראה לו כמו טמבל. (שני אנשים מבוגרים, שמן הסתם רוצים לכייס אותך ולקחת את הכסף לעצמם, אז היו לי קצת רחמים אליהם ונשארתי יחסית רגוע). באותו רגע סימן לי השומר השני בנינוחות להיכנס לחניון.

בקיצור, חוויה לא נעימה. אנשים מגעילים שמחפשים לגנוב לאנשים אחרים את הכסף סתם, כי הם יודעים שזה כנראה ביקור חד פעמי (יש שם אולם אירועים). אם הייתי משלם 10 ש"ח והייתי חוזר םע פתק, אני בטוח שהיו שולחים אותי לחפש אח"כ.

הסכום לא גדול, אבל הגועל נפש של לנסות לגנוב אדם בצורה כה נלוזה וכה מגעילה פשוט מעוררת בי בחילה. חבל באמת שזו ההתנהגות. אני מכיר את זה ממדינות ברית המועצות לשעבר, אבל בארץ? לא חשבתי שאפגוש בכך.

אציין גם שהאדם קצת הריח מוזר (ריח סוג של דגים / אלכוהול).

בקיצור, גועל נפש.

פורסם

לא חשבת שתפגוש דבר כזה בארץ?:shock:

חבר, המון דברים כאלו קורים פה,זה עוד ציפס מה שהיה לך.

WELOCME TO ISRAEL.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה סוג של קניון עם חנות וחצי, סופר מרקט, מסעדה ו2 אולמות אירועים. מקום שהומה בעיקר בדתיים. מה שגרם לאותו השומר להבחין בכך שהביקור שלנו נדיר שם ולכן זו הזדמנות לכייס אותי.

להתלונן לא אתלונן כי אין לי לא זמן ולא רצון לעשות כן. ההודעה נכתבה יותר כאזהרה אם מישהו מהפורום יגיע פעם למקום הזה.

והשיטה שלו ברורה לחלוטין - היות ושעתיים ראשונות חינם, הוא לוקח את הכסף לכיס ואף אחד לא יכול להבחין בכך כי אין חוסר בקופה ואין אפילו פתקית שדורשת תשלום. מה שכן היה דופק אותו זה אם למשל היה מוציא פתקית, הייתי משלם את ה10 ש"ח ומבלה שם יותר משעתיים. אז היה עליו להניח את הכסף בקופה.

פורסם

צריך לבקש חשבונית. בדיוק כמו מנהג מונית שלא מפעיל מונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המסעדה נקראת "הילולים" הארוחה מאוד נחמדה. ב50 ש"ח אתה מקבל שני שיפודים (פרגיות/קבב וכו') + המון תוספות (אורז, תפוחי אדמה, צ'יפס, סלט). יצאנו מרוצים מהמקום. מה שהרס את ה"חוויה" זה המקרה עם החניון.

• תוכן חדש...